Krátké bio
Jméno : Vladimír Jeřábek
Věk : 23let
město : Most - oddíl Strongman club Most
kategorie : Do 125ti kg. Soutěžní hmotnost - 121kg
Soutěžím v asocicaci silového trojboje ČAST - držitel licencí WPF, WPC, IRP. Jedná se o nejstarší open asociaci u nás. Soutěžím převážně RAW, někdy i mrtvý tah v dresu.
Nejlepší výkony jsem nazvedal vloni v květnu na ME GPC - 300 dřep, 190 bench, 310 mrtvý tah - 800 total. V prosinci jsem soutěžil na Masters olympii v Miami, kde mi lehkých 330kg na mrtvém tahu vypadlo z ruky při locku, takže jsem zapsal "jen" 315kg.
ty si za posledních pár let pekne narost, teď seš pořádnej Jeřáb,a super výkony RAW
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Pěkný, o důvod míň navštěvovat IF. :)) Doufám, že tě nevedlo k založení logu na RW jenom to, že si tady bude pak většina připadat zase o něco víc jako slečinky.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Madball : to určitě ne, tady je taky dost silných lidí a lidí co makají aby byli, jen se ztratí v tý omáčce kecálků tvůj log taky sleduju de ti to moc pěkně, jen už bys mohl vyhodit ty boxy
Tom. K : no cement ty si byl vždycky divnej
DNes training po delší době
Dřep
6x110kg
6x120kg
6x130Kg
5x140kg
- měla být i poslední série šestka, ale vzal jsem si nějaký šusťáky, který mi začaly praskat tak jsem se na to vyprd, neboť jsem roztrhl už dvoje za poslední dva měsíce :lol: a to nemam bůhvíjak velký nohy, asi jako polovina prdele Toma.KGB, jen se to prostě blbě napíná neb jsem si je před poslední sérií vykasal, jinak jsem rozšíříl postoj a musim strečovat vnitřní stehna a mělo by si to sednout.
Přítahy v předklonu
6x90kg
3x6x100kg
- pohoda
Krčení ramen
10x110kg
2x10x120kg
10x130kg
- tady musim pomalinku a hodně kontrolovaně neb ten úpon nechci dráždit
čelní dosedy na low box
6x70kg
2x7x80kg
Výpony lýtka
3x10x100kg
Břicho, cizoprase cvik ze super strongman videologu 2012 :lol:
3x10
tak vše lehký, ale nohy cvičeny po tak dlouhý době, že to zítra asi bude znát, pomalu se do toho dostaneme.
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
Naposledy upravil keba dne st leden 02, 2013 9:23 pm, celkově upraveno 1 krát
Lunreal : určitě to zkusit nechci, neb jsem již od vzniku v ČAST. IPF RAW zavedlo až letos, kdežto v ČAST už je od roku 2009, začínalo se s pár soutěžícími a postupně se to rozrostlo do široké základny. Navíc vedu v Mostě oddíl cca o 12 členech, kteří všichni soutěží RAW a právě v ČAST, takže nechápu proč bych měl hned skočit po kosti do IPF
EDIT : jestli tě to vážně zajímá teda...jestli se ptáš na zob tak se ptej ale do PM, veřejně se o tom už bohužel bavit nesmí
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
Včerejší trénink, měl jsem celej den školu pak trénink na rychlo a pak noční, takže určitě ne ideal, navíc moje vychcíplost nezná mezí
Bench press
6x100kg
6x110kg
3x6x120kg
- svižný, lehký, rozšířil jsem úchop a sparing mi musí konstrolovat polohu hlavy, touch atd každý op. díky dysbalanci dělám podvědomí chyby, který už mi přijdou automatický, to se musí změnit
ROzpažky rovná
3x10x18kg
Upažování v stoji
5x8x13kg
- tyhle cviky se snažím jezdit technicky co nejlépe, šmrdlat to s vyššíma váhama dle mě nemá smysl
Francie
4x8x40kg
Biceps
5x6-8x40-50kg
tréninky vršku mě baví, dnes docela svalovka tělo fakt odvyklo, jinak před tréninkem dělám po zahřátí vždy mobilizaci mezilopatkových svalů, bederky a klíčních kostí, docela to uvolňuje a připraví tělo na zátěž.
Čau, super že si tu povedeš log, přeju hodně osobáků do novýho roku. Log budu pravidelně sledovat, inspirovat se a kochat se :)
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru