Jídlo co 2 hodiny

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídlo co 2 hodiny  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídlo co 2 hodiny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jak se stravujete?
Co 1 hodinu
0%
 0%  [ 0 ]
Co 1 a půl hodinu
0%
 0%  [ 0 ]
Co 2 hodiny
21%
 21%  [ 10 ]
Co 2 a půl hodiny
17%
 17%  [ 8 ]
Co 3 hodiny
43%
 43%  [ 20 ]
Více než co 3 hodiny
17%
 17%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 46

Autor Zpráva
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2009 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DymatizeBoy napsal:
Sacharidacek napsal:
DymatizeBoy napsal:
mysH napsal:
aha, takze si to shrneme .. za den vypijes 8-10L vody a kazdy 2h k tomu jeste vytravis 150g masa ..
nevydrzis to ani 2 dny a zjistis, ze neco je spatne .. a ze to proste nejde.

to samé si také myslím. Zajímal mě pouze ten názor a zkušenosti jiných lidí.
nemuzes se srovnavat s profesionalnim kulturistou , co ma 120 kg svalu a kterej ma doplnky , o kterych ani nevis , ze existujou .. To co on sni vydel aspon dvema

Všeho toho jsem si vědom. Tady nejde o porce jídla, ale o to, že i on má nějaké trávení a nic na tom nemění jeho hmotnost. Užívání AS už samozřejmě ano, ale také do určité míry. Které doplňky máš namysli?
to nevi nikdo co mu jeho chemik mixuje za dobrutky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DymatizeBoy

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2009 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
DymatizeBoy napsal:
Sacharidacek napsal:
DymatizeBoy napsal:
mysH napsal:
aha, takze si to shrneme .. za den vypijes 8-10L vody a kazdy 2h k tomu jeste vytravis 150g masa ..
nevydrzis to ani 2 dny a zjistis, ze neco je spatne .. a ze to proste nejde.

to samé si také myslím. Zajímal mě pouze ten názor a zkušenosti jiných lidí.
nemuzes se srovnavat s profesionalnim kulturistou , co ma 120 kg svalu a kterej ma doplnky , o kterych ani nevis , ze existujou .. To co on sni vydel aspon dvema

Všeho toho jsem si vědom. Tady nejde o porce jídla, ale o to, že i on má nějaké trávení a nic na tom nemění jeho hmotnost. Užívání AS už samozřejmě ano, ale také do určité míry. Které doplňky máš namysli?
to nevi nikdo co mu jeho chemik mixuje za dobrutky

Tak zřejmě rusťáčky a k tomu další AS, ale tohle přece berou i normální lidi, jen ne v takovém množství a nemají takovou genetiku jako Jay, ale nic to nemění na tom, že je to pořád člověk a tímpádem trávení nemůže mít až tak odlišné od běžného uživatele AS.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2009 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tobe je marny neco vysvetlovat, stejne si meles porad svoje o Jayovi a ze on to tak dela Vsak si to tak delej taky, who cares?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DymatizeBoy

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2009 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Končím, stal jsem se ukamenovaným
jari

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2009 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spánek je na dlouhou debatu, četl jsem hodně článků, kde staré osvědčené pravdy jsou dnes popírány a jsou z nich mýty.

Dokonce nějaká studie ukazuje, že kratší a častější spánek prodlužuje stárnutí buněk.

Leonardo DaVinci spal každé 4 hodiny 15 minut, ale jak byl na tom se svalama, to nevím

Nějaká japonka, teď si nevzpomenu na jméno spala jen pár hodin a vždy každý druhý den a dožila se skoro 120 let...

Každé tělo je jedinečné a ať už-li existují některé psaná pravidla, vždy se najdou vyjímky.

My všichni můžeme spát pěkných hodin, zatím co Jay a jeho fanoušek třeba 4 x 2 hodiny......je to uplně jedno.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2009 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koky007 napsal:
Já osobně jim každé dvě hodiny,ale samozřejmě začnu až vstanu a končím až usnu:-)...jinak spim těch 8-9 hodin a to nejim,pokud se náhodou nevzbudim:-P...Tělo si přece taky musí odpočinout hele když přes den do něja láduješ co se dá..Jinak Jay Cutler to je úúplně něco jinýho hele..

ale taky nejak zacinal stejne jak my
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2009 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reegis napsal:
chlape ty jsi nějaký extrémista....8-10 litrů vody??? Hmm tak jestli to budeš kombinovat s tím tvým super novým jídelníčkem tak tělo tě nebude mít moc rádo...

tjn ja to tak taky delal ze jsem kazde 2 hodiny zral o 106, i v noci kdyz jsem se probudil, atd. ale takto naberes, aji mega tuku a pak mam problem vyjit kopec a kdyz ho vyjdu tak su zadychny jak kdyz jsem driv ve skole dobehl 1500 m
Marky V.

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2009 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem si jistý, že vstávat každý dvě hodiny tě rychle přejde. A to co dělá nějakej profík, má pro tebe stejnou informační hodnotu, jako to, co žrali Vikingové.
Duro

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2009 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja neviem,dnes som to tak nejak sledoval a ja zhruba jem kazde tie 2 (+-)hodiny....sice nezbastim pytel ryze naraz,ale mam to na 2x ale zhruba mi to vychadza tak jedlo,protein,jedlo,protein,jedlo,tvaroh/protein
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2009 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle uz je nejaka psychicka porucha, totalni posedlost po svalech ... aneb zral bys i hovna, kdyby to po nich rostlo, ze?
Si vzpominam jak sem v diete vstaval kazdy dve-tri hodiny kazdou noc,presne jak hodinky ve stejnej cas na zachod, protoze me nic nedrzelo vodu v tele ... sem byl nasranej naprosto neskutecne a byl sem rad, ze kdyz sem zral vsechno, ze sem se krasne vyspal pres noc ...
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2009 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono se to v pozdějších letech projeví, se spánkem bych neexperimentoval kluci.
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2009 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem si spanek kdysi rozjebal tezko se vraci do normalu, ale uz jsem si zvykl na to co naspim a jak kvalitne to naspim. Nekteri by s tim asi fungovat nemohli, mne to ale problem prakticky nedela. Co se tyka jidla v noci, tak jim nekolikrat za noc a celkem vydatne hlavne co se sacharidu tyka, ne kvuli svalum, ale proste protoze me chutna, citim se pak dobre a co je hlavni, tak kdyz se najim, mnohem lepe spim a take mne to snad dodava i energii do treninku, ale to je jen subjektivni pocit....Tim nechci rict, ze vstavat v noci kvuli jidlu je zdrave a nikomu to tu nedoporucuji.
Mik.cz

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2009 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja jsem si spanek kdysi rozjebal tezko se vraci do normalu, ale uz jsem si zvykl na to co naspim a jak kvalitne to naspim. Nekteri by s tim asi fungovat nemohli, mne to ale problem prakticky nedela. Co se tyka jidla v noci, tak jim nekolikrat za noc a celkem vydatne hlavne co se sacharidu tyka, ne kvuli svalum, ale proste protoze me chutna, citim se pak dobre a co je hlavni, tak kdyz se najim, mnohem lepe spim a take mne to snad dodava i energii do treninku, ale to je jen subjektivni pocit....Tim nechci rict, ze vstavat v noci kvuli jidlu je zdrave a nikomu to tu nedoporucuji.

u tebe je to skoro nutnost kdyz mas takovej styl trenalu..
Zeleknac

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2009 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kde jsi sebral že jay jí každé dvě hodiny i v noci a každý den, asi dvě jeho videa jsem viděl celá a jedl jen přes den (i když hodně).
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2009 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale zase nemam takovou potrebu jit pres den a uz vubec ne sladke, ale prijde noc a jsem jak tank a jenom sladky, nic jineho bych v noci do huby nedal... Je fakt, ze telo si o to asi trochu rika...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jídlo co 2 hodiny Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: