Kulich už zase skáče přes kaluže

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 21, 22, 23  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kulich už zase skáče přes kaluže  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Kulich už zase skáče přes kaluže
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kulíšek

PříspěvekZaslal: so listopad 05, 2016 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V uterý jsem dostala brutal konara na stehno, což mě jaksi vyřadilo na zbytek týdne ze silovek. Takže tenhle týden jen jedna činka a málo věcí na zemi : (

kulíšek

PříspěvekZaslal: ne listopad 06, 2016 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ještě dneska dřepíky do 120x2 a nějaké blbůstky v posce :)

Jinak forma den po totálním prasečáku :D
lordofbuch

PříspěvekZaslal: ne listopad 06, 2016 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
Tak ještě dneska dřepíky do 120x2 a nějaké blbůstky v posce :)

Jinak forma den po totálním prasečáku :D

tak to vždycky hezky vyleze:) plnej glykogen, víc ICT ne úkor ECT:) nicméně i kdybys naopka otekla, měla bys super formu. to si před klecí střihneš ještě nějakou kultošku ne? trochu poladit delty, obarvit a je to tam:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kulíšek

PříspěvekZaslal: ne listopad 06, 2016 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lordofbuch napsal:
tak to vždycky hezky vyleze:) plnej glykogen, víc ICT ne úkor ECT:) nicméně i kdybys naopka otekla, měla bys super formu. to si před klecí střihneš ještě nějakou kultošku ne? trochu poladit delty, obarvit a je to tam:D

Mě to spíš zalézá, hlavně žíly a tak, když se najím pořádně

Kulturistika neee.... to není nic pro mě
lordofbuch

PříspěvekZaslal: ne listopad 06, 2016 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
lordofbuch napsal:

Mě to spíš zalézá, hlavně žíly a tak, když se najím pořádně

Kulturistika neee.... to není nic pro mě

však jo, protože se ta voda nacpe do buněk a tím míň je jí mimo buňky (podkoží, krev). ale něky to tělo dělá fakt divný věci s tou vodou. jak to kulturisti ovládaj fakt nechápu:D jakože tolik vlivů a regulací na miliónu úrovní.
jo tak vtípek, že:D kulturistika je spíš polosport, a to je na ně člověk hodný:D
jak vlastně to jídlo řešíš? předpokládám, že počítání to nebude:D
kulíšek

PříspěvekZaslal: ne listopad 06, 2016 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Počítat ani náhodou, to opravdu nee :D

Za ty roky to mám celkem vychytané a najeté... upřímně mě asi ted hodně pomohlo to pár týdenní vynechání jak pořádného tréninku, tak neskutečné prasožraní. To tělo fakt reaguje skvěle ted :) Nic méně to aktuálně dělám dost drasticky, potřebuju si na tu tréninkovou váhu trochu zvyknout. Dohoda s trenéry je taková, že prostě budu držet těch 65, abych nemusela hubnout ani deko a byla v klidu na všechno tady... a až bude třeba, půjdu do 60ky :)

Takže teď hodně zatažené low carb, víkend refeed. V pátek jsem měla pod 66 už, zítra počítám tak 68 :D :D Ale funguje to dobře.. pak budu postupně a pomaličku přídávat sacharidy hlavně na noc, abych se vyspala pořádně. Ozkoušený systém můj. Každý to má maličko jinak, no :)
lordofbuch

PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2016 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
Počítat ani náhodou, to opravdu nee :D

Za ty roky to mám celkem vychytané a najeté... upřímně mě asi ted hodně pomohlo to pár týdenní vynechání jak pořádného tréninku, tak neskutečné prasožraní. To tělo fakt reaguje skvěle ted :) Nic méně to aktuálně dělám dost drasticky, potřebuju si na tu tréninkovou váhu trochu zvyknout. Dohoda s trenéry je taková, že prostě budu držet těch 65, abych nemusela hubnout ani deko a byla v klidu na všechno tady... a až bude třeba, půjdu do 60ky :)

Takže teď hodně zatažené low carb, víkend refeed. V pátek jsem měla pod 66 už, zítra počítám tak 68 :D :D Ale funguje to dobře.. pak budu postupně a pomaličku přídávat sacharidy hlavně na noc, abych se vyspala pořádně. Ozkoušený systém můj. Každý to má maličko jinak, no :)

Yep, sacharidy na noc jsou prakticka vec, kdyz uz ne pres den. Ale jak tenhle objem a intenzitu treninku davas na low-carb fakt nechapu:D
Do 60?:D to si chces jako uriznout nohu?:D 5kg tuku na sobe nemas ani nahodou, pokud teda nepocitas s tou trochou kolem ledvin a tak:D:D
kulíšek

PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2016 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lordofbuch napsal:
Yep, sacharidy na noc jsou prakticka vec, kdyz uz ne pres den. Ale jak tenhle objem a intenzitu treninku davas na low-carb fakt nechapu:D
Do 60?:D to si chces jako uriznout nohu?:D 5kg tuku na sobe nemas ani nahodou, pokud teda nepocitas s tou trochou kolem ledvin a tak:D:D

Taky jsem v pátek už solidně chcípala :D Já k tomu ještě nedávám mou obvyklou nálož tuků, jak jsem zvyklá, takže to mám fakt zatažené hooodně nízko. Rozhodně to není nejlepší způsob, jak jít váhou dolů, nikomu bych to nedoporučovala, ale pro mě je to aktuálně nejsnadnější :)

No, vážení den předem a stahuje se voda hlavně... Ale to nehodlám dělat uplně běžně. Jen na velké soutěže případně :) Jinak na trojboj, vzpírání jsem -63 :)
lordofbuch

PříspěvekZaslal: út listopad 08, 2016 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
lordofbuch napsal:

Taky jsem v pátek už solidně chcípala :D Já k tomu ještě nedávám mou obvyklou nálož tuků, jak jsem zvyklá, takže to mám fakt zatažené hooodně nízko. Rozhodně to není nejlepší způsob, jak jít váhou dolů, nikomu bych to nedoporučovala, ale pro mě je to aktuálně nejsnadnější :)

No, vážení den předem a stahuje se voda hlavně... Ale to nehodlám dělat uplně běžně. Jen na velké soutěže případně :) Jinak na trojboj, vzpírání jsem -63 :)

takze pred zavodama chces sundat 2kg vody, kdyz je to vazeni v ten samy den? to je hardcore ne?:D jako pred zapasem, kdyz je to den predem to chapu:)
a nebyvala jsi ve vyssich vahovkach?
kulíšek

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2016 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lordofbuch napsal:
takze pred zavodama chces sundat 2kg vody, kdyz je to vazeni v ten samy den? to je hardcore ne?:D jako pred zapasem, kdyz je to den predem to chapu:)
a nebyvala jsi ve vyssich vahovkach?

2 kila jsou uplné nic

Jak kdy... byla jsem v nižších i vyšších.... Dneska jsem se o tom zrovna bavila s Lojzou. Kdyby bylo po jejich, tak budu chodit ještě nižší ty váhovky. S 65kou jsem spokojená, když nebudu muset hubnout vůbec
Dave1913

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2016 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžeš prosím to odvodňování trochu nastínit?
V případě trojboje/vzpírání, není to trochu riskantní? Myslím kvůli úbytku síly. Třeba v sobotu mám závody, včera piju moc, dnes moc, v pátek budu stahovat, v sobotu do vážení 9:00 max litr a ve 14h jdu na plac. Neubyde mi síla? Stihnu doplnit tekutiny do svalů během těch 4-5h?
kulíšek

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2016 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:
Můžeš prosím to odvodňování trochu nastínit?
V případě trojboje/vzpírání, není to trochu riskantní? Myslím kvůli úbytku síly. Třeba v sobotu mám závody, včera piju moc, dnes moc, v pátek budu stahovat, v sobotu do vážení 9:00 max litr a ve 14h jdu na plac. Neubyde mi síla? Stihnu doplnit tekutiny do svalů během těch 4-5h?

Ve vzpírání a trojboji je vážení hodina před závodem, ale jde to a celkem v pohodě. V podstatě všichni shazují minimálně ty dvě kilča, to je prostě normal a k tomu sportu to patří... Fajteři shazují klidně 15

Každý to dělá trochu jinak. U silových sportů je důležité dostat vodu jen z podkoží a ne ze svalů. U zápasníků je to složitá věda a rozhodně to není zdravá záležitost :)
Petey

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2016 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale su aj figheri, u nas napr. Attila Vegh v Bellatore, ktory neodvodnuje vobec, lebo to neuznava ale je jeden z mala
Dave1913

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2016 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
U silových sportů je důležité dostat vodu jen z podkoží a ne ze svalů.

Můžeš prosím jen zlehka nastínit jakým způsobem? Budu moc vděčný.
kulíšek

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2016 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:
kulíšek napsal:
U silových sportů je důležité dostat vodu jen z podkoží a ne ze svalů.

Můžeš prosím jen zlehka nastínit jakým způsobem? Budu moc vděčný.

Řeší se sůl, sodík, draslík a samozřejmě voda samotná :)

Mě na 2 kilča vždycky stačilo ten den předem nepít, a jíst jen nutné makroživiny :)
Pomáhá hodně vitaminu C, to je diuretické a pak bilé víno, to mě baví

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kulich už zase skáče přes kaluže Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 21, 22, 23  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: