|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak se stravujete? |
| Držím 100% kulturistickou stravu. |
|
12% |
[ 12 ] |
| Žeru tak, aby toho bylo hodně. Na kult. stravu seru (a když se naseru, sežeru štriclu chleba se sádlem) |
|
15% |
[ 15 ] |
| Tak napůl, držím základy, nezacházím do detailů. |
|
71% |
[ 67 ] |
|
| Celkem hlasů : 94 |
|
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 10:51 am Předmět: |
|
|
| cha cha napsal: | Já sem právě posnídal několik perníčků... K obědu se asi pustím, do sněhovejch rohlíčků |
takovyhle blbosti ja jim mezi normalnimi jidly, ty ani nepocitam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cha cha

|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 11:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 11:03 am Předmět: |
|
|
Právě jsem posnídal pořádnej talíř ovesný kaše (oves zalitej protejňákem+rozinky), což by bylo super, kdybych si na to nerozdrobil půlku velkýho čokoládovýho Mikuláše, kterýho jsem náhodou odjevil ve špajzu  Ale zase je to dobrůtka. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 11:07 am Předmět: |
|
|
sním co uvidím...proč se omezovat ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
glutton
|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 11:09 am Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu že držim dietu tak se snažim jet na 100% :)
ale zejtra se pořádně nabaštim uplně všeho co mi spadne pod ruku... přece jenom jsou ty vánoce..svátky klidu
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 11:48 am Předmět: |
|
|
Ja som ho popohnal vcera v noci. A dnes som ledvaj dal do seba cinsku polievku. _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 12:49 pm Předmět: |
|
|
| DAvenger napsal: | ako kedy, ked som cez weekend doma tak sa to proste neda si rozkazat co ma byt naobed
jest ozaj spravne je dost tazsie ako disciplinovane cvicit |
jest ozaj spravne chce mat vela vela penaziiii
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 1:08 pm Předmět: |
|
|
| ganxterko napsal: | | DAvenger napsal: | ako kedy, ked som cez weekend doma tak sa to proste neda si rozkazat co ma byt naobed
jest ozaj spravne chce mat vela vela penaziiii | ...ale houby...kup 20 kg kuřat ( á 50 kč ) a zamraž je...rejže je za pakatel a máš za málo peněz žrádla na měsíc...ryby taky stojej pár kaček...vločky taky...jen ti nesmí vadit, že točíš celej den do kola to samý
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 1:41 pm Předmět: |
|
|
| ganxterko napsal: | | DAvenger napsal: | ako kedy, ked som cez weekend doma tak sa to proste neda si rozkazat co ma byt naobed
jest ozaj spravne chce mat vela vela penaziiii |
najdi si chalanku, ktera parcuje v drubezarne a hned to budes mit za polivic :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 2:14 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | ganxterko napsal: | | DAvenger napsal: | ako kedy, ked som cez weekend doma tak sa to proste neda si rozkazat co ma byt naobed
jest ozaj spravne chce mat vela vela penaziiii | ...ale houby...kup 20 kg kuřat ( á 50 kč ) a zamraž je...rejže je za pakatel a máš za málo peněz žrádla na měsíc...ryby taky stojej pár kaček...vločky taky...jen ti nesmí vadit, že točíš celej den do kola to samý |
hmm...nezarabam nic som na vyske peniaze mi treba na uplne vsetko a nie len na posilovanie,davam 560 sk mesacne na pernamentku,aj to len vyzobrem od mamy a ona mi uz potom nemoze dat viacej...20 kg kuriat no to si zabil fakt to stoji par halierov ,...deatlift ja nevravim ako nie je to zas tak narocne pekne si to rozpisal mas pravdu lenze ja nemam ani na to fakt nemam nekecam snazim sa nahrabat snazim sa brigady ale keby som ti povedal na co vsetko potrebujem peniaze a aky mam prijem (ziadny) tak by si ostal prekvapeny
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 2:17 pm Předmět: |
|
|
| ganxterko napsal: | | Deadlift napsal: | | ganxterko napsal: | | DAvenger napsal: | ako kedy, ked som cez weekend doma tak sa to proste neda si rozkazat co ma byt naobed
jest ozaj spravne chce mat vela vela penaziiii | ...ale houby...kup 20 kg kuřat ( á 50 kč ) a zamraž je...rejže je za pakatel a máš za málo peněz žrádla na měsíc...ryby taky stojej pár kaček...vločky taky...jen ti nesmí vadit, že točíš celej den do kola to samý |
hmm...nezarabam nic som na vyske peniaze mi treba na uplne vsetko a nie len na posilovanie,davam 560 sk mesacne na pernamentku,aj to len vyzobrem od mamy a ona mi uz potom nemoze dat viacej...20 kg kuriat no to si zabil fakt to stoji par halierov ,... | 2O kuřat stojí litr...máš to na měsíc...tj. 1OO0 kč / 30 dní...kuře tě přijde s rejží na pajsku denně...je to moc?....i když chápu - že studium na VŠ bez nějakých brigád je o dost složitější...taky si vzpomínám jak mi došly peníze a já týden jedl jen protein ve vodě, protože jsem neměl ani na chleba:o))))))
Naposledy upravil Deadlift dne so prosinec 23, 2006 2:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
HULK

|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 2:46 pm Předmět: |
|
|
20 kurat za stovku? a kde prosimte?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 2:49 pm Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | | 20 kurat za stovku? a kde prosimte? | ..litr = 1000 kč...nebo - li tágo nebo-li tác
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|