|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak se stravujete? |
| Držím 100% kulturistickou stravu. |
|
12% |
[ 12 ] |
| Žeru tak, aby toho bylo hodně. Na kult. stravu seru (a když se naseru, sežeru štriclu chleba se sádlem) |
|
15% |
[ 15 ] |
| Tak napůl, držím základy, nezacházím do detailů. |
|
71% |
[ 67 ] |
|
| Celkem hlasů : 94 |
|
| Autor |
Zpráva |
STAKOCMA

|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 3:07 pm Předmět: |
|
|
20 kuřat na měsic to nemuže stačit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Slayter

|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 3:18 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Slayter napsal: | | 20 kurat za stovku? a kde prosimte? | ..litr = 1000 kč...nebo - li tágo nebo-li tác |
si tam mel stovku-neboli kilo,ty litre
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 3:45 pm Předmět: |
|
|
Žeru jako vepř, taky tak vypadám. Po zkouškovým mě čekaj vlny (první dieta  ) tak jsem zvědavej _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jadrový Mechanizmus

|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 8:52 pm Předmět: |
|
|
Nakoľko nemám čas každé 2 hodiny jesť tak do seba lejem proteiňák - 100% ISO whey. Holt podnikanie....  . _________________ [url=http://www.centrumkolies.sk/alu-disky]Hliníkové disky[/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
secan

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne prosinec 24, 2006 10:00 am Předmět: |
|
|
Dal sem třetí část. Jim hlavně tvaroh-denně tak 3-4vaničky + proteinový koktejly-tyhle dvě věci jednoduše kvuli lenosti-je to hned sežraný. Po tréninku nějaký maso,rejže+třeba pizza nebo co je.
Jinak třeba včera sem měl kocovinu takže sem jedl
ráno-polívka kuřecí,maso,zelňáky,uzený,mlíko
sváča-protein
pár hodin spánku
protein
čokolodávej rohlíček,zelňáky
protein a spát .o)
Lepší žrát sračky než nic. Když sem línej tak jen piju protein a žeru tvaroh a to je často. Nepoznal sem rozdíl jestli jim víc nebo míň masa třeba takže u mě asi tak. Ale pokud držim dietu tak mimo věcí po tréninku jim docela čistě ale taktéž tunu tvarohu .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
začátečnikova
|
Zaslal: ne prosinec 24, 2006 10:18 am Předmět: |
|
|
U me je to tak, ze behem tydne (pondeli - sobota) jim vicemene sterilni jidlo. maso + ryze.
1. neni cas varit
2. lechce strevitelne
V nedeli je cas varit. Napr. kureci+slehacka+smetana+neco jako niva
Dostala jsem cokolady (vanoce) takze to ted vzdycky potlacim nejakou cokoladickou (250 g).
No ale nejvic me trapi, ze clovek musi chodit trikrat denne srat  .
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne prosinec 24, 2006 10:43 am Předmět: |
|
|
| začátečnikova napsal: |
No ale nejvic me trapi, ze clovek musi chodit trikrat denne srat . | čokoládička je holt svinstvo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 24, 2006 10:46 am Předmět: |
|
|
| citace: | | No ale nejvic me trapi, ze clovek musi chodit trikrat denne srat |
No jo to znam. Ale ty alespon neucpavas svymi vytvory zachody, ale me se to pomerne casto stava a pak do toho musim hrabat (pres igelitovy sacek of course) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne ne prosinec 24, 2006 10:49 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: ne prosinec 24, 2006 10:46 am Předmět: |
|
|
Davide, já chci od tebe něco k vánocům... Kde si sehnal ten avatar, co máš na HC ? ... Vždycky, když se na něj podívám, tak vyprsknu smíchy
EDIT: děkuju. Nádherný kousky se tam najdou _________________ We only get what we give
Naposledy upravil cha cha dne ne prosinec 24, 2006 11:03 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne prosinec 24, 2006 10:49 am Předmět: |
|
|
| cha cha napsal: | Davide, já chci od tebe něco k vánocům... Kde si sehnal ten avatar, co máš na HC ? ... Vždycky, když se na něj podívám, tak vyprsknu smíchy | jooo konečně někdo kdo umí uznat pěkný avatar. Dej do google hledat v obrázkách "mullet" a ten pěkný pán bude hnedle na druhé straně.o) jsou tam i jiní pěkní které mám v záloze a kteří přijdou časem na řadu.o)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne prosinec 24, 2006 10:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne prosinec 24, 2006 10:57 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | No ale nejvic me trapi, ze clovek musi chodit trikrat denne srat |
No jo to znam. Ale ty alespon neucpavas svymi vytvory zachody, ale me se to pomerne casto stava a pak do toho musim hrabat (pres igelitovy sacek of course) | Ty vole tak to se mi nikdy nestalo. LOL hehe
Přidávám příhodu né moc vánoční---Před lety rodiče odjeli na dovolenou a tak sem udělal v baráku kalbu-10lidí moře chlastu, pár bab. Měli sme dva záchody, ale na ten druhej se nechodilo protože byl prej rozbitej, tak sem to těm lidem řek at tam nechoděj, no dobrý. Kalba skončila, já druhej den uklízel a rodiče se měli vrátit za pár hodin. Vybral sem vajgly z květináčů, utřel blitky z ledničky, dal si cigárko a čekal až přijedou. Najednou mě osvítil duch svatej a řiká "chlapče, jdi se podívat i na ten druhý záchod" i šel jsem...A tam nablito jak prase. "eh" řekl jsem si. Vzal sem zběračku, ručník kolem pusy abych se nepoblil a ty blitky sem začal vynášet, když sem je celý vynes a nepoblil se, tak čumim a vidim takovou páčku na tom hajzlu. Tak ji zmačknu a on se začal napouštět. Tak na to čumim asi minutu a zmačku tlačítko hajzlu a ono se to najednou spláchne. Měl sem co dělat abych nebrečel.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|