Keba - VC Semil, padne 350kg?

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 19, 20, 21  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Keba - VC Semil, padne 350kg?  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Keba - VC Semil, padne 350kg?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
keba

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2013 6:22 pm    Předmět: Keba - VC Semil, padne 350kg? Odpovědět s citátem

Tak si tu taky založím log po sto letech

Krátké bio
Jméno : Vladimír Jeřábek
Věk : 23let
město : Most - oddíl Strongman club Most
kategorie : Do 125ti kg. Soutěžní hmotnost - 121kg

Soutěžím v asocicaci silového trojboje ČAST - držitel licencí WPF, WPC, IRP. Jedná se o nejstarší open asociaci u nás. Soutěžím převážně RAW, někdy i mrtvý tah v dresu.

Nejlepší výkony jsem nazvedal vloni v květnu na ME GPC - 300 dřep, 190 bench, 310 mrtvý tah - 800 total. V prosinci jsem soutěžil na Masters olympii v Miami, kde mi lehkých 330kg na mrtvém tahu vypadlo z ruky při locku, takže jsem zapsal "jen" 315kg.

Video z MČR a ME - target="_blank" class="postlink">

Video z Miami -
target="_blank" class="postlink">

Letos budu první rok v mužích, tj. open, takže se chci porvat o umístění a zlepšit se co nejvíc. Půjdu MČR v silovém trojboji které bude v květnu a pak ME IRP, v červnu. Dřep bude pro mne trochu nový styl - bez bandáží na kolena, takto moc necvičím a budu muset na tom zapracovat, mám operované pravé koleno, kde mi chybí křížový vaz i meniskus. Díky střídavému úchopu na mrtvole mám dysbalanci ve svalech horní půlky těla, takže musím strečovat, kompenzovat a konzultuji přípravu s fyzioterapeutkou, napravilo se to už více než dobře ale chce to pokračovat ve speciálním cvičení.

K tréninku, mám rád větší objem tréninku, ale ne brutální jako tady vídám poslední dobou stav je teď takový, že mám asi 116kg, po Miami jsem měl asi tři šmrdling tréninky a pak jsem necvičil vůbec a hodně se popíjelo, takže strategický zhoršení se povedlo. Teď pomalu začnu "lehčím" tréninkem, potom hodim Sheika, potom peak a jde se na soutěž.

Naposledy upravil keba dne ne listopad 17, 2013 6:41 pm, celkově upraveno 5 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2013 6:25 pm    Předmět: Re: Keba - Příprava na MČR, ME Odpovědět s citátem

Pecka! Konečně bude co sledovat. Ať ti to letos jde ještě líp, než loni ;)
Conan

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2013 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty si za posledních pár let pekne narost, teď seš pořádnej Jeřáb,a super výkony RAW
Chery

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2013 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gl

jenom Nechápu,proč nemůžem mít v Mostě vzpírání
madball

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2013 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkný, o důvod míň navštěvovat IF. :)) Doufám, že tě nevedlo k založení logu na RW jenom to, že si tady bude pak většina připadat zase o něco víc jako slečinky.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
grogy

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2013 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přeju hodně štěstí a síly, určitě budu sledovat

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aaaaa...

Judson

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz vidim ty RAW vahy, na ten vek, mam chut s posilovanim prastit
MAST3R

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Kdyz vidim ty RAW vahy, na ten vek, mam chut s posilovanim prastit

"Když jsi v nečem hodně dobrej, vždy se najde alespoň milion lidi, kteři jsou lepši" - Homer Simpson
Poman

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vole to je ale velký prase
Lunreal

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nechces zkusit tu novou raw divizi IPFka?
keba

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hoši jednak děkuju za uvítání všem

Madball : to určitě ne, tady je taky dost silných lidí a lidí co makají aby byli, jen se ztratí v tý omáčce kecálků tvůj log taky sleduju de ti to moc pěkně, jen už bys mohl vyhodit ty boxy

Tom. K : no cement ty si byl vždycky divnej

DNes training po delší době

Dřep
6x110kg
6x120kg
6x130Kg
5x140kg

- měla být i poslední série šestka, ale vzal jsem si nějaký šusťáky, který mi začaly praskat tak jsem se na to vyprd, neboť jsem roztrhl už dvoje za poslední dva měsíce :lol: a to nemam bůhvíjak velký nohy, asi jako polovina prdele Toma.KGB, jen se to prostě blbě napíná neb jsem si je před poslední sérií vykasal, jinak jsem rozšíříl postoj a musim strečovat vnitřní stehna a mělo by si to sednout.

Přítahy v předklonu
6x90kg
3x6x100kg

- pohoda

Krčení ramen
10x110kg
2x10x120kg
10x130kg

- tady musim pomalinku a hodně kontrolovaně neb ten úpon nechci dráždit

čelní dosedy na low box
6x70kg
2x7x80kg

Výpony lýtka
3x10x100kg

Břicho, cizoprase cvik ze super strongman videologu 2012 :lol:
3x10

tak vše lehký, ale nohy cvičeny po tak dlouhý době, že to zítra asi bude znát, pomalu se do toho dostaneme.

Naposledy upravil keba dne st leden 02, 2013 9:23 pm, celkově upraveno 1 krát
keba

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson : jestli tě to potěší tak 24 mi je v pátek

Lunreal : určitě to zkusit nechci, neb jsem již od vzniku v ČAST. IPF RAW zavedlo až letos, kdežto v ČAST už je od roku 2009, začínalo se s pár soutěžícími a postupně se to rozrostlo do široké základny. Navíc vedu v Mostě oddíl cca o 12 členech, kteří všichni soutěží RAW a právě v ČAST, takže nechápu proč bych měl hned skočit po kosti do IPF

EDIT : jestli tě to vážně zajímá teda...jestli se ptáš na zob tak se ptej ale do PM, veřejně se o tom už bohužel bavit nesmí
keba

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včerejší trénink, měl jsem celej den školu pak trénink na rychlo a pak noční, takže určitě ne ideal, navíc moje vychcíplost nezná mezí

Bench press
6x100kg
6x110kg
3x6x120kg

- svižný, lehký, rozšířil jsem úchop a sparing mi musí konstrolovat polohu hlavy, touch atd každý op. díky dysbalanci dělám podvědomí chyby, který už mi přijdou automatický, to se musí změnit

ROzpažky rovná
3x10x18kg

Upažování v stoji
5x8x13kg

- tyhle cviky se snažím jezdit technicky co nejlépe, šmrdlat to s vyššíma váhama dle mě nemá smysl

Francie
4x8x40kg

Biceps
5x6-8x40-50kg

tréninky vršku mě baví, dnes docela svalovka tělo fakt odvyklo, jinak před tréninkem dělám po zahřátí vždy mobilizaci mezilopatkových svalů, bederky a klíčních kostí, docela to uvolňuje a připraví tělo na zátěž.
Morico

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2013 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, super že si tu povedeš log, přeju hodně osobáků do novýho roku. Log budu pravidelně sledovat, inspirovat se a kochat se :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Keba - VC Semil, padne 350kg? Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 19, 20, 21  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: