|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheGhost

|
Zaslal: út říjen 23, 2012 4:29 pm Předmět: |
|
|
Dřív jsem kouřil na akcích ( pátky a soboty max 6 cigaret ) , trvalo to asi 3 měsíce , ale už nekouřím vůbec , akorát potom člověku smrdí z pusy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Study
|
Zaslal: út říjen 23, 2012 4:35 pm Předmět: |
|
|
Ne, ale kámoš má elektronickou cigaretu
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st říjen 24, 2012 8:08 am Předmět: |
|
|
Tak to bych se na to ....
Protože pokud se nepletu tak právě ten nikotin, Tě udělá závislákem a určitě bych od toho nečekal nějaký + pro cvičení. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: st říjen 24, 2012 1:03 pm Předmět: |
|
|
taky se musím pochlubit, už asi měsíc a půl nekouřím  a jinak, pokud jste začali v době, kdy jste z toho neměli rozum, přestat vážně není sranda. myslím, že pro nekuřáka je strašně snadné mluvit o slabé vůli, ale pro kuřáka, co už něco odkouřil, je chuť na cigo peklo, které se jen tak nezbaví... _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st říjen 24, 2012 1:20 pm Předmět: |
|
|
Tak to ti gratuluji, snad Ti to vydrží.
Mě spíš "zklamal" kámoš co začal kouřit jen proto, aby zapadlo do party. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
wojceek

|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: st říjen 24, 2012 2:29 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | je me 25let, kouril sem 10 let ale uz deset mesicu sem si nedal ani sluka :) |
tyyjo ted kdyz na to cumim tak si rikam ze sem cur.k ze sem neprestal driv.. _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
Zaslal: st říjen 24, 2012 7:56 pm Předmět: |
|
|
Já si pálim dál...ale přemejšlim o nejaky změně že bych přestal..ale jsem línej
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
Zaslal: st říjen 24, 2012 7:56 pm Předmět: |
|
|
Já si pálim dál...ale přemejšlim o nejaky změně že bych přestal..ale jsem línej
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: út únor 25, 2014 8:38 pm Předmět: |
|
|
Jsem toho názoru že ať už cigarety nebo alkohol či drogy jsou jen slabost co ku*ví lidi.
Intoxikovat se za účelem chvilkového potěšení ... ne děkuji.
Radši budu ten typ který ostatní označí za "Suchara" a budu pyšný za to že jsem abstinent _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
Zaslal: út únor 25, 2014 9:05 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | Jsem toho názoru že ať už cigarety nebo alkohol či drogy jsou jen slabost co ku*ví lidi.
Radši budu ten typ který ostatní označí za "Suchara" a budu pyšný za to že jsem abstinent |
Já tě za suchara neoznačím jen proto že já kouřím a ty ne . MYslím že je každého věc co dělá a co do sebe cpe. Mě kouření chutná a ani s ním přestat nechci dokud mi to zdraví dovoluje . Jo alkohol je svinstvo a toho jsem se zprostil. To je hnůj dle mého nazoru. Ale zase jak jsem předtím řekl- Každý at delá "co chce" :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út únor 25, 2014 9:11 pm Předmět: |
|
|
| Ondra.kr napsal: | | Mick994 napsal: | Jsem toho názoru že ať už cigarety nebo alkohol či drogy jsou jen slabost co ku*ví lidi.
Radši budu ten typ který ostatní označí za "Suchara" a budu pyšný za to že jsem abstinent |
Já tě za suchara neoznačím jen proto že já kouřím a ty ne . MYslím že je každého věc co dělá a co do sebe cpe. Mě kouření chutná a ani s ním přestat nechci dokud mi to zdraví dovoluje . Jo alkohol je svinstvo a toho jsem se zprostil. To je hnůj dle mého nazoru. Ale zase jak jsem předtím řekl- Každý at delá "co chce" :) |
Vy jste jeden lepší než druhej
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
Zaslal: út únor 25, 2014 9:14 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Ondra.kr napsal: | | Mick994 napsal: | Jsem toho názoru že ať už cigarety nebo alkohol či drogy jsou jen slabost co ku*ví lidi.
Já tě za suchara neoznačím jen proto že já kouřím a ty ne . MYslím že je každého věc co dělá a co do sebe cpe. Mě kouření chutná a ani s ním přestat nechci dokud mi to zdraví dovoluje . Jo alkohol je svinstvo a toho jsem se zprostil. To je hnůj dle mého nazoru. Ale zase jak jsem předtím řekl- Každý at delá "co chce" :) |
Vy jste jeden lepší než druhej |
Duvod?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|