|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: so leden 04, 2014 10:05 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | fakqcze napsal: | | Škola , učení ...vstávání mi nejde ..:D Do ýt posilky s dokopu ae pak se mi až motá hlava jak sem unavenej.. a než se rozehřejua začnu trošku cejtit energii to trvá pulku tneinku |
jasně, zlepši předtréninkové jídlo, abys měl dost energie ve svalech a na nakopnutí použij tohle, má to nejlepší poměr cena/výkon a na tohle vybuzení před tréninkem to používá hodně sportovců - https://obchod.ronnie.cz/s-5075-e-nox-shock-vyprodej.html |
Jestli můžu přispět i já (pár soutěží mám za sebou) i (pár dlouhých let tréninku) se svou zkušeností s předtréninkovkama.
Používám je pravidelně a abych je pocítil pořádně, tak před tím měsíc žádný neberu (jen kafe + bcaa). Vyzkoušel jsem dost nakopávačů čekých i zahraničních a když to zhrnu tak opravdu co na mě pokaždý fungovalo byly Assault a starej E-nox Shock https://obchod.ronnie.cz/s-5075-e-nox-shock-vyprodej.html?z=v . _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
fotter

|
Zaslal: so leden 04, 2014 10:11 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | moje zkušenost? zkusil jsem asi vše co nabízel trh do roku 2012 a nedal bych už korunu do žádného z těchto produktů.
Pokud neodtrénuješ bez nakopávače-jdi hrát šachy. |
Tymto mladym je zbytocne aj nieco radit (ako hadzat perly sviniam),oni sa ani nesnazia pochopit ze tento druh doplnkov su pre amatera ("kondicaka") bezpredmetne (zbytocne).
Kolko z Vas tu na fore sa venuje silovym sportom na sutaznej urovni?,mozno +-2%,ale vsetci tu riesite suplementacie ako vrcholovi sportovci.
Keby ste viac pouzivali hlavu na myslenie a nie len na bezduche citanie marketingovych sloganov,prisli by ste na to ze usetrene peniaze by ste mohli investovat hlavne do stravy.Mne osobne ako amaterovi bohato staci creatin,protein a vytaminy+dobra strava samozrejme,z vysledkami som spokojny
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so leden 04, 2014 10:13 am Předmět: |
|
|
| mirus napsal: | | Freimen napsal: | | fakqcze napsal: | | Škola , učení ...vstávání mi nejde ..:D Do ýt posilky s dokopu ae pak se mi až motá hlava jak sem unavenej.. a než se rozehřejua začnu trošku cejtit energii to trvá pulku tneinku |
jasně, zlepši předtréninkové jídlo, abys měl dost energie ve svalech a na nakopnutí použij tohle, má to nejlepší poměr cena/výkon a na tohle vybuzení před tréninkem to používá hodně sportovců - https://obchod.ronnie.cz/s-5075-e-nox-shock-vyprodej.html |
Jestli můžu přispět i já (pár soutěží mám za sebou) i (pár dlouhých let tréninku) se svou zkušeností s předtréninkovkama.
Používám je pravidelně a abych je pocítil pořádně, tak před tím měsíc žádný neberu (jen kafe + bcaa). Vyzkoušel jsem dost nakopávačů čekých i zahraničních a když to zhrnu tak opravdu co na mě pokaždý fungovalo byly Assault a starej E-nox Shock https://obchod.ronnie.cz/s-5075-e-nox-shock-vyprodej.html?z=v . |
Ne ze bych to kupoval, nebo tak.. ale novy je jiny nez stary?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so leden 04, 2014 10:17 am Předmět: |
|
|
Kdybych chodil cvičit do fitka párkrát týdně jen tak pro radost, tak nic takovýho nepotřebuju.
Ale zkus si trénovat 6x týdně z toho 4x dvoufáz (3x týdně Muay thai 120min, posilka + běh) a shazovat přitom všem váhu na zápas, což u mě díky Vánočnímu obžerství dělá +-13kg za 14dní. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: so leden 04, 2014 10:20 am Předmět: |
|
|
To jsou zase moudra. Když má človek vyřešenou stravu a je sice amatér, tak to znamená, že nemá právo z toho vytřískat co nejvic? Pokud nějaký suplement dotyčnýmu opravdu pomáhá, tak proč ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so leden 04, 2014 10:22 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Kdybych chodil cvičit do fitka párkrát týdně jen tak pro radost, tak nic takovýho nepotřebuju.
Ale zkus si trénovat 6x týdně z toho 4x dvoufáz (3x týdně Muay thai 120min, posilka + běh) a shazovat přitom všem váhu na zápas, což u mě díky Vánočnímu obžerství dělá +-13kg za 14dní. |
vzdycky me fascinovalo, jak lide pouzivaji nazev ,,muay thaaai,,
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so leden 04, 2014 10:47 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Kdybych chodil cvičit do fitka párkrát týdně jen tak pro radost, tak nic takovýho nepotřebuju.
Ale zkus si trénovat 6x týdně z toho 4x dvoufáz (3x týdně Muay thai 120min, posilka + běh) a shazovat přitom všem váhu na zápas, což u mě díky Vánočnímu obžerství dělá +-13kg za 14dní. | Nějaký mimořádný režim vyžadující mimořádné nasazení? Tam by tyto suplementy měly smysl. Tam bych je s klidným srdcem doporučil:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so leden 04, 2014 10:58 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Spam napsal: | Kdybych chodil cvičit do fitka párkrát týdně jen tak pro radost, tak nic takovýho nepotřebuju.
Ale zkus si trénovat 6x týdně z toho 4x dvoufáz (3x týdně Muay thai 120min, posilka + běh) a shazovat přitom všem váhu na zápas, což u mě díky Vánočnímu obžerství dělá +-13kg za 14dní. | Nějaký mimořádný režim vyžadující mimořádné nasazení? Tam by tyto suplementy měly smysl. Tam bych je s klidným srdcem doporučil:) |
Však ano, toto jsem napsal jako reakci na post od kubaze a hlavně fottera... Když jsem mimo přípravu nebo nemám těsně před zápasem, vystačím si v pohodě s pevnou stravou a třeba proteinem po tréninku (pro lepší pocit, ne že by měl nějaký vliv na něco...) _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: so leden 04, 2014 11:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so leden 04, 2014 11:25 am Předmět: |
|
|
Stačí se umět pořádně nas/štvat, pak nakopávač není potřeba.
Pokud jsou náročný tréninky, tak mně stačilo přidat do pití obyč. maltodextrin a rozdíl byl celkem znát. Rozdíl mezi čistě maltodextrinem a mixem maltodextrinu a BCAA jsem nepoznal. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so leden 04, 2014 11:32 am Předmět: |
|
|
madball, poznáš rozdíl mezi čistou vodou a BCAA? Já si pořád namlouvám, že to poznám, ale ve skrytu duše si myslím, že nikoliv :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
fotter

|
Zaslal: so leden 04, 2014 11:41 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Deadlift napsal: | | Spam napsal: | Kdybych chodil cvičit do fitka párkrát týdně jen tak pro radost, tak nic takovýho nepotřebuju.
Ale zkus si trénovat 6x týdně z toho 4x dvoufáz (3x týdně Muay thai 120min, posilka + běh) a shazovat přitom všem váhu na zápas, což u mě díky Vánočnímu obžerství dělá +-13kg za 14dní. | Nějaký mimořádný režim vyžadující mimořádné nasazení? Tam by tyto suplementy měly smysl. Tam bych je s klidným srdcem doporučil:) |
Však ano, toto jsem napsal jako reakci na post od kubaze a hlavně fottera... |
| kód: | | Kolko z Vas tu na fore sa venuje silovym sportom na sutaznej urovni?... |
Mojim prispevkom som narazal na "rekreacnych" cvicencov,tych co robia silove sporty zavodne som nemyslel
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so leden 04, 2014 11:44 am Předmět: |
|
|
Daymoon:
Čistý BCAA jsem nikdy nedával, takže nevím. Dával jsem jenom mixy s maltodextrinem. Ale jak jsem psal, tak jsem nepoznal rozdíl mezi mixem BCAA a maltodextrinu a čistě malt. Ale je pravda, že těch BCAA bylo jenom tak 5g a malt. tak cca +30g.
Podle mýho názoru si při náročným tréninku bude brát tělo energii z BCAA, takže když bude dávat člověk těch 30g BCAA, tak to asi bude podobný jako, kdyby dával 30g malt., akorát to vyjde trochu dráž. Ale jak říkám, nikdy jsem na sobě nezkoušel větší množství dávkování čistě BCAA, abych to mohl porovnávat... _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|