|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vaše váha? |
| Do 50kg - ženy |
|
0% |
[ 0 ] |
| Do 57kg - ženy |
|
2% |
[ 6 ] |
| Do 65kg - ženy |
|
2% |
[ 6 ] |
| nad 65kg - ženy |
|
1% |
[ 4 ] |
| do75kg - muži |
|
9% |
[ 26 ] |
| do 82kg - muži |
|
14% |
[ 39 ] |
| do 90kg - muži |
|
23% |
[ 61 ] |
| do 96kg - muži |
|
14% |
[ 39 ] |
| do 102kg - muži |
|
7% |
[ 19 ] |
| nad 102kg - muži |
|
23% |
[ 61 ] |
|
| Celkem hlasů : 261 |
|
| Autor |
Zpráva |
DrLift
|
Zaslal: st leden 04, 2006 9:03 am Předmět: |
|
|
| inzer napsal: | 124.5kg,54bic,130hrud,skoro bez tuku a vody.Tak alou cvicit chlapci. |
Jenom 130 pres prsa? Ty mas hrudnik jak maly dite
Koukej poradne makat Honzo!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DrLift
|
Zaslal: st leden 04, 2006 9:07 am Předmět: Re: Re |
|
|
| Lifter750 napsal: | | Přeohavných 108 kg. Od včera maxidieta. |
[/quote]
Ja vcera naaadhernych 116kg. Citim se skvele a po nasazeni creatinu a proteinu to pujde vys. Osobak mam 116,5kg a ten padne.
Trosku mne to prekvapuje protoze nemam pocit, ze bych hodne zral. S tim jak jim bych cekal, ze pujdu spis do Prinze Eugena a on se z toho zatim rysuje spis Akebono
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: st leden 04, 2006 9:27 am Předmět: Re: |
|
|
Lifte, hezky papáš, i když mě to jde taky strašně nahoru, asi je to věkem, už nepíálím jako dřív. Dnes jsem skočil do Cutting edge-spalovače, musím to rozhejbat a jak plánuješ sezónu? Čechy, republiku? Extraligu? Poháry?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: st leden 04, 2006 9:51 am Předmět: |
|
|
cutting-dge mi vyborne fungoval,ale diky te nejake byline jsme byl vice odvodneny nezjsme potrebvoal,meljsmeobcas krece....
jinak Lifte moc pekna vaha!!Budes trhat rekordy....snad te dotahnu brzo na 116...... (ne v liftu  ) _________________ hraju rovinu at se deje co se deje.Nemusi se nekomu libit co rikam,ale nemuze rict ze si myslim neco jineho nez rikam,kdyz chlap ztrati cest,nema uz nic!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st leden 04, 2006 12:00 pm Předmět: Re: Re |
|
|
| Lifter750 napsal: | | Diana napsal: | | Lifter750 napsal: | | Přeohavných 108 kg. Od včera maxidieta. |
To je místo 12ti knedlíků jenom šest? |
Ha. Žádnej knedlík. Včera byly k večeři jen aminy, jen jsem musel rychle zaspat kručení v žaludku. Ale 107 po ránu. Dnes si v tašce z igelitu nesu pouze mango, papáju, 2 tvarohy ovocné a 1 bílý. Litr mléka, 2 pytlíky rýže a 500 g libového vepřového. To by mělo stačit. |
Tak si dávej k večeři alespoň salát. Já to tak dělám - kus nasekaného ledového salátu, dvě rajčata, paprika a tuňák. Je to dobré, zdravé a večer ti nekručí v žaludku.
Mango mám taky ráda. To bych se po něm ujedla.
P.S. Dnes jsem si práce nesla ( v igelitce ) zeleninu, celozrnnou bagetu, dušená krůtí prsa a jablko. Jsem po těch svátcích hladová po zdravější stravě.
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: st leden 04, 2006 12:38 pm Předmět: Re: |
|
|
| Lifter750 napsal: | | Lifte, hezky papáš, i když mě to jde taky strašně nahoru, asi je to věkem, už nepíálím jako dřív. Dnes jsem skočil do Cutting edge-spalovače, musím to rozhejbat a jak plánuješ sezónu? Čechy, republiku? Extraligu? Poháry? |
Jj je to vekem. Kdyz mi bylo 20 zral jsem 2x tolik a byl jsem nestastnej z toho ze nejsem schopnej pribrat.
Cechy pujdu jen treninkove protoze jsem nabral zpozdeni v priprave kvuli nemoci. -110 uz chodit nebudu. Nehodlam se trapit s dietou.
