Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 144, 145, 146  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že yggovo tvrzení se blíží realitě více než Draperovo vidění světa:o)...v obou bodech:o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Myslím, že yggovo tvrzení se blíží realitě více než Draperovo vidění světa:o)...v obou bodech:o)

:D Ja mam naprosto strizlivy pohled na svet, jen vy z planety Zeme ho nechapete :D
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2015 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

17/3

KARDIO (rano nalacno)

rotoped: 90 minut (1156 kcal )
-smrt, nohy nality a nadratovany jak krava, tepovka ani nesla spocitat, od poloviny krizove stavy, protoze stehna po vcerejsich drepech nehorazne pali a jsou nafoukly jak kdybych je mel narvany syntholem :D , ale muj nejvetsi motivator opet nezklamal a vydrzel jsem to az do konce. Ale asi bych to mel ted do srazu trochu ukocirovat, at tam neprijedu uplne zkatabolizovanej
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 18, 2015 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18/3
volno, jine starosti...
od zitra si asi zase pojedu svuj split, chci cvicit (skoro) kazdej den a byt velkej :) Zase tam zkusim lehce zarazovat i nohy dle aktualniho stavu kolen

predem dik, ze mi do toho nebudete kafrat
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 19, 2015 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19/3 PRSA, BICEPS

bench press (volna vaha)
60kg x 10
80kg x 8
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
70kg x 14
-nebudu to nejak dlouze rozvadet, kdyz jsem prisel do gymu, multipress byl rozmontovanej na milion kousku, protoze servisaci vymenovali osu, pojezdy, zavit u lavicky a ja nevim , co jeste ,takze pekne nas*anej jsem se uklidil na volny bench. Dnes to bylo poprve po roce a pul od zraneni uponu, co jsem ho jel s vahou vyssi nez 70kg. Nejistota v leve ruce pri dotlaku byla celkem velika, stejne tak stabilita stala za prd, takze to obcas byly takove hybridni paskvily, ale strasne zalezelo na tom pocatecnim setupu a kdyz se povedl, slo to krasne v jedne draze a nebylo to zdaleka tak tezke jako jine serie. Nakonec jsem se do toho celkem dostal a i kdyz bych si vic netroufl ani za 10 kilo hoveziho zadniho mletyho :D , tak to celkem bralo. Sice i dost ramena a tricepsy, ale i pro prsa to byla vitana zmena. Vypada to, ze to mam celkem dobre rozjety a casem bych mohl zkusit nejaky zavody v benchu, kdyz uz po 10 letech cviceni benchu 6x90kg :D :D

bench press na MP hlavou nahoru
70kg x 12
80kg x 10
90kg x 8
100kg x 5
100kg x 5
100kg x 5
100kg x 5 + 70kg x 10 + 60kg x 10
60kg x 11 (TUT 85 sekund)
60kg x 25 (dynamicky)
-multipress mezi tim spraven, takze jsem si tam fofrem hodil rucnik, nez mne tam nekdo vleze. Nevim, jestli jsem tak silnej :D a nebo je to tim novym multipressem , ale nad me ocekavani to bylo lehky a vubec jsem nepredpokladal, ze se dostanu az na 5ky se 100kg a ani nebyly uplne na krev. V te horni fazi to slo nahoru nejak podezrele lehce, coz bude mozna i tim, ze je to pekne promazany. Ptal jsem se tech servisaku, kolik vazi oaa i s tim pojezdem a pry pocitaji 23kg, coz jsem rad, protoze jsem se obaval, ze ma min a ja si pridavam :D

superserie: protismerky spodni + protismerky horni
25kg x 15 + 25kg x 15
25kg x 15 + 25kg x 17
25kg x 15 + 25kg x 15
25kg x 15 + 25kg x 15
25kg x 16 + 25kg x 17
-tuhle kombinaci do SS celkem zeru, pekne z toho natecou kozy

bench na MP hlavou dolu
60kg x 12
70kg x 10
80kg x 9
90kg x 7
100kg x 5
90kg x 7 + 70kg x 8 + 60kg x 8
60kg x 10 (TUT 65 sekund)
60kg x 21 (dynamicky)
-dlouho jsem nejel zadny tlakovy cvik na spodni prsa. Novej multak opet nezklamal a litalo to nahoru jak papir, takze ty prvni 2 lehke serie celkem zbytecne. Zvykl jsem si ted na konci tlakovych cviku zarazovat jednu TUT serii a jednu dynamickou, neco do sebe to urcite ma. Jinak chtel jsem to dat v SS s peck deckem, prijdu ke stanovisti a sedatko nikde. Nejak se nam ta posilovna rozpada :D

superserie: bicepsovy zdvih VC + bicepsovy zdvih JR kladivo
40kg x 12 + 12,5kg x 12
42,5kg x 10 + 12,5kg x 12
42,5kg x 10 + 15kg x 10
42,5kg x 10 + 15kg x 10
42,5kg x 10 + 15kg x 10
(45kg x 10 + 30kg x 15 + 20kg x 15) + (17,5kg x 10 + 10kg x 12 + 5kg x 20) uaaaa
-zacinam milovat superserie , sila jde sice uplne do pr*ele , ale ty nalyty svaly za to stoji

bicepsovy zdvih JR skotovka
10kg x 15 (2x)
10kg x 15 (2x)
10kg x 15 (2x)
12,5kg x 12 (2x)
12,5kg x 12 + 7,5kg x 15 (2x)

bicepsovy zdvih na kladce
30kg x 20
35kg x 16
37,5kg x 14
40kg x 14
42,5kg x 12 + 27,5kg x 12 + 20kg x 15
-do sracek

TIME : 2h 1 minuta ( trochu jsem se zdesil, ale kdyz to tak spocitam vsechno dohromady , bylo to 72 serii a to zase neni tak strasny :D Jeste melo byt bricho, ale z jistych duvodu jsem byl nervozni a chtel jsem uz domu)

VAHA : 118,5kg (neco malo jsem zhubl, samozrejme svaly, co jinyho :D , v posilce si pripadam tak na 103 kg, kdyz oblecu rifle a mikinu , tak na 133... tezke dilema co s tim.
Mozna cvicit v riflich a mikine :D :D )

-po 2 dnech necviceni jsem si pripadal jak kdybych tam sel po 2 mesicich. Rano strasne vychcipanej a sel jsem tam taknejak s domnenim, ze budu slabej caj, budu muset hodne ubrat, nebude to pumpovat a budu akorat na*ranej, ale nakonec to nebylo tak zly, spis naopak dobry. Sice jsem se nejak zcvrkl, spadly mne ramena, glykogenu taky na rozdavani neni, ale trenink to byl vybornej. Chtel jsem sice nasadit tempo, dat vice cviku do superserek, ale pak jsem si rekl, zklidni se, nejses Zlata B. bude ti 30 a rozpadas se, takze se na to vyser
-zitrejsi plan zada, ale ocekavam rozkasovany bicepsy , coz moc s treninkem zad nekoresponduje, ale zase u zad bych mel cvicit zada a praci bicepsu co nejvic minimalizovat...ono je to fuk, stejne pujdu i kdyby mne ty ruce pres noc upadly

Naposledy upravil Draper dne čt březen 19, 2015 4:26 pm, celkově upraveno 1 krát
vlk#

PříspěvekZaslal: čt březen 19, 2015 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkný benč s volnou váhou budiž pochválen rozbitý mulťák
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 19, 2015 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
pěkný benč s volnou váhou

dekuji , vazim si tve slusnosti
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 20, 2015 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20/3 ZADA, TRICEPS

mrtvy tah
210kg x 5
210kg x 5
210kg x 5
210kg x 5
210kg x 5
-jestlize jsem si minule "stezoval" , ze tech 5x5x200kg byla sranda a zyvacka, tak u 210 mne dnes hodne ztuhl smich na tvari :D

stahovani kladky na hrudnik (stredne siroky paralelni uchop)
60kg x 15
70kg x 15
75kg x 12
80kg x 11
85kg x 10
90kg x 8
80kg x 12 + 50kg x 12 + 40kg x 12

pritahy JR v klece
40kg x 12 (2x)
45kg x 10 (2x)
50kg x 10 (2x)
55kg x 8 (2x)
55kg x 8 (2x)
45kg x 12 (2x)
-dneska sedlo pekne, takze jsem si dal jizdu az k nejtezsim jednoruckam, dokonce dnes brala i prava strana, coz je velmi ojedinely jev :D Jinak ale je to hroznej cvik na udychani, protoze se vse musi jet 2x

stahovani kladky s napnutyma rukama
40kg x 25
45kg x 20
50kg x 18
50kg x 16
50kg x 16
55kg x 12 + 40kg x 15 + 30kg x 25

pritahy VC na MP podhmatem
60kg x 15
90kg x 12
100kg x 10
100kg x 10
100kg x 10
100kg x 10 + 60kg x 15
-vyjmecne dnes na MP, protoze.... proste proto :D :D

uzky bench na MP podhmatem
60kg x 12
90kg x 8
100kg x 5
100kg x 5
100kg x 5
100kg x 5
100kg x 5 + 70kg x 7 + 60kg x 7 + 50kg x 10
60kg x 10 (TUT 65 sekund)
60kg x 16 + 4 (dynamicky)
-po delsi dobe tenhle super cvik. Rozah pohybu asi max 80% , niz nejdu, protoze pak uz se hodne zapojuji prsa a ramena, kdezto uz tohohle 3/4 rozsahu pohybu citim mnohem lepe, takze jeden z mala cviku, kde "ojebavani" ma smysl

extenze JR v sede
32,5kg x 12
32,5kg x 12
32,5kg x 12
32,5kg x 11
32,5kg x 11

extenze na kladce pred hlavu
40kg x 20
45kg x 18
50kg x 15
50kg x 15
50kg x 15 + 40kg 12 + 30kg x 20

tricepsove stahovani kladky
40kg x 15
40kg x 17
40kg x 18
40kg x 19
40kg x 20 + 30kg x 20 + 20kg x 25
-uz zbytecnost a asi i pekna prasarna, protoze jsem u toho stal vselijak , jen ne jak bych mel no ale se*e pes...

TIME 2h 19 minut (jsem lemra lina no... )

VAHA: 118 (to uz je 7kg pod letosnim maximem, hubnout ale uz asi nechci , ale zarovnen ani nechci byt oteklej cunik :D )

-dnes dost hektickej den, navic jsem spal necelych 5 hodin, takze chodici zombie a vychciplost 10. stupne, ale asi to slunko me nejak nabilo energii nebo nevim a i kdyz to nebylo uplne 100% žúžo dobrodrúžo, tak to byl moc pekny trenink. A chvalim se, ze jsem dal jen 5 cviku na zada misto obvyklych 7 :)))
spekounP

PříspěvekZaslal: pá březen 20, 2015 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co takhle "daymoonova výzva" aneb mrtvý tah 5x5x2bw, to by casem slo ne?
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 20, 2015 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:

Ale jo klidne, vyhrezlou plotynku nebo urvanej bicak jsem jeste nikdy nemel a zkusit se ma vse :o)
ygg

PříspěvekZaslal: pá březen 20, 2015 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:

S Draperovým kolenem bych se na podobné výzvy zvysoka ...
Ne že bych očekával, že mne poslechne:-).
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 20, 2015 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To není žádná výzva. Já jsem nikohjo nenabádal, protože je mi jasné, že je to meta pro chlapy a už tak jsem hodně lidí ztrapnil až zesměšnil

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
spekounP

PříspěvekZaslal: pá březen 20, 2015 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem si dělal srandu.
Draperovy výkony s ohledem na ten objem tréninku jsou hodně nadstandardní.
Potáhnout 5x5x210kg v poloinvalidnim stavu je pěkný.
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 20, 2015 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
spekounP napsal:

S Draperovým kolenem bych se na podobné výzvy zvysoka ...
Ne že bych očekával, že mne poslechne:-).

Koleno je u MT to posledni, ceho se bojim

Ted uz se asi nebudu nutne drzet schematu 5x5, ale bude stacit 1x5 s nejakym slusnym cislem. 5x220 uz padlo ve dvou seriich, to bych si rad zopakoval priste a pokud to neprepalim , coz je u me dost pravdepodobne, ze se tak stane a nebo pokud me nepreskoci v palici a nezacnu delat ty sve ranni kardio kraviny, tak k 5x240 bych se snad dopracovat mohl a pak si beztak neco urvu a bude na rok pokoj
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 20, 2015 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Potáhnout 5x5x210kg v poloinvalidnim stavu je pěkný.
To každopádně. Já bych třeba pravděpodobně nedal ani 1x210kg a na tom je vidět, že ty přepočty na BW jsou dobré jen pro určité a do určité hmotnosti.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 144, 145, 146  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: