Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 144, 145, 146  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je pro něj ještě horší varianta než napsal Cizo.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alspon ze nekteri tu chapou, jak u cviceni premyslim a Judsonuv byť dobre mineny napad jsem radeji ani nekomentoval
Zlata

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Alspon ze nekteri tu chapou, jak u cviceni premyslim a Judsonuv byť dobre mineny napad jsem radeji ani nekomentoval

Drejpříčku, oni jednou pochopí, že jsme odjinud u mě máš plnou podporu, jsi šílený zvíře a moje další treninky se budou inspirovat tebou ještě víc

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Chadzi

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Drejpříčku, oni jednou pochopí, že jsme odjinud u mě máš plnou podporu, jsi šílený zvíře a moje další treninky se budou inspirovat tebou ještě víc

Hodně štěstí přeju.
avanti

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Draper napsal:

Smíšená štafeta invalidních vozíků ve složení Drejpr, Zlatka, Ustinov. Chybí vám už jen jeden.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějakej chlap, Ustinov jede za holky :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
ygg

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:

Ehm, nic ve zlém, ale to je s nějakou přípravou na závody trochu blbě kombinovatelné. Draper takhle cvičí proto, že je posera. Bojí se, že jednou bude starej a bude mít malej důchod a tak tomu hodlá předejít.

Movitější jedinci si za stejným účelem pořizují motorky nad 100 koní:-).
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2015 12:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Nějakej chlap, Ustinov jede za holky :-)

v tom pripade mame se Zlatkou spolecne satny
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2015 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

avanti napsal:
Smíšená štafeta invalidních vozíků ve složení Drejpr, Zlatka, Ustinov. Chybí vám už jen jeden.

13/3

KARDIO (rano nalacno)

rotoped: 90 minut (1205 kcal )
- rikal jsem si, kdyz je ten patek 13. , tak do gymu radej nepujdu, protoze bych si urcite neco urval :D a tak sem osedlal sveho domaciho ore. No dobre kecam, nechce se mi tam a to ku*va hodne. Myslim, ze jsem se dopracoval do stadia, kdy se mne cinky zacinaji opravdu hnusit Zitra ale asi pujdu na nejaky FB.
Ten Judson nakonec bude mit pravdu a budu vubec rad za to 1+2

Nejake rady?

edit: ne vlastne , vzdyt ja zadny slyset nechci, stejne si budu delat co chci
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 14, 2015 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14/3 (skoro) VSECHNO

bench press na MP
100kg x 10
100kg x 10
100kg x 7
100kg x 7
100kg x 7
70kg x 10 (TUT 80 sekund)
70kg x 23 (dynamicky)
-po aerobkach trochu absence glykogenu, coz je znat zejmena u serii s vyssim poctem opakovani. Ovsem prvni serie celkem prekvapila, ta nebyla o nic vic tezsi nez kdyz jsem to jel minule a byla tam i rezerva, dalsi serie po 10op ta uz znacne tezsi, pak ale i pres dlouhe pauzy bum a sila strasne rychle odesla i presto, ze jsem daval dlouhe pauzy a fakt jsem byl rad, ze jsem to 7. opakovani v kazde serii dotlacil. Jinak ale docela spokojenost, myslel jsem, ze to bude mnohem horsi

mrtvy tah
200kg x 5
200kg x 5
200kg x 5
200kg x 5
200kg x 5
-vim, ze je to trochu pod me maximalni moznosti, ale cil je se ted nezlikvidovat a trochu dat odpocnout jak telu tak CNS, a tak jsem pres 200 jit nechtel, takze mi prosim tuhle holcici vahu odpusťte Bylo to celkem prijemne, prijemne tezke , krasnou technikou a celkem na jistotu

bicepsovy zdvih JR v sede (s oporou zad)
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 8
17,5kg x 8 + 10kg x 10
-nebyly patnactky, se kteryma jsem to chtel jet, coz ale bylo dobre, sila byla vetsi nez jsem ocekaval

tlaky na MP pred hlavu
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 8 + 2
80kg x 8 + 2
60kg x 10 (TUT 82 sekund)
60kg x 20 (dynamicky)
-gut

francouzsky tlak v leze
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 15 + 20kg x 15
25kg x 16 + 20kg x 15
-minule jsem ten tricak prekne po*ral, takze dneska jsem hezky ubral a snazil se cvicit opravdu tricepsy a ne nic jineho

pritahy JR v klece
35kg x 12 (2x)
40kg x 12 (2x)
45kg x 10 (2x)
45kg x 10 (2x)
45kg x 10 (2x)
45kg x 10 (2x)

superserie: bench na MP hlavou nahoru + bicepsovy zdvih VC
70kg x 12 + 30kg x 15
80kg x 10 + 35kg x 15
80kg x 10 + 40kg x 10
80kg x 10 + 40kg x 11
80kg x 10 + 40kg x 12
(80kg x 10 + 60kg x 10 + 50kg x 12) + (40kg x 12 + 20kg x 20)
-nevedel jsem co dal, MP byl volny, zaroven i velka osa v drepovacim stojanu, tak jsem si dal tuhle superserii, krasne bralo

superserie: stahovani kladky na hrudnik + protismerky horni
60kg x 15 + 25kg x 18
65kg x 15 + 27,5kg x 18
70kg x 12 + 30kg x 15
75kg x 10 + 30kg x 15
(80kg x 10 + 50kg x 15) + (30kg x 17 + 20kg x 20)
-tez jako u predchoziho cviku, spontanni rozhodnuti

upazovani s JR ve stoje
12,5kg x 15
12,5kg x 17
12,5kg x 16
12,5kg x 16
12,5kg x 16 + 7,5kg x 16 + 5kg x 20 + 2,5kg x 25
-masakr, s lehci vahou , technicteji, ramena brutalne napumpovany

upazovani s JR v predklonu
12,5kg x 15
12,5kg x 16
12,5kg x 18
12,5kg x 20
12,5kg x 20
15kg x 15 + 10kg x 15 + 5kg x 25
-prvni serie byla strasne tuha, malem jsem ani neupazil, jak ramena palely jeste po predchozi cviku, pak uz ale lepsi a opet jako u predchoziho cviku, ubral jsem vahu oproti tomu, co bezne jezdim a bralo to nehorazne

pritahy kolen k trupu
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
-kdyz uz jsem mel odjety skoro vsechno, tak to bricho jsem si tam musel taky jeste dat, i kdyz uz na me pomalu ale jiste sla hypoglykemie.

mohamedany ve stoje
30kg x 20
30kg x 20
30kg x 20
30kg x 20
30kg x 20

TIME: 3 hodiny 22 minut

VAHA: 119,5kg (vaha se celkem drzi a i kdyz je mi to celkem u prdele, tak se to docela seklo, protoze asi odetkla voda)

-puvodne jsem to chtel nazvat minimalismus, ale kdyz se tak divam na ten zapis, tak to asi nebude uplne nejvhodnejsi termin :D , takze proste skoro full body. 2 dny jsem nebyl v gymu a i kdyz jsem po tech 180 minutach na kole celkem unavenej hlavne nohy, ty jsou jak kdybych je regulerne cvicil, tak to byl naprosto peckoidni trenink, byla energie, relativne i sila (cekal jsem to mnohem horsi, podle toho jak se citim vycuclej z toho kardia) a fakt jsem si ty 3 a pul hodiny s cinkama uzil, jen ke konci uz takova mirna malatnost a naznak hypoglykemky. Chtel jsem dat i jeden cvik na nohy, ale jak jsem ted pridal zatez na kole, tak se to bohuzel memu operovanemu kolenu az tak uplne nelibi a zase zacalo bolet, takze to nechci pokouset a navic jsem si zapomnel i bandaze, ale az se to zlepsi, tak tam nejaky legpress nebo lehke celni drepy zaradim. Zatim asi budu cvicit nejak takto (jen teda preci jen lehce volume down, tohle mi trochu ujelo ) a ve volne dny budu delat kardio.
Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15/3

KARDIO (rano nalacno)

rotoped: 90 minut (1193 kcal )
-po vcerejsim 3 a pul hodinovem FB treninku se citim celkem pekne rozbitej, jinak nez ve splitu. Na kolo se mi moc nechtelo, prvnich asi 15 minut to byla dost hruza, vubec to nemotalo a trochu jsem ztratil, pak se asi rozjely kofeinovky nebo jsem se do toho proste dostal a uz to byla pekelna jizda jako odvykle. Od 24. minuty zatez 10, posledni minuta sprint na postupne az na max zatez, kdy jsem watty vytahl "az" na 566w. Nohy i na tu 10ku strasne napumpovany, chvilema az prepumpovany a pekne se mi do nich vratila hmota.
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16/3 (skoro) VSECHNO

bench press na MP
110kg x 5
110kg x 5
110kg x 5
110kg x 5
110kg x 5
70kg x 10 (TUT 86 sekund)
70kg x 25 (dynamicky)
-minule byl bench lehce, takze v ramci nejakeho cyklovani a udrzeni maximalni mozne sily dnes tezce. Docela mne to prakvapilo, protoze v prvnich 2 seriich byla celkem dost rezerva, coz jsem vazne necekal. Ve splitu bych asi jel na max pocet opakovni, ale tady jsem se schvalne zastavil, kdyz je to teda to full body :) 3. serie uz ztezkla, ale daval jsem relativne kratke pauzy, 4. uz dost nadoraz, takze jsem pred 5. dal pauzu delsi a i kdyz taky celkem nadoraz, tak o neco lehci nez ta 4. Pak me oblibene bonusove serie, prvni TUT, druha s tou samou vahou dynamicky. Dynamika byla do 20. opakovani, u tech dalsich 5 uz to pekne tuhlo a 26. byl fail.

mrtvy tah
200kg x 5
200kg x 5
200kg x 5
200kg x 6
210kg x 5
-na to, ze jsem jel tahy predevcirem a mam dost solidne namozeny vzprimovace, coz normalne nemivam, tak jsem cekal, ze to bude vetsi porod, ten se ovsem nekonal, takze jsem si opet odjel 5 prijemne tezkych serii , kdy jsem v te 4. dal omylem 6 opakovani a na 5. serii jsem teda jeste 10kg prihodil , at to neni takova nuda a i tady by se dalo rict, ze relativne easy. Priste dam nejaky 3ky asi s 210kg. Jelikoz ted zrejme budu tahat castei nez 1x tydne, tak to chce nejak cyklovat a hlavne to nervat na krev, at to neprepalim.

tlaky na MP pred hlavu
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
60kg x 10 (TUT 75 sekund)
60kg x 22 (dynamicky)
-ramena a spodni zada mam po minulem treninku asi nejvic unaveny a tady to bylo znat na sile, navic u multipressu nekdo strhal zavit u toho kolecka, kterym se utahuje lavice , aby se neposunovala, takze jsem se nemohl moc pevne zaprit, jinak se se mnou ujela dozadu, coz je ale na jednu stranu pozitivum, protoze jsem to vic musel tlacit ramenama. Ono preci jen to zapreni na konci serie, kdyz uz ramena nemuzou, neco prida.

celni drep na MP
60kg x 10
60kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
-vubec jsem to neplanoval, ovsem bandaze jsem si radeji dneska nezapomnel :D , MP jsem mel zabranej, nikdo se ta necpal, tak jsem si rekl, ze nebudu srab a pustil se do toho. Nohy jsem naposledy cvicil pred 3 mesici , pak sem si totalne zlikvidoval obe kolena a az do nedavna, nez jsem zacal slapat na rotopedu, byly v takovem stavu, ze bych nemohl drepovat ani s vlastni vahou tela. Vubec jsem nedokazal odhadnout, s jakou vahou si to muzu dovolit, 60kg se pro me kolena zdalo na zacatek tak akorat, ale druha serie byla az moc v pohode, tak jsem tam jeste 10kg pridal. Sice jistota v levem koleni neni zdaleka 100% , ale celkem to slo, nic nebolelo a nohy jsme citil pekne. Silove tam samozrejme byla rezerva nehorazna, ale tady musim v prve rade dat pozor na kolena a i na tohle budou nohy po ctvrt roce necinnosti pekne reagovat. Co me tada akorat stve jsou sedreny ramena od cinky. S volnou vahou bych si to asi netroufl kvuli (ne)stabilite leveho kolene , ale mozna s ni zkusim zacit cvicit dosedy

bicepsovy zdvih JR v sede (s oporou zad)
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 10
17,5kg x 8
17,5kg x 8 + 10kg x 12 + 5kg x 16
17,5kg x 8 + 10kg x 12 + 5kg x 16

extenze JR v sede
32,5kg x 15
35kg x 12
35kg x 11
35kg x 10
35kg x 10
35kg x 10 + 25kg x 10 + 20kg x 12

pritahy VC
60kg x 12
80kg x 10
80kg x 11
80kg x 10
80kg x 12
80kg x 12
-ubral jsem vahu a soustredil se na techniku, coz mi dovolilo jit i do vetsiho predklonu a uz to nebyly ty yates rows jako obvykle, ale pekne pritahy v predklonu a samozrejme jsem to i lepe citil

bench press (volny)
60kg x 15
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 8
60kg x 15
-jako doplnek na prsa jsem dnes zvolil volny bench, 60ka lehka, 70ka me vzdy u posledniho opakovani malem zamackla. Posledni 2 serie uz pekni hybridi, ale musel jsem trochu zrychlit, protoze tam nekdo cekal na bench a to me vzdycky znervoznuje.

superserie: bicepsovy zdvih JR skotovka + extenze na kladce pred hlavu
12,5kg x 20 (2x) + 40kg x 25
12,5kg x 20 (2x) + 45kg x 20
12,5kg x 18 (2x) + 50kg x 18
12,5kg x 16 (2x) + 52,5kg 15
(12,5kg x 17 + 10kg x 12 + 7,5kg x 15) + (55kg x 15 + 40kg x 16 (minuta pauza) + 40kg x 20 + 30kg x 15)

superserie: pritahy VC k brade + facepulls
40kg x 12 + 40kg x 20
40kg x 12 + 45kg x 20
40kg x 12 + 50kg x 20
40kg x 12 + 50kg x 20
(40kg x 12 + 30kg x 12 + 20kg x 15) + (55kg x 18 + 40kg x 20 + 30kg x 20)
-nechtel jsem to davat do superserie, ale vzpomnel jsem si na posledni trenink ramen Zlatky, takze hned bylo jasno , co bude :D

pritahy kolen k trupu
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20

mohamedany ve stoje
50kg x 25
55kg x 20
55kg x 20
55kg x 20
55kg x 20
55kg x 20 + 40kg x 21 + 30kg x 25

TIME: Nevim, ale kdyz jsem byl na prechodu pred posilovnou, tak na proteisi budove svitil cas 11:29 a kdyz jsem byl na tom samem miste po treninku, tak tam bylo 15:31 :D, takze kdyz do toho zapocitam sprchu, prevlikani se atd, tak jsem se do 4 hodin vlezl. Hadam ze tak 3,5h jak minule

VAHA: 119kg

-druhy FB trenink za mnou a dnes uz opravdu full body, tzn i s nohama :) Pocity zatim vyborne. Na to, ze jsme byl cvicit predevcitem a mam svalovku uplne vsude , tak to na sile snad krome ramen nijak znat nebylo a opravdu jsem si to uzival. Bylo toho sice trosku vic nez je normalni, ale nejsem zlikvidovanej jako jsem byval pri / po treninku ve splitu, kde byla vetsina serii na krev. Vzdycky si rikam, ze toho dam min, aby to bylo trochu normalni nebo to tak alespon vypadalo :D , jenze jak zacnu cvicit, je to v pr*eli. Tak me to vetsinou tak chytne, ze by me domu nedostalo asi nic. Vazne jsem ale zvedavej, jak dlouho vydrzim :D

Priste asi vsechno s nizsima vahama, hodne kladek a stroju, v silenym tempu s minimalnima nebo zadnyma pauzama, v superseriich, shazovacky atd jako nase Zlatka :D , at to pekne natece :D

Naposledy upravil Draper dne po březen 16, 2015 5:25 pm, celkově upraveno 1 krát
Zlata

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ty kraso.....jsem ŽABAŘ..když si myslim jakej pěknej trenink jsem si odjela...pak kouknu k tobě a už jsem zas malej poník to je neskutečný, vim, že spousta lidi mě za to bude nenavidět :D a kritizovat, ale mas muj obdiv, fakt.

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebudem se porad hadat, kdo ma vic hárdkór treninky, ale pravdu mam ja Muj trenink tak sice vypada , ale jen na papire, protoze tam toho je hodne, kdezto tve treninky sice maji celkove nizsi objem, ale tu nehoraznou ukrutnost a brutalitu :D z toho dela to tve nedlidsky smrtici tempo, coz je uplne jiny level nez kdyz s sebou po kazde serii hnipnes na laviccku a cekas, az se ti za kdovijak dlouho bude chtit pokracovat :D Uz jen kdyz to ctu, tak se mi tepovka nebezpecne blizi k maximu a rikam si ,ze i kdyz mozna uvidim svoji snidani na koberci v posilovne, tak tohle musim taky obcas zacit zarazovat. Kdysi jsem tak cvicil, vim , jaky to bylo peklo , ale strasne me to bavilo a presne takovyma nelidskostma ty sve zazite treninky chci taky prokladat. Treba i ty superserie a shazovacky, co jsem tam dneska a v sobotu mel, moc se mi do nich nechtelo, jsem linej , ale vzdcky jsem si vzpomnel na tebe a najednou jak kdyby se ve me aktivoval nejakej zalozni motor a jel jsem jak fretka, neunavnej, nesmrtelnej a plnej endorfinu :D . Teba bych fakt potreboval jak hecovacku, asi jediny sparing, kteryho bych snesl, to by pak treprve byly treninky a kdyz bych si tu pak zpetne cetl to, co cvicim ted, tak bych vzpominal, jaky to byl vlastne odpocinek a flakacka oproti tem pekelnym jizdam s tebou :D

Jako nechci tu z tebe delat bohyni cviceni :D , ale momentalne, jak mam (mel jsem? ) tu krizi, tak jsi byla muj nejvetsi motivator, protoze vim, ze i ty jsi mela svoje krize a spatne dny, ale makala jsi na 100% a porad jsi mela pozitivni naladu a tou jsi me casto infikovala , protoze jsem mel mockrat chut se na to vsechno vyprdout, ale vzdycky jsem to diky tobe prekonal. A to rikam uplne s cistym svedomim. Takze vlastne pro me neco jako bohyne asi jsi.
Konce vyznani lasky

edit: Pro ostatni: Ze mam ale pravdu?
ygg

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

edit: Pro ostatni: Ze mam ale pravdu?

Že je poník úžasná a nejlepší a k pomilování (a má úžasně klenutý hrudník:-))), nebo že ty jsi magor s patologickými sklony k sebedestrukci?

Já abych se do toho nějak nezamotal.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 144, 145, 146  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: