|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vaclav.p

|
Zaslal: pá září 13, 2013 9:06 pm Předmět: |
|
|
jak casto v diete mate prasecak? ja zarazuju 1x za 14 dní...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá září 13, 2013 9:15 pm Předmět: |
|
|
| vaclav.p napsal: | | jak casto v diete mate prasecak? ja zarazuju 1x za 14 dní... |
Nikdy nedietim, radeji se uslapu na rotopedu nez abych sel se sachry pod 500 :) Momentalne v objemu uz 2-3 mesice konstatne 1000ka kazdy den bez vyjmky a to si opravdu na tom cisle nepridavam, pokud mne tu bude nekdo podezirat z toho, ze si vymyslim :) . Nekdy i o neco vice... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: pá září 13, 2013 9:16 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | JrElda napsal: | Dneska jsem to opět neudržel na uzdě a dal si kuřecí 150g a 100g rýže a měl jsem chuťě , tak jsem si na to dal tvarohový koláček, 2x jablečnou kapsu totálně posypanou cukrem, 2x studentská pečet ( jedna hořka a jedna mléčná) a makovku s čerstvým máslem..všechno sežrané během hodiny..kua to je dieta jak prase..si připadám jak závislý |
No co, tak zejtra nula a kardio
( ) |
Jdu ráno na lačno, jen bcaa od 8h..hodku potrápím tricepsy a nohy a pak 25min HIIT na páse a odpoledne hodka kardio na rotopedu..a jinak nula sachrů no v neděli mám volno, musím jet na hadry atd...můžu se nacukrovat v neděli po tom dnešku? Nebo radši mám držet sachry dolů i v neděli?
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: pá září 13, 2013 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | vaclav.p napsal: | | jak casto v diete mate prasecak? ja zarazuju 1x za 14 dní... |
Nikdy nedietim, radeji se uslapu na rotopedu nez abych sel se sachry pod 500 :) Momentalne v objemu uz 2-3 mesice konstatne 1000ka kazdy den bez vyjmky a to si opravdu na tom cisle nepridavam, pokud mne tu bude nekdo podezirat z toho, ze si vymyslim :) . Nekdy i o neco vice... |
tak to je slusny... jako urcite je lepsi jit do deficitu na vysokym kalorickym obratu, ktery si udelas kardiem. Jenze me to nesedi silove, pada mi takto sila na zakl.cvicich, kdezto kdyz stahnu sachry v ramci vln, tak mi to silove nevezme, a to ani v pomeru k vaze, takze jakoby silim. Do diety uz zasadne jen silovku na zakl.cvicich a male partie taky stahnu volume na reps.
Takze ty se snazis nabirat kvalitne s tim ze nemas objem/dieta? nebo v ,,diete" nestahujes jidlo a pridavas aerobik?
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: so září 14, 2013 2:47 am Předmět: |
|
|
jrElda:
no vidíš, ale chápu to, to já si radši každej den dám něco menšího - dílek dva hořké čoko apod. - ptž vim že kdybych to vynechal tak mi taky takhle jednou za čas "rupnou chutě" a spráskám co doma je :D
draper:
nechceš napsat jídelníček, pro inspiraci třeba do logu? Jen příklady pár dní?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so září 14, 2013 6:51 am Předmět: |
|
|
| vaclav.p napsal: |
Takze ty se snazis nabirat kvalitne s tim ze nemas objem/dieta? nebo v ,,diete" nestahujes jidlo a pridavas aerobik? |
Stahnu, ale nejdu pod 500. Ta tisicovka, co ted davam posledni tydny / mesice, je extrem, ale tim, ze mam ted na sobe asi nejvic hmoty, co jsem kdy mel + velky energeticky vydej a jidlo jsem pridaval postupne se mi povedlo roztocit metabolizmus na hodne velke obratky a me telo si o tenhle prijem energie doslovo rika a nemam s tim sebemensi problem, ba naopak bych jedl klidne vic. Tuku mam take pomerne dost, kdyz to odhadem spocitam 120-140 cca.
Pisu jak to je a dal to tu netreba rozvadet. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|