Pominu-li amnestii, tak jeho výrok o emigraci nebo o svém přesvědčení, že on jediný (možná ještě Masaryk) mohou být prezidenti ČR a ostatní jsou povl mě nenechává klidným. Pardon - měním slovo chorý, ze ultra galakticky nadutý (tím bude mít za pýr dnů ČR obstojného - a dle mého názoru aspoň inteligentnějšího s větším přehledem) nástupce.
Budu volit KS, ne proto-že by to byla kdoví jaká výhra, ale alespoň to nebude prohra
Na druhou stranu mi včera kolegové ze SR říkali, že Klaus i Zeman mají alespoň páteř v narážce na prezidenta SR, takže asi může být i hůř).
Rostislawe, zase plácáš ... ukaž mi JEDNOHO člověka, který v tomto topicu snad hlásal, že je Karel nejlepší, bez chyb, svatoušek. Nikdo takový tu totiž není, to jen ty si to stále představuješ.
edit: přesně jak napsal nademnou blazen...jsem rád, že totak nevidím jen já.
Frozzi, jenze u tebe je duvodne podezreni ze sis nevytvoril vlastni obrazek, ale pouze prevzal nazor. no offense. nejsem na foru anonym, ale casto je lepsi anonymity vyuzit.
dale: udelat si obrazek o kandidatovi pouze z predvolebni kampane povazuju za absurdni.
Rostislawe, zase plácáš ... ukaž mi JEDNOHO člověka, který v tomto topicu snad hlásal, že je Karel nejlepší, bez chyb, svatoušek. Nikdo takový tu totiž není, to jen ty si to stále představuješ.
edit: přesně jak napsal nademnou blazen...jsem rád, že totak nevidím jen já.
Frozzi, jenze u tebe je duvodne podezreni ze sis nevytvoril vlastni obrazek, ale pouze prevzal nazor. no offense. nejsem na foru anonym, ale casto je lepsi anonymity vyuzit.
dale: udelat si obrazek o kandidatovi pouze z predvolebni kampane povazuju za absurdni.
U Frozze to beru, je ještě mladý chlapec a bude to chtít nějaký čas, než dostane svůj rozum.
/edit
...nebo radši nic, to by stejně nikam nevedlo.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
zaslechl jsem nějaký žblepty ve zprávách na Nově, nějakej člověk od Zemana ukradl nějakýmu redaktorovi bundu... a Zeman prý včera absolutně odmítal, že by ten "pachatel" k nim patřil, no ale dneska se ukázalo, že se k dotyčnému "pachateli" lidi kolem Zemana hlásili a prý k nim 100% patří Zemák nejspíš lže každý slovo který plácne, není snad schopnej říct pravdu ikdyž jde o kulový? zřejmě ne :D
tak co dnes? Zas toho pána s jasnými názory Zeman převálcoval jako ve všech předchozích debatách, nebo tě pan cizinec chytal aspoň trošku?
Válcoval proto, protože soustavně lhal a napadal narozdíl od Karla!! Zeman vyvěsí důchodcům do domovů plakáty se sloganem Kdo nevolí Zemana není Čech a v televizní debatě řekne, že hloupé slogany Kdo nevolí Schwarzenberga, není Čech jsou od opačného tábora ranou do zad.. Ten Zeman to je teda charakter!! Se nedivím, že se za něj jeho žena stydí!!
_________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
Az vyrok Klause, ze pokud vyhraje Schwarzenberg, tak emigruje, me donutil jit volit. Nevolim mensi zlo, ani jeden mi neni sympaticky ani blizky.
Ale jit si hodit hlas proti Klausovi, proc ne. A to se povazuju za pravicaka, vzdycky jsem Klause obhajoval a s tim co si mysli o EU souhlasim, ale bohuzel on se pomatl .. a druhyho Klause na hrade nechci. Jednou stacilo ..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru