Ne ne , člověk muže byt hubeny a nemít pekáč buchet.
Já jsem taky dost hubený, ale břicho taky nemám viditelný z kilometru
Na nějakou dietu pro minimum tělesného tuku nejsem, už jsem to zkoušel, ale většinou se to zvrhlo v bezhlavé ničení aktivní hmoty za honbou po six packu
Radši dobře stavěná postava než jen namakaný břicho.
_________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
Ne ne , člověk muže byt hubeny a nemít pekáč buchet.
Já jsem taky dost hubený, ale břicho taky nemám viditelný z kilometru
Na nějakou dietu pro minimum tělesného tuku nejsem, už jsem to zkoušel, ale většinou se to zvrhlo v bezhlavé ničení aktivní hmoty za honbou po six packu
Radši dobře stavěná postava než jen namakaný břicho.
tak to je jas.. ja jen že mi to přišlo divny že nejde jen jedno a že s v podstate hubenou postavou je to břicho prostě nafoukly ne tlusty.. je tvrdy ale větší.. a k té dietě právě nechce se mi shazovat ted těžce vydřený kila..
Promiň, že ti tady spamuju, ale tohle si neodpustím Ronnieho fórum je interaktivnější než jsem čekal.. Samo generuje odpovědi a rady
K tématu - máš představu, kolik máš % tuku?
Pro mě je nejlepší cvik "na břicho" (samozřejmě nejen na břicho, aby se někdo nechytil..) mrtvý tah, ale ten necvičíš, ne?
Nechceš sem napsat konkrétní poslední dva až tři tréninky, ve kterých jsi se soustředil i na břicho (celý trénink včetně cviků na břicho) a za stejné období stravu a doplňky, které používáš? Na základě toho by ti šlo lépe poradit..
_________________ "Buď chceš, alebo nechceš. Ostatné sú kecy." Peter Krištofovič
Bez fotky zbytečná diskuse. To je jak věštit z křišťálové koule :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Promiň, že ti tady spamuju, ale tohle si neodpustím Ronnieho fórum je interaktivnější než jsem čekal.. Samo generuje odpovědi a rady
K tématu - máš představu, kolik máš % tuku?
Pro mě je nejlepší cvik "na břicho" (samozřejmě nejen na břicho, aby se někdo nechytil..) mrtvý tah, ale ten necvičíš, ne?
Nechceš sem napsat konkrétní poslední dva až tři tréninky, ve kterých jsi se soustředil i na břicho (celý trénink včetně cviků na břicho) a za stejné období stravu a doplňky, které používáš? Na základě toho by ti šlo lépe poradit..
vím že jsou enzymy na nadýmání ale já se necítím nadmutý břicho nebolí jinak vše ok. jde o vzhled.
procenta tuku mám ( podle obyč váhy digit. cca 12%)
jinak tohle je problém kterej mě se*e asi pul roku takže to není že bych něco špatnýho snědl.. co se týče cviku na břicho tak jedu 4X tydne serii cviku ( 15 min) zklapovačky přímý šikmý, zvedání noh v leže na horu i boky.. Jídlo jím jen fresh a tuky minimálně.. ted dobírám krealkalyn od scifitu.. jinak jsem měl akorát před tím BCAA. Hodně jím tvaroh tak půl kg denně. jinak vše tak nějak vyvážený..
Co sem postnout fotku, myslim ze pak to bude jasnejsi
_________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Na brucho je dobrý tento cvičebný program dostupný aj na internete: 6 Week Six Pack (Jillian Michaels) , sú tam 3 úrovne (3 videá) niečo na spôsob kardia zameraného na stred tela.
myslím, že každý den, popřípadě obden bohatě stačí tento 8min hardcore workout
BAR BROTHERS FLORIDA
To je super trénink, vskutku. Nazval bych ho "Vaše flexory stehen zažijí středověk" :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Cvicievam nieco podobne ako je na videu (8:30), cvik byva ordinovany aj na roznych fight treningoch a teda pocitovo som mal z neho vzdy znicene brucho.... Je inak "posilovanie" flexorov stehien aj nejako "skodlive" (napr. ci to vedie k disbalanciam a pod.).
Jo a este poznam hned ten prvy cvik (cca 50. sec.), podobny sme zasa robili na taekwonde ked som bol este chlapec...mojej chrbtici - spodnej casti chrbta sa vsak ten cvik prestal pacit a to az tak, ze som ho prakticky nezvladal dalej robit...
Cvicievam nieco podobne ako je na videu (8:30), cvik byva ordinovany aj na roznych fight treningoch a teda pocitovo som mal z neho vzdy znicene brucho.... Je inak "posilovanie" flexorov stehien aj nejako "skodlive" (napr. ci to vedie k disbalanciam a pod.).
Jo a este poznam hned ten prvy cvik (cca 50. sec.), podobny sme zasa robili na taekwonde ked som bol este chlapec...mojej chrbtici - spodnej casti chrbta sa vsak ten cvik prestal pacit a to az tak, ze som ho prakticky nezvladal dalej robit...
Ten cvik v 8:30 je jeden z těch lepších, protože tam nejdeš celou vahou dolních končetin v takové nesmyslné páce proti gravitaci, ale hned první 4 cviky jsou pro 99% lidí nevhodné, protože prakticky každý tím hlavně procvičí v první míře illiopsoas, který má tendenci ke zkracování a bývá často přetížený a břicho hraje tak maximálně druhé housle. No a co na to u většiny lidí ta spodní chrbtice, to sis taky odpověděl sám :)
Podtrženo a sečteno, takhle by trénink na břicho určitě vypadat neměl.
Taky se nestačíš divit, kolik lidí má břicho jak Terminátor? Já podobným supermanům většiinou naordinuju celkem 6 - 7 sérii dvou, nebo tří cviků a do deseti minut jsou nepoužitelný :))
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru