|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: ne únor 16, 2014 8:43 pm Předmět: Korte-procentuelni zatez??? |
|
|
Ahoj,
jak je to tedy u Korteho stemi procenty u zatezi nekde je to uvadeno třeba takto
1. týden 58 % předpokládaného maxima pro 1 MO
2. týden 60 % předpokládaného maxima pro 1 MO
3. týden 62 % předpokládaného maxima pro 1 MO
4. týden 64 % předpokládaného maxima pro 1 MO
a nekde je psano ,,jen´´ 70% zateze,nebo jak se to osvědčilo vam?
kolik jste si pricitaly u jednotlivých cviku kilogramu? _________________ Život je prilis kratky na to,abychom zvedaly male vahy!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 8:54 pm Předmět: |
|
|
To si musíš určit sám. Záleží jak dlouho pojedeš, jestli 8 týdnů volil bych tu nejmenší možnou variantu 60%, aby si každý týden přidával 2,5-5kg. Pokud by si to dal třeba řekněme na 3-4 týdny, začal bych výš třeba na 70%
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 9:27 pm Předmět: |
|
|
58% je originál pro výpočet maximálek z dresů, 70% bývají úpravy pro výpočet z RAW výkonů. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: po únor 17, 2014 3:54 pm Předmět: |
|
|
a jak to mam tedy chapat,jed tech dejme tomu 70% po cely cyklus tedy třeba 4tydny,nebo se pak ty procenta také zvysuji,to jsem ale zatím nikde nedohledal. _________________ Život je prilis kratky na to,abychom zvedaly male vahy!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po únor 17, 2014 4:01 pm Předmět: |
|
|
http://www.kulturistika.net/korte _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 17, 2014 5:52 pm Předmět: |
|
|
| Zacatecnik Anthony napsal: | | a jak to mam tedy chapat,jed tech dejme tomu 70% po cely cyklus tedy třeba 4tydny,nebo se pak ty procenta také zvysuji,to jsem ale zatím nikde nedohledal. |
spis ses linej hledat! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: út únor 25, 2014 2:41 pm Předmět: |
|
|
Posledně jsem jel korteho trošku jinak...
Jen první fáze (4 týdny)
1. týden 70%
2. týden 80%
3. týden 90%
4. týden 95%
Upřímně vražda, po bitvě je sice každej generál, ale když si vzpomenu na tu únavu a bolesti kloubů....tak já generál určitě nebyl :))
Ale výsledek?
Váha start : 87kg - 12,7% tuk - 46% sval (11kg tuku a 40kg svalů)
Váha end : 94kg - 13,8% tuk - 46,2% sval (12,9kg tuk a 43,4kg sval)
Takže 1,9kg tuku a 3,4kg svalů nahoru a síla taky šla dost nahoru, ale jak řikám...je to hodně tvrdý a bolestivý
* a stálo mě to i týden dovolený
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út únor 25, 2014 3:41 pm Předmět: |
|
|
| MikTek napsal: | Posledně jsem jel korteho trošku jinak...
Jen první fáze (4 týdny)
1. týden 70%
2. týden 80%
3. týden 90%
4. týden 95%
|
To jsi ale nejel 5x5 ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: st únor 26, 2014 12:31 pm Předmět: |
|
|
6x6 běžné a 7x7 vždycky tu upřednostněnou partii, doplňky 4x10.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: st únor 26, 2014 1:27 pm Předmět: |
|
|
Ty procenta mi přijdou jako strašná palba, sám teď Korteho jedu, co týden přidávám 2,5 kg na hlavní cviky, jinak doplňkové taky 4x10 a i tak se mi to zdá dost vysilující. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: po březen 03, 2014 11:05 am Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | Ty procenta mi přijdou jako strašná palba, sám teď Korteho jedu, co týden přidávám 2,5 kg na hlavní cviky, jinak doplňkové taky 4x10 a i tak se mi to zdá dost vysilující. |
2.5kg týdně mi přijde málo (jasně ofiko se uvádí 2.5-5), těch 5kg je tak akorát, ale i víc je podle mě ok (do 10kg ze začátku, kdy se to jěště dá, pak třeba jen těch 5kg)
Já si to určoval spíš podle váhy než podle procent...prostě jsem si mimo hru určil kolik bych chtěl na konci zvedat (4.týden) a ty 3 týdny k tomu byla vlastně jen cesta, do ted bylo třeba max 100kg, chtěl jsem 110kg a z toho už jsem spočítal kde začnu aby jsem přihazoval postupně, ale ne vražedně...
Je to neoficiální, ale prostě mě to tak bavilo, motivovalo a hlavně tam byl super výsledek, tak proč řešit, jestli jsem to jel tak jak se to měl jet.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 03, 2014 11:11 am Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | Ty procenta mi přijdou jako strašná palba, sám teď Korteho jedu, co týden přidávám 2,5 kg na hlavní cviky, jinak doplňkové taky 4x10 a i tak se mi to zdá dost vysilující. |
Co je vysilujici? odjet 4 pumpovaci serie bicaku na kladce? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: po březen 03, 2014 12:16 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Johny.Fox napsal: | | Ty procenta mi přijdou jako strašná palba, sám teď Korteho jedu, co týden přidávám 2,5 kg na hlavní cviky, jinak doplňkové taky 4x10 a i tak se mi to zdá dost vysilující. |
Co je vysilujici? odjet 4 pumpovaci serie bicaku na kladce? |
Myslel jsem spíš celkovou únavu z toho tréninku, jel jsem to vždycky ve složení dřep-MT-bench + doplňkové cviky celý únor. Spodní záda nijak nezlobí, ale bylo nejen je cítit. Tak či tak mi to ale pomohlo, jen si nedokážu představit, že bych se v tomhle tréninku plácal delší dobu, jako třeba dříve v klasickým splitu s procvičením partie 1x týdně. Dneska chci začít tak na týden nebo dva dát odpočinek a jet GVT, co si o tom, Drapere, myslíš? Je to na deload v pohodě? _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: po březen 03, 2014 1:24 pm Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | Draper napsal: | | Johny.Fox napsal: | | Ty procenta mi přijdou jako strašná palba, sám teď Korteho jedu, co týden přidávám 2,5 kg na hlavní cviky, jinak doplňkové taky 4x10 a i tak se mi to zdá dost vysilující. |
Co je vysilujici? odjet 4 pumpovaci serie bicaku na kladce? |
Myslel jsem spíš celkovou únavu z toho tréninku, jel jsem to vždycky ve složení dřep-MT-bench + doplňkové cviky celý únor. Spodní záda nijak nezlobí, ale bylo nejen je cítit. Tak či tak mi to ale pomohlo, jen si nedokážu představit, že bych se v tomhle tréninku plácal delší dobu, jako třeba dříve v klasickým splitu s procvičením partie 1x týdně. Dneska chci začít tak na týden nebo dva dát odpočinek a jet GVT, co si o tom, Drapere, myslíš? Je to na deload v pohodě? |
Tak právě proto to není dlouhodobý trénink :)
btw já jel po+pá MT a st shyby, 3x týdně ten MT mi nešel dohromady se spodníma zádama.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po březen 03, 2014 1:42 pm Předmět: |
|
|
| MikTek napsal: |
Jen první fáze (4 týdny)
1. týden 70%
2. týden 80%
3. týden 90%
4. týden 95%
|
| MikTek napsal: | | 6x6 běžné a 7x7 vždycky tu upřednostněnou partii, doplňky 4x10. |
Chápu dobře, že si jel 6x6 nebo 7x7 s 95% z maxka? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|