|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vaše váha? |
| Do 50kg - ženy |
|
0% |
[ 0 ] |
| Do 57kg - ženy |
|
2% |
[ 6 ] |
| Do 65kg - ženy |
|
2% |
[ 6 ] |
| nad 65kg - ženy |
|
1% |
[ 4 ] |
| do75kg - muži |
|
9% |
[ 26 ] |
| do 82kg - muži |
|
14% |
[ 39 ] |
| do 90kg - muži |
|
23% |
[ 61 ] |
| do 96kg - muži |
|
14% |
[ 39 ] |
| do 102kg - muži |
|
7% |
[ 19 ] |
| nad 102kg - muži |
|
23% |
[ 61 ] |
|
| Celkem hlasů : 261 |
|
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: út leden 03, 2006 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Mike Tyson napsal: | koukam ze dost lidi od vcerejska ma dietu,to me tesi ze nejsem sam ,napisem si jak to jde sem do topicu?
PS ja bych si dal pizzu,zajiave je,ze jen v diete | já sem za posledních 14 dnů stáhl pas z 92 na 86 ale taky jedu prsa na vodě a už skoro nechodím do KFC, to se není čemu divit ...chtěl bych to posunout na takovejch 83...a váhu mám furt vpoho, prostě zlatý vlnky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út leden 03, 2006 9:26 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Lopan: Jeste pred nemoci sem zral 28 pytliku rejze á 120g tydne, vsadim se ze tos ty nedal. A kdyz porad rikas ze ses vyzranej, rad bych videl fotky, na tom videu je prd videt.
Jinak ja nevim jestli se mne to zda, ale mne po vanocich pekne splasklo bricho, byl tam specek, ale zda se , ze se zmensil. Asi hubnu po cukrovi a chlebickach:-) | No, já toho moc nesežeru nikdy jako. Pomalej metabolismus ani nemusim. Kdybych žral tolik kolik ty, tak vážim 1000. Přibírám i ze vzduchu. Kdybych chtěl vážim třeba 200kg a to bez prdele. Kg denně neni problém...Myslim že ani v prasečí dny sem se nedostal přes takovjech cirka 600gramů nečistejch sachrů...Prostě pomalej metabolismus... He, no vyžranej sem fakt dost. Pupek 109 tak si představ asi jak hezky to vypadá, jo a kozy tak dvojky tučný heh.o) jinak na hardcoreforumu možná někdy budou fotky objemový až schodim .o)he a nebo taky ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út leden 03, 2006 9:28 pm Předmět: |
|
|
| Mike Tyson napsal: | koukam ze dost lidi od vcerejska ma dietu,to me tesi ze nejsem sam ,napisem si jak to jde sem do topicu?
PS ja bych si dal pizzu,zajiave je,ze jen v diete | Taky mi dělá radost že se ostatní trápěj Když si představim jak sem žral pizzy,sušenky,rohlíky,klobásky a teď jen rejže eh, no ale výhoda diety aspoň u mě je, že za takovejch 14dní si zvyknu a už mi to nevadí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út leden 03, 2006 9:29 pm Předmět: |
|
|
a já rvu 20000 kj denně a můžu se posrat abych nabral kilo dvě :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út leden 03, 2006 9:30 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | a já rvu 20000 kj denně a můžu se posrat abych nabral kilo dvě :) | Tohle byl dicky můj sen. Takovej ten chlapec co nosí po kapsách žrádlo a žerej jako dobytek a je furt vyrýsovanej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út leden 03, 2006 9:31 pm Předmět: |
|
|
člověk chce co nemá,já bych chtěl bejt velkej ale nebudu nikdy....:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 03, 2006 9:33 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | člověk chce co nemá,já bych chtěl bejt velkej ale nebudu nikdy....:) |
Ty kdybys nemel problemy, tak budes velky prase, protoze vis co je to poradne zrat a to moc lidi nevi
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út leden 03, 2006 9:36 pm Předmět: |
|
|
hele zas tak žhavý to není :) .dneska jsem těžce pod průměrem,bez chuti k jídlu,nevim čim to...
ale zato o svátcích jsem strhal rekordy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út leden 03, 2006 9:37 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | Topděfka napsal: | | a já rvu 20000 kj denně a můžu se posrat abych nabral kilo dvě :) | Tohle byl dicky můj sen. Takovej ten chlapec co nosí po kapsách žrádlo a žerej jako dobytek a je furt vyrýsovanej... | Ty woe já znal jednoho co si nosil chleba se syrečkama za trikem schovanej, ale trochu smrděl a byl tlustej .... (není to Jurass)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út leden 03, 2006 9:40 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | Topděfka napsal: | | a já rvu 20000 kj denně a můžu se posrat abych nabral kilo dvě :) | Tohle byl dicky můj sen. Takovej ten chlapec co nosí po kapsách žrádlo a žerej jako dobytek a je furt vyrýsovanej... | Ty woe já znal jednoho co si nosil chleba se syrečkama za trikem schovanej, ale trochu smrděl a byl tlustej .... (není to Jurass) | No já naštěstí ani snad nezapáchám. Sirečky nežeru, ale v mejch tajnejch představách mám dicky po ruce v kapse třeba rohliky se sálem a paštikama a chleby se šunkama a bagety. Ale to chce bejt sakra asi i celkem prachatej. Protože žralo by se furt ale jen to co chutná .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út leden 03, 2006 9:41 pm Předmět: |
|
|
jj,občas přemejšlim nad tim co prožeru a jsou to celkem sumy...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út leden 03, 2006 9:44 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | jj,občas přemejšlim nad tim co prožeru a jsou to celkem sumy... | Já vzhledem ke svýmu platu jenom přemejšlim .o) Ale občas v restauraci padnou pěkný sumy, ale co žít se musí. Hlavně za hovězí steaky-svinsky drahý, ale i svinsky dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
TheStrongBoy
|
Zaslal: út leden 03, 2006 10:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: st leden 04, 2006 8:02 am Předmět: Re: Re |
|
|
| Diana napsal: | | Lifter750 napsal: | | Přeohavných 108 kg. Od včera maxidieta. |
To je místo 12ti knedlíků jenom šest? |
Ha. Žádnej knedlík. Včera byly k večeři jen aminy, jen jsem musel rychle zaspat kručení v žaludku. Ale 107 po ránu. Dnes si v tašce z igelitu nesu pouze mango, papáju, 2 tvarohy ovocné a 1 bílý. Litr mléka, 2 pytlíky rýže a 500 g libového vepřového. To by mělo stačit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|