|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak se stravujete? |
| Co 1 hodinu |
|
0% |
[ 0 ] |
| Co 1 a půl hodinu |
|
0% |
[ 0 ] |
| Co 2 hodiny |
|
21% |
[ 10 ] |
| Co 2 a půl hodiny |
|
17% |
[ 8 ] |
| Co 3 hodiny |
|
43% |
[ 20 ] |
| Více než co 3 hodiny |
|
17% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 46 |
|
| Autor |
Zpráva |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so květen 23, 2009 9:44 am Předmět: |
|
|
| DymatizeBoy napsal: | | Sacharidacek napsal: | | DymatizeBoy napsal: | | mysH napsal: | aha, takze si to shrneme .. za den vypijes 8-10L vody a kazdy 2h k tomu jeste vytravis 150g masa ..
nevydrzis to ani 2 dny a zjistis, ze neco je spatne .. a ze to proste nejde. |
to samé si také myslím. Zajímal mě pouze ten názor a zkušenosti jiných lidí. | nemuzes se srovnavat s profesionalnim kulturistou , co ma 120 kg svalu a kterej ma doplnky , o kterych ani nevis , ze existujou .. To co on sni vydel aspon dvema |
Všeho toho jsem si vědom. Tady nejde o porce jídla, ale o to, že i on má nějaké trávení a nic na tom nemění jeho hmotnost. Užívání AS už samozřejmě ano, ale také do určité míry. Které doplňky máš namysli? | to nevi nikdo co mu jeho chemik mixuje za dobrutky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DymatizeBoy

|
Zaslal: so květen 23, 2009 9:47 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | DymatizeBoy napsal: | | Sacharidacek napsal: | | DymatizeBoy napsal: | | mysH napsal: | aha, takze si to shrneme .. za den vypijes 8-10L vody a kazdy 2h k tomu jeste vytravis 150g masa ..
nevydrzis to ani 2 dny a zjistis, ze neco je spatne .. a ze to proste nejde. |
to samé si také myslím. Zajímal mě pouze ten názor a zkušenosti jiných lidí. | nemuzes se srovnavat s profesionalnim kulturistou , co ma 120 kg svalu a kterej ma doplnky , o kterych ani nevis , ze existujou .. To co on sni vydel aspon dvema |
Všeho toho jsem si vědom. Tady nejde o porce jídla, ale o to, že i on má nějaké trávení a nic na tom nemění jeho hmotnost. Užívání AS už samozřejmě ano, ale také do určité míry. Které doplňky máš namysli? | to nevi nikdo co mu jeho chemik mixuje za dobrutky |
Tak zřejmě rusťáčky a k tomu další AS, ale tohle přece berou i normální lidi, jen ne v takovém množství a nemají takovou genetiku jako Jay, ale nic to nemění na tom, že je to pořád člověk a tímpádem trávení nemůže mít až tak odlišné od běžného uživatele AS. _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: so květen 23, 2009 10:09 am Předmět: |
|
|
Tobe je marny neco vysvetlovat, stejne si meles porad svoje o Jayovi a ze on to tak dela  Vsak si to tak delej taky, who cares?
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so květen 23, 2009 11:21 am Předmět: |
|
|
Spánek je na dlouhou debatu, četl jsem hodně článků, kde staré osvědčené pravdy jsou dnes popírány a jsou z nich mýty.
Dokonce nějaká studie ukazuje, že kratší a častější spánek prodlužuje stárnutí buněk.
Leonardo DaVinci spal každé 4 hodiny 15 minut, ale jak byl na tom se svalama, to nevím
Nějaká japonka, teď si nevzpomenu na jméno spala jen pár hodin a vždy každý druhý den a dožila se skoro 120 let...
Každé tělo je jedinečné a ať už-li existují některé psaná pravidla, vždy se najdou vyjímky.
My všichni můžeme spát pěkných hodin, zatím co Jay a jeho fanoušek třeba 4 x 2 hodiny......je to uplně jedno.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so květen 23, 2009 1:46 pm Předmět: |
|
|
| koky007 napsal: | | Já osobně jim každé dvě hodiny,ale samozřejmě začnu až vstanu a končím až usnu:-)...jinak spim těch 8-9 hodin a to nejim,pokud se náhodou nevzbudim:-P...Tělo si přece taky musí odpočinout hele když přes den do něja láduješ co se dá..Jinak Jay Cutler to je úúplně něco jinýho hele.. |
ale taky nejak zacinal stejne jak my
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so květen 23, 2009 1:52 pm Předmět: |
|
|
| reegis napsal: | | chlape ty jsi nějaký extrémista....8-10 litrů vody??? Hmm tak jestli to budeš kombinovat s tím tvým super novým jídelníčkem tak tělo tě nebude mít moc rádo... |
tjn ja to tak taky delal ze jsem kazde 2 hodiny zral o 106, i v noci kdyz jsem se probudil, atd. ale takto naberes, aji mega tuku a pak mam problem vyjit kopec a kdyz ho vyjdu tak su zadychny jak kdyz jsem driv ve skole dobehl 1500 m
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: so květen 23, 2009 5:23 pm Předmět: |
|
|
Jsem si jistý, že vstávat každý dvě hodiny tě rychle přejde. A to co dělá nějakej profík, má pro tebe stejnou informační hodnotu, jako to, co žrali Vikingové. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Duro
|
Zaslal: so květen 23, 2009 5:54 pm Předmět: |
|
|
ja neviem,dnes som to tak nejak sledoval a ja zhruba jem kazde tie 2 (+-)hodiny....sice nezbastim pytel ryze naraz,ale mam to na 2x ale zhruba mi to vychadza tak jedlo,protein,jedlo,protein,jedlo,tvaroh/protein
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so květen 23, 2009 6:12 pm Předmět: |
|
|
Tohle uz je nejaka psychicka porucha, totalni posedlost po svalech ... aneb zral bys i hovna, kdyby to po nich rostlo, ze?
Si vzpominam jak sem v diete vstaval kazdy dve-tri hodiny kazdou noc,presne jak hodinky ve stejnej cas na zachod, protoze me nic nedrzelo vodu v tele ... sem byl nasranej naprosto neskutecne a byl sem rad, ze kdyz sem zral vsechno, ze sem se krasne vyspal pres noc ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so květen 23, 2009 6:18 pm Předmět: |
|
|
Ono se to v pozdějších letech projeví, se spánkem bych neexperimentoval kluci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 23, 2009 6:30 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem si spanek kdysi rozjebal tezko se vraci do normalu, ale uz jsem si zvykl na to co naspim a jak kvalitne to naspim. Nekteri by s tim asi fungovat nemohli, mne to ale problem prakticky nedela. Co se tyka jidla v noci, tak jim nekolikrat za noc a celkem vydatne hlavne co se sacharidu tyka, ne kvuli svalum, ale proste protoze me chutna, citim se pak dobre a co je hlavni, tak kdyz se najim, mnohem lepe spim a take mne to snad dodava i energii do treninku, ale to je jen subjektivni pocit....Tim nechci rict, ze vstavat v noci kvuli jidlu je zdrave a nikomu to tu nedoporucuji. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: so květen 23, 2009 7:01 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Ja jsem si spanek kdysi rozjebal tezko se vraci do normalu, ale uz jsem si zvykl na to co naspim a jak kvalitne to naspim. Nekteri by s tim asi fungovat nemohli, mne to ale problem prakticky nedela. Co se tyka jidla v noci, tak jim nekolikrat za noc a celkem vydatne hlavne co se sacharidu tyka, ne kvuli svalum, ale proste protoze me chutna, citim se pak dobre a co je hlavni, tak kdyz se najim, mnohem lepe spim a take mne to snad dodava i energii do treninku, ale to je jen subjektivni pocit....Tim nechci rict, ze vstavat v noci kvuli jidlu je zdrave a nikomu to tu nedoporucuji. |
u tebe je to skoro nutnost kdyz mas takovej styl trenalu.. _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleknac
|
Zaslal: so květen 23, 2009 7:05 pm Předmět: |
|
|
Kde jsi sebral že jay jí každé dvě hodiny i v noci a každý den, asi dvě jeho videa jsem viděl celá a jedl jen přes den (i když hodně).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 23, 2009 7:05 pm Předmět: |
|
|
ale zase nemam takovou potrebu jit pres den a uz vubec ne sladke, ale prijde noc a jsem jak tank a jenom sladky, nic jineho bych v noci do huby nedal... Je fakt, ze telo si o to asi trochu rika... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|