|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kulíšek

|
Zaslal: so listopad 05, 2016 1:11 pm Předmět: |
|
|
V uterý jsem dostala brutal konara na stehno, což mě jaksi vyřadilo na zbytek týdne ze silovek. Takže tenhle týden jen jedna činka a málo věcí na zemi : (
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
Zaslal: ne listopad 06, 2016 1:58 pm Předmět: |
|
|
Tak ještě dneska dřepíky do 120x2 a nějaké blbůstky v posce :)
Jinak forma den po totálním prasečáku :D
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
lordofbuch
|
Zaslal: ne listopad 06, 2016 3:31 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | Tak ještě dneska dřepíky do 120x2 a nějaké blbůstky v posce :)
Jinak forma den po totálním prasečáku :D
|
tak to vždycky hezky vyleze:) plnej glykogen, víc ICT ne úkor ECT:) nicméně i kdybys naopka otekla, měla bys super formu. to si před klecí střihneš ještě nějakou kultošku ne? trochu poladit delty, obarvit a je to tam:D
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
lordofbuch
|
Zaslal: ne listopad 06, 2016 4:36 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | lordofbuch napsal: | | tak to vždycky hezky vyleze:) plnej glykogen, víc ICT ne úkor ECT:) nicméně i kdybys naopka otekla, měla bys super formu. to si před klecí střihneš ještě nějakou kultošku ne? trochu poladit delty, obarvit a je to tam:D |
Mě to spíš zalézá, hlavně žíly a tak, když se najím pořádně
Kulturistika neee.... to není nic pro mě |
však jo, protože se ta voda nacpe do buněk a tím míň je jí mimo buňky (podkoží, krev). ale něky to tělo dělá fakt divný věci s tou vodou. jak to kulturisti ovládaj fakt nechápu:D jakože tolik vlivů a regulací na miliónu úrovní.
jo tak vtípek, že:D kulturistika je spíš polosport, a to je na ně člověk hodný:D
jak vlastně to jídlo řešíš? předpokládám, že počítání to nebude:D
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne listopad 06, 2016 6:47 pm Předmět: |
|
|
Počítat ani náhodou, to opravdu nee :D
Za ty roky to mám celkem vychytané a najeté... upřímně mě asi ted hodně pomohlo to pár týdenní vynechání jak pořádného tréninku, tak neskutečné prasožraní. To tělo fakt reaguje skvěle ted :) Nic méně to aktuálně dělám dost drasticky, potřebuju si na tu tréninkovou váhu trochu zvyknout. Dohoda s trenéry je taková, že prostě budu držet těch 65, abych nemusela hubnout ani deko a byla v klidu na všechno tady... a až bude třeba, půjdu do 60ky :)
Takže teď hodně zatažené low carb, víkend refeed. V pátek jsem měla pod 66 už, zítra počítám tak 68 :D :D Ale funguje to dobře.. pak budu postupně a pomaličku přídávat sacharidy hlavně na noc, abych se vyspala pořádně. Ozkoušený systém můj. Každý to má maličko jinak, no :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
lordofbuch
|
Zaslal: po listopad 07, 2016 2:35 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | Počítat ani náhodou, to opravdu nee :D
Za ty roky to mám celkem vychytané a najeté... upřímně mě asi ted hodně pomohlo to pár týdenní vynechání jak pořádného tréninku, tak neskutečné prasožraní. To tělo fakt reaguje skvěle ted :) Nic méně to aktuálně dělám dost drasticky, potřebuju si na tu tréninkovou váhu trochu zvyknout. Dohoda s trenéry je taková, že prostě budu držet těch 65, abych nemusela hubnout ani deko a byla v klidu na všechno tady... a až bude třeba, půjdu do 60ky :)
Takže teď hodně zatažené low carb, víkend refeed. V pátek jsem měla pod 66 už, zítra počítám tak 68 :D :D Ale funguje to dobře.. pak budu postupně a pomaličku přídávat sacharidy hlavně na noc, abych se vyspala pořádně. Ozkoušený systém můj. Každý to má maličko jinak, no :) |
Yep, sacharidy na noc jsou prakticka vec, kdyz uz ne pres den. Ale jak tenhle objem a intenzitu treninku davas na low-carb fakt nechapu:D
Do 60?:D to si chces jako uriznout nohu?:D 5kg tuku na sobe nemas ani nahodou, pokud teda nepocitas s tou trochou kolem ledvin a tak:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po listopad 07, 2016 3:16 pm Předmět: |
|
|
| lordofbuch napsal: | Yep, sacharidy na noc jsou prakticka vec, kdyz uz ne pres den. Ale jak tenhle objem a intenzitu treninku davas na low-carb fakt nechapu:D
Do 60?:D to si chces jako uriznout nohu?:D 5kg tuku na sobe nemas ani nahodou, pokud teda nepocitas s tou trochou kolem ledvin a tak:D:D |
Taky jsem v pátek už solidně chcípala :D Já k tomu ještě nedávám mou obvyklou nálož tuků, jak jsem zvyklá, takže to mám fakt zatažené hooodně nízko. Rozhodně to není nejlepší způsob, jak jít váhou dolů, nikomu bych to nedoporučovala, ale pro mě je to aktuálně nejsnadnější :)
No, vážení den předem a stahuje se voda hlavně... Ale to nehodlám dělat uplně běžně. Jen na velké soutěže případně :) Jinak na trojboj, vzpírání jsem -63 :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
lordofbuch
|
Zaslal: út listopad 08, 2016 12:46 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | lordofbuch napsal: | Yep, sacharidy na noc jsou prakticka vec, kdyz uz ne pres den. Ale jak tenhle objem a intenzitu treninku davas na low-carb fakt nechapu:D
Do 60?:D to si chces jako uriznout nohu?:D 5kg tuku na sobe nemas ani nahodou, pokud teda nepocitas s tou trochou kolem ledvin a tak:D:D |
Taky jsem v pátek už solidně chcípala :D Já k tomu ještě nedávám mou obvyklou nálož tuků, jak jsem zvyklá, takže to mám fakt zatažené hooodně nízko. Rozhodně to není nejlepší způsob, jak jít váhou dolů, nikomu bych to nedoporučovala, ale pro mě je to aktuálně nejsnadnější :)
No, vážení den předem a stahuje se voda hlavně... Ale to nehodlám dělat uplně běžně. Jen na velké soutěže případně :) Jinak na trojboj, vzpírání jsem -63 :) |
takze pred zavodama chces sundat 2kg vody, kdyz je to vazeni v ten samy den? to je hardcore ne?:D jako pred zapasem, kdyz je to den predem to chapu:)
a nebyvala jsi ve vyssich vahovkach?
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st listopad 09, 2016 2:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: čt listopad 10, 2016 7:47 am Předmět: |
|
|
Můžeš prosím to odvodňování trochu nastínit?
V případě trojboje/vzpírání, není to trochu riskantní? Myslím kvůli úbytku síly. Třeba v sobotu mám závody, včera piju moc, dnes moc, v pátek budu stahovat, v sobotu do vážení 9:00 max litr a ve 14h jdu na plac. Neubyde mi síla? Stihnu doplnit tekutiny do svalů během těch 4-5h? _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt listopad 10, 2016 1:51 pm Předmět: |
|
|
Ale su aj figheri, u nas napr. Attila Vegh v Bellatore, ktory neodvodnuje vobec, lebo to neuznava  ale je jeden z mala _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: čt listopad 10, 2016 2:02 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | U silových sportů je důležité dostat vodu jen z podkoží a ne ze svalů. |
Můžeš prosím jen zlehka nastínit jakým způsobem? Budu moc vděčný. _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|