Pohary vubec neplanuju. Sakra my mame vlaste uz i druhy druzstvo v extralize. Odjet 2 kola bude pro mne za trest. Uz jsem starej a dva zavody mesic po sobe mi dela problem
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: st leden 04, 2006 12:39 pm Předmět: |
|
|
| Mike Tyson napsal: | cutting-dge mi vyborne fungoval,ale diky te nejake byline jsme byl vice odvodneny nezjsme potrebvoal,meljsmeobcas krece....
jinak Lifte moc pekna vaha!!Budes trhat rekordy....snad te dotahnu brzo na 116...... (ne v liftu ) |
No rekordy jsou zatim daleko, tedy pokud nejde o rekordy v telesne vaze. Ty budu lamat bez nejmensich problemu
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: st leden 04, 2006 1:18 pm Předmět: Re: |
|
|
| DrLift napsal: | | Lifter750 napsal: | | Lifte, hezky papáš, i když mě to jde taky strašně nahoru, asi je to věkem, už nepíálím jako dřív. Dnes jsem skočil do Cutting edge-spalovače, musím to rozhejbat a jak plánuješ sezónu? Čechy, republiku? Extraligu? Poháry? |
Jj je to vekem. Kdyz mi bylo 20 zral jsem 2x tolik a byl jsem nestastnej z toho ze nejsem schopnej pribrat.
Cechy pujdu jen treninkove protoze jsem nabral zpozdeni v priprave kvuli nemoci. -110 uz chodit nebudu. Nehodlam se trapit s dietou.
Pohary vubec neplanuju. Sakra my mame vlaste uz i druhy druzstvo v extralize. Odjet 2 kola bude pro mne za trest. Uz jsem starej a dva zavody mesic po sobe mi dela problem |
Jeden pohár si pěkňounce naplánuj. A to Staré Splavy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: st leden 04, 2006 1:27 pm Předmět: Re: Re |
|
|
| Diana napsal: | | Lifter750 napsal: | | Diana napsal: | | Lifter750 napsal: | | Přeohavných 108 kg. Od včera maxidieta. |
Ha. Žádnej knedlík. Včera byly k večeři jen aminy, jen jsem musel rychle zaspat kručení v žaludku. Ale 107 po ránu. Dnes si v tašce z igelitu nesu pouze mango, papáju, 2 tvarohy ovocné a 1 bílý. Litr mléka, 2 pytlíky rýže a 500 g libového vepřového. To by mělo stačit. |
Tak si dávej k večeři alespoň salát. Já to tak dělám - kus nasekaného ledového salátu, dvě rajčata, paprika a tuňák. Je to dobré, zdravé a večer ti nekručí v žaludku.
P.S. Dnes jsem si práce nesla ( v igelitce ) zeleninu, celozrnnou bagetu, dušená krůtí prsa a jablko. Jsem po těch svátcích hladová po zdravější stravě. |
Zeleninu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st leden 04, 2006 1:32 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | Diana napsal: | | Mike Tyson napsal: | nejpravdepodobnejsi je,ze te nekdo "praskl" |
Jen jestli mluvíš o mě. Moje ruce vážně nejsou žádný zázrak. Opravdu. | já jsem jen řekl, že je na rukou poznat, že cvičíš, prostě náznak svalů, což je podle mně u holky ideální. Pokud si Mike představuje nějaký kulturistický pracky, tak bude asi zklamanej. |
Náznak velikej asi jako suk na fošně
Chudák Mike, bude plakat a uzře realitu
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st leden 04, 2006 1:34 pm Předmět: Re: Re |
|
|
| Lifter750 napsal: | | Diana napsal: | | Lifter750 napsal: | | Diana napsal: | | Lifter750 napsal: | | Přeohavných 108 kg. Od včera maxidieta. |
P.S. Dnes jsem si práce nesla ( v igelitce ) zeleninu, celozrnnou bagetu, dušená krůtí prsa a jablko. Jsem po těch svátcích hladová po zdravější stravě. |
Zeleninu? |
Ty jí nerad? Nebo ji jíš jen "přefiltrovanou" přes prase?
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: st leden 04, 2006 1:48 pm Předmět: Re: |
|
|
Nerad. Maximálně okurkovej salát, ten jó. Jedinej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: st leden 04, 2006 2:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: st leden 04, 2006 2:22 pm Předmět: Re: |
|
|
| Lifter750 napsal: |
Jeden pohár si pěkňounce naplánuj. A to Staré Splavy. |
S poharama je to tezky. Na jednu stranu se mi libi, ze je to takovy neformalni. Ale kazdej druhej tam kazdej druhej dava mnohem vic nez na oficialnich zavodech. Na nejakych vetsich poharech nemam moc sanci a zavodit kvuli tomu, abych byl na chvostu mne nebavi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|