|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
idoktor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so březen 31, 2012 3:22 pm Předmět: |
|
|
Asi je to jen otázka chuti, ale vodňanské kuře ve mně vzbuzuje dávivé pocity
Stran čerstvosti nemáš šanci. Globus má perfektní maso, ale je to pořád jen velká sámoška. Na vyzrálost můžeš zapomenout, ládujou to tam hned z jatek jako všude jinde. Výhoda Globusu je v kvalitě (to u masa naštěstí poznáš i na pohled) a v profesionálním rozbourání, ne jako jinde kde krávu zřejmě prostě nařežou tak jak stojí
Žena chce provést experiment a nějak si maso uzrát sama, tak jsem zvědavej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so březen 31, 2012 3:42 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | | Octopuss napsal: | Základ je nekupovat drůbež v řetězcích, to snad ví každej ňouma... A doprdele číst složení. Jak je tam napsáno křehčené, je to plný vody.
Osobně bych žádný kuře nekoupil a radši zajel do Globusu pro hovězí. |
Kupuju v Makru zlatý vodňanský kuře a nepřijde mně špatný. Prsa vyjdou tuším na 150/kg bez daně, ale je to vcelku poctivý kus masa. Kukuřičné kuře ze statku by bylo asi lepší. Co se týče hovězího, můj zdroj ze statku byl značně nespolehlivý, tak jsem ho poslal do prdele a jsem bez zdroje Na globus slyším hodně chvály, ale ještě jsem tam nebyl. Mají to maso vyzrálé, nebo nebo zaručeně čerstvé, hodinu po zabití (a tvrdé jako podrážka) ? |
Vodňanské kuře je dobrý průměr. Je to kvalitně zpracované, ne zalévané vodou jako polská kuřata.
Žádný obchoďák ti to nebude nechávat vyzrávat, protože by tím snižoval dobu po kterou to může prodat a tím by zvyšoval množství masa které pošle do salámů a párků
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: so březen 31, 2012 3:54 pm Předmět: |
|
|
Clověče to zlaté kuře zkus. Dřív vodňanské neměl rád, protože to dělalo čest svojemu jménu - samá voda. Ale hodně polepšili. A koupě vyzrálé hověziny - to je u nás asi zbožné přání, že?  Občas koupím v Makru argentinu den či dva před projitím je ve slevě a ve správné konzistenci - tak že s ní hýbou červi. A to je pak velká pochoutka. Z čerstvé hověziny ale (krom tataráka) nic uvařit neumim. _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
MM-1
|
Zaslal: so březen 31, 2012 7:16 pm Předmět: |
|
|
Dival jsem se na tu nabidku globusu a maji tam hovezi krajeny gulas z hoveziho zadniho kupuje to nekdo? A kdyztak jaky s tim ma zkusenosti? je to za 119kc kilo. _________________ To seš ty petera??? Neee to nejsem já...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 31, 2012 7:37 pm Předmět: |
|
|
Kupuji v Globusu maso a jsem spokojený. Občas zajedu do sparu nebo Tesca a o to víc si pak vážím toho, že v Globusu mají drtivou většinu času nejlepší maso ze všech řetězců. Kupuji tam hlavně kýtu. Pro mě je nějaký lepší maso škoda :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so březen 31, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
Ja kupuju hlavne z teska
Stejne vsude navalime spoustu koreni, cibule, oleje a sadla.
Takze nejakou kvalitu masa neresim, nakonec to stejne pokazdy chutna tak jak chceme )
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so březen 31, 2012 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Ja kupuju hlavne z teska
Stejne vsude navalime spoustu koreni, cibule, oleje a sadla.
Takze nejakou kvalitu masa neresim, nakonec to stejne pokazdy chutna tak jak chceme ) |
Tak v Tescu bych maso nekoupil ani kdybych chcípal hlady, snad. Špatně rozbouraný, olezlý, hnusný. Fuj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so březen 31, 2012 8:13 pm Předmět: |
|
|
Já v Albertu, mám to kousek od bytu, ale zdá se mi to docela drahé - tuším že kuřecí prsní cca 600-650g za 91kč? Mluvím už o připraveném vykostěném mase. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: po duben 02, 2012 10:52 am Předmět: |
|
|
Froz. : 140/kg je docela dobra cena, pokud je to maso kvalitni. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: po duben 02, 2012 11:14 am Předmět: |
|
|
v albertu 1kg kurecich prsou 155,-/kg, u reznika 115,- kvalita priblizne stejna, ale hovezi v globusu 190,-/kg to uz se ani ty kurata neoplati kupovat kdyz je tam tak maly rozdil _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Trhanec
|
Zaslal: po duben 02, 2012 12:51 pm Předmět: |
|
|
To jsou strašný ceny :D Zlatý makro s častýma akcema za kilo 110 Kč.. Normálně asi 125
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 02, 2012 12:54 pm Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | | v albertu 1kg kurecich prsou 155,-/kg, u reznika 115,- kvalita priblizne stejna, ale hovezi v globusu 190,-/kg to uz se ani ty kurata neoplati kupovat kdyz je tam tak maly rozdil |
Myslim, ze u reznika ta kvalita bude lepsi. Ted jsme nekde videl, myslim ze prave v Albertu, 1kg za 90kc, nekrehcene, ale hluboce mrazene, takze hodne vody.
Osobne kupuji bud u reznika (v jednom reznictvi tady v Brne jsou prakticky kazdy tyden akce za 99kc) a nebo v Lidlu, v obou spokojenost. Obcas koupim i v jinem retezci, ale nejaky zadadi rozdil v kvalite masa nevidim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: po duben 02, 2012 4:29 pm Předmět: |
|
|
Před týdnem jsem si kupoval v tescu 2kg kuřecích prsou v akci a 1kg pangase.
Z 1kg prsou zbylo 500g a z pangase 300g masa.
Pak si říkám, proč jsem to vůbec po úpravě vážil _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|