Kurzové sázení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 175, 176, 177 ... 297, 298, 299  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kurzové sázení  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kurzové sázení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kvarkopako

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě před spaním jsem se výborně pobavil trefným komentářem na webu www.kostalven.cz , který se týkal nominace před blamáží v podobě přáteláku ve Vídni, kterou "naštěstí" český fanoušek neměl možnost shlédnout v televizi a nemohl tak propadnout před kvalifikací ještě většímu zoufalství...

zde jej vkládám a věřím, že se bude líbit

----------------------------------------------------------------------------------

14.08.2007
Novinky v nominaci!
Komentář serveru www.kostalven.cz k nominaci před Rakouskem.
George Sidliiakeagen

V poslední době (rozuměj cca dva roky) bývají tiskové konference, na kterých Karel Brückner oznamuje nominace k zápasům kvalifikací i přátelským jako přes kopírák. Trenér přečte zhruba dvacítku stále stejných jmen, novináři položí pár "nesmyslných" dotazů, které Brückner hravě vyvrátí a jde se domů. Přesto si pokaždé říkám: "Co když tentokrát dostane rozum a konečně v přáteláku vyzkouší pár hráčů..."

Nejinak tomu bylo i před přátelským zápasem s Rakouskem. Již od půlky června jsem očekával, s čím se český lodivod vytasí. Po nepodařených zápasech v jarní kvalifikaci jsem ve skrytu duše očekával jména jako Hubník, Latka, Matějovský, Skácel, Jarošík, nedejbože sparťanský Došek.

Ovšem realita byla jiná, dalo by se říct, klasická. Jediným nováčkem v kádru je mladík Fenin (nutno říci, že oprávněně). Otázkou je, jestli ho Brückner nominoval opravdu podle sebe, nebo spíše na nátlak médií a široké veřejnosti. Aby všem tak nějak "zalepil huby". Jsem moc zvědavý, kolik toho Fenin ve Vídni odehraje, trenér avizoval poločas, no uvidíme.
Již z názvu přátelský zápas plyne, že celkem o nic nejde a naskýtá se tudíž možnost vyzkoušet si nové hráče, potažmo herní styly. A Brückner jí náramně využivá. Věkový průměr 18 nominovaných je 27,8 roku (bez dvacetiletého Fenina pak dokonce 28,2 roku), debutuje pouze Fenin a po dlouhé době se vrací Piták, jinak vše při starém. Zdá se tedy, že se budou v přáteláku zkoušet hráči jako Galásek, Koller, Plašil a další staří známí. Pilovat se zřejmě bude herní styl "vše na Kollera". Raritou je myslím brankář Blažek, pětatřicetiletou dvojku do přáteláku může povolat opravdu jen člověk nedobrého mentálního charakteru hraničího s pomateností.

Na otázku, jestli neuvažoval o Liboru Doškovi, trenér dokonce odpoví, že s ním počítá do týmu po generační výměně. Musím říct, že z této věty mám velký strach, neboť zaprvé značí, že se Brückner chystá ještě nějaký ten pátek pokračovat a zadruhé to vypadá, že debutovat se v reprezentaci bude kolem 30 let. Ano, je třeba používat osvědčené hráče! Vzhledem k Brücknerově návštěvě utkání Teplice-Jablonec se divím, že v týmu není také Verbíř, Fukal a jako trojka Špit. Ale mají ještě asi čas.

Do budoucna prý trenér počítá také se Šmicrem. Bohužel nespecifikoval, jestli na hřiště nebo pouze jako maskota, který přinese do týmu své pověstné štěstíčko. Možná by bylo lepší zakoupit místo něho plyšového medvěda. A když medvěda, tak rovnou i prase, za Košťála je též náhrada nutná!
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kvarkopako

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A Berdych jde dál...ve třech setech...paráda
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
c87

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vzdychajuca lokomotiva alias Maria nam vypadla
Topděfka

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2007 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

do pici cagliari - juventus , proti juve dve pentle,dve cerveny,co se tam kurva delo

edit:Hovnooooooo Chiellini je borec
Triton

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2007 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TD, taky na to mám vsazeno, jeste ze jsem byl pryč a nesledoval to, bych dostal infarkt
kvarkopako

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2007 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ale Juve to ukormidlilo...koukam haluz v posledni minute

Ale ja mam dneska po nalade:

http://fotbal.idnes.cz/zemrel-fotbalovy-trener-marecek-dah-/fotbal.asp?c=A070902_160721_fotbal_rou

Uz je letos tej smrti na muj vkus trosku moc, vsude kolem
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
CrazyLom

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2007 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky na to civím...čest jeho památce
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Topděfka

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska sem zkusil basketbal...a uz to neudelam :-) takhle to dopada,kdyz se jen opise par tipu
kvarkopako

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cos naložil? Doufám, že ne na zápas ČR versus Dirk Nowitzki
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
Topděfka

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čechy..under což by šlo,ale nesmělo by se prodlužovat a pár dalších,vesměs ještě nedohranejch.Hlavně jsem se potom chtěl zahojit na live sázkách,protože mě to příšerně nasralo...a hádej co
kvarkopako

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
jsem se potom chtěl zahojit na live sázkách

Další nepoučitelnej...jak mor, ty LIVE sázky...to je jak dyž člověk mluví do dubu A je to marný, je to marný...je to marný
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
Topděfka

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NE!!!Zarek sem se ze uz nedam ani jednu live sazku...vyhral jsem na ne snad jednou za celou dobu...fuck
kvarkopako

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kvarkopako napsal:
A joooo...ty woe...Lyon votočil z 0:2 na 3:2 a vítěznej fík dal, světe div se, metrosexuální a bukvice Milánek Barošovic...kdyby si ho radši nechal na kvaldu...akorát tim dal dědkovi zase argument, aby ho postavil vedle kolohnáta z Monaka a bude se dál praktikovat styl, kerej už má celá Evropa prokouklej vod EURA 2004

http://fotbal.idnes.cz/fotbaliste-jsou-pred-irskem-ve-forme-dv5-/fot_reprez.asp?c=A070903_125740_fot_reprez_min

A už je to tady

Z tohoto článku jsem nabyl dojmu, že celá repre má formu jako víno...a tudíž Irsko sfouknem jako svíčku

cituji asi nejlepší kousek textu :

"Blýskl se útočník Baroš, který byl hlavní postavou obratu Lyonu proti Le Mans z 0:2 na 3:2. Český útočník dal navíc rozhodující gól. Jeho parťák Koller sice neskóroval, ale v poslední době v Monaku už hraje pravidelně, což je dobře i pro reprezentaci."

Myslím, že neprohra Irska bude hodně dobrá sázka
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
kvarkopako

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
NE!!!Zarek sem se ze uz nedam ani jednu live sazku...vyhral jsem na ne snad jednou za celou dobu...fuck

No jen jestli A kolik si jich dal celkem?
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
Topděfka

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jim (nase rpr)se jednou za pul roku zapas povede,ale divil bych se kdyby tohle byl ten pripad :-)

Naposledy upravil Topděfka dne po září 03, 2007 8:51 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kurzové sázení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 175, 176, 177 ... 297, 298, 299  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: