|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
enemec
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 6:43 pm Předmět: jak vymakat břicho? |
|
|
Zdravíčko, nemáte někdo tip , jak nejlépe vytvarovat břicho.. všechno ostatní mi jde dobře, ale s břichem si stále nevím rady asi nějaký prokletí nebo co
Nemám ho nějak vyžraný jen prostě větší jako by nafouklý ale tvrdý žádnej aspik. Díky za tipy!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 7:06 pm Předmět: Re: jak vymakat břicho? |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | enemec napsal: | Zdravíčko, nemáte někdo tip , jak nejlépe vytvarovat břicho.. všechno ostatní mi jde dobře, ale s břichem si stále nevím rady asi nějaký prokletí nebo co
Nemám ho nějak vyžraný jen prostě větší jako by nafouklý ale tvrdý žádnej aspik. Díky za tipy!! |
cvicit a nezrat
kazde procento tuku, ktere mas, je proti
takze dieta
svoji roli ale hraje i genetika |
genetiku mam ok. a jak řikam neni vyzrany jakoze špeky špeky, je velky ale tvrdy..
nějaká konkrétnější rada ??
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 7:06 pm Předmět: |
|
|
nechapu lidi co si mysli, ze kdyz budes bude cvicit dany sval tak jenom tam zhodi tuk a nabere svalovinu... chces aby ti slo videt bricho? cvic ho uplne normalne, ale musis upravit jidelnicek a pridat kardio, pujde ti videt bricho, ale musis zhodit tuk na celem tele a cvicit cele telo
JEDEN SVAL NEJDE VYSEKAT/VYTVAROVAT!
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 7:09 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | nechapu lidi co si mysli, ze kdyz budes bude cvicit dany sval tak jenom tam zhodi tuk a nabere svalovinu... chces aby ti slo videt bricho? cvic ho uplne normalne, ale musis upravit jidelnicek a pridat kardio, pujde ti videt bricho, ale musis zhodit tuk na celem tele a cvicit cele telo
JEDEN SVAL NEJDE VYSEKAT/VYTVAROVAT! |
ok kardi přidám to jsem nedělal snad nikdy.. občas běhám .. a vím že jeden sval nevysekam spíš to mám tak že jen jeden se nedaří..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 7:13 pm Předmět: |
|
|
| enemec napsal: | | raw napsal: | nechapu lidi co si mysli, ze kdyz budes bude cvicit dany sval tak jenom tam zhodi tuk a nabere svalovinu... chces aby ti slo videt bricho? cvic ho uplne normalne, ale musis upravit jidelnicek a pridat kardio, pujde ti videt bricho, ale musis zhodit tuk na celem tele a cvicit cele telo
ok kardi přidám to jsem nedělal snad nikdy.. občas běhám .. a vím že jeden sval nevysekam spíš to mám tak že jen jeden se nedaří.. |
problem to bude tehdy, az budes mit zilu na brise, na bicepsu, na stehnes, a sixpack porad nikde, do te doby jsi zatucneny _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 7:16 pm Předmět: |
|
|
dieta, kardio, dal cvicit cele telo a postupne to pujde i z bricha dolu, tam je totiz vzdycky tuku nejvic no
a na ty kraviny, jak si nekdo dava kolem bricha igelit nebo hadr aby se tam vic potil rovnou zapomen - pokud si na to pomyslel, pocenim jde pryc jen voda
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 7:17 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | enemec napsal: | | raw napsal: | nechapu lidi co si mysli, ze kdyz budes bude cvicit dany sval tak jenom tam zhodi tuk a nabere svalovinu... chces aby ti slo videt bricho? cvic ho uplne normalne, ale musis upravit jidelnicek a pridat kardio, pujde ti videt bricho, ale musis zhodit tuk na celem tele a cvicit cele telo
ok kardi přidám to jsem nedělal snad nikdy.. občas běhám .. a vím že jeden sval nevysekam spíš to mám tak že jen jeden se nedaří.. |
problem to bude tehdy, az budes mit zilu na brise, na bicepsu, na stehnes, a sixpack porad nikde, do te doby jsi zatucneny |
mozná se ptam blbe ale je mozny ze mam tedy tuk vnitřní?? když na sobě žádný hmatatelny nevidím.. ? jen vetší tvrdy břicho?
dik
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 7:51 pm Předmět: |
|
|
chapu to jen ja ze to bricho mas proste jen nafoukle-vypouklé?
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 7:56 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | chapu to jen ja ze to bricho mas proste jen nafoukle-vypouklé? |
ano
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 7:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 8:01 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | a správně či nikoli? |
co správně.. jsem popisoval co mam zaproblem..
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 8:02 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | dieta, kardio, dal cvicit cele telo a postupne to pujde i z bricha dolu, tam je totiz vzdycky tuku nejvic no
a na ty kraviny, jak si nekdo dava kolem bricha igelit nebo hadr aby se tam vic potil rovnou zapomen - pokud si na to pomyslel, pocenim jde pryc jen voda |
Si mi připomněl moje začátky v posilce IGELIT kolem břicha
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 8:03 pm Předmět: |
|
|
vseci pisou o tuku a ty si psal o nafouklem brise...
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 8:05 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | vseci pisou o tuku a ty si psal o nafouklem brise... |
ano nafoukle.. jestli se jedna o tuk tak jedině vnitřní který obaluje orgány..
shooter : takovýhle věci ja nedělam protože mi je jasný že je to na dvě věci .. ta jedna je na hovno...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|