|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
Zaslal: út duben 19, 2011 9:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ondra.kr

|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: út květen 17, 2011 4:59 pm Předmět: |
|
|
nečetl jsem to celý, ale
kouření = menší objem plic ? Pokud ano tak kouření by mělo potom vliv na odvod kyseliny mléčné ze svalů například a třeba pro mně by to následně bylo naprosto nepřijatelný:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 17, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út květen 17, 2011 7:03 pm Předmět: |
|
|
Máma před 14ti dnama přestala cca po 30ti letech kouřit  . Doufám, že jí to vydrží. Zatím jsem na ní hrdej. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
Zaslal: st květen 18, 2011 3:44 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Ondra.kr napsal: | a už jsem zas začal |
slabá vůle |
Tak ja nekouřil nejaky 4 mesíce minimálně jak jsem přestal a ted jsem si to uvedomil tak jsem zahodil zbytek mi krabičky a řekl jsem že to proste musim vydržet
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: út červen 07, 2011 2:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út říjen 23, 2012 3:02 pm Předmět: |
|
|
A co čistý nikotin? Četl jsem na wikipedii že inhibuje produkci estrogenu.. jen nevím jestli to mám brát jako +
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út říjen 23, 2012 3:13 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | A co čistý nikotin? Četl jsem na wikipedii že inhibuje produkci estrogenu.. jen nevím jestli to mám brát jako + |
Urcite ne jako +
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út říjen 23, 2012 3:17 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | Máma před 14ti dnama přestala cca po 30ti letech kouřit . Doufám, že jí to vydrží. Zatím jsem na ní hrdej. |
Tak jak? Vydržela? :)
Máma i táta, kouřej x let, no 30 to nebude, ale 20-25 asi jo. Do dneška jsem moc nepochopil co na tom lidi vidí, smrdí to, je to drahý, nehodí Tě to do "žádnýho" stavu, jako třeba alkohol či tráva, neříkám, že tráva je nějak super, ale radši 3 do roka trávu, než krabku denně. Jinak taky jsem to dřív zkoušel, ale nechutnalo mi to a ten smrad mě strašně sere. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út říjen 23, 2012 3:25 pm Předmět: |
|
|
No jasný, ale co třeba taková ,,prevence" proti gynekomastii :D Má tu teda někdo nějaké informace ohledně toho čistého nikotinu a cvičení? Jen mě to zajímá, když jsem na tohle někde narazil
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út říjen 23, 2012 3:27 pm Předmět: |
|
|
A ty seš kuřák? Pokud ne, tak bych nevymýšlel krávoviny. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|