|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út září 23, 2014 9:53 am Předmět: |
|
|
| Arnold Strong napsal: | | hele co se ti presne stalo s tim tricepse a u ceho jestli se muzu zeptat? |
Loni mne dlouho bolel loket , dlouho jsem s tim cvicil pres bolest, pozdeji uz dost silnou. Jednoho dne v rijnu jsem sel cvicit triceps, i kdyz jsem vedel , ze asi bude zle, ovsem muj slaby pud sebezachovy tohle absolutne ignoroval. Asi u 3. serie tlaku na uzko takovy ten pocit, jak kdyz se trha hadr a hotovo. Ruka otekla a bolelo to, ze jsme si ani nemohl prevlict tricko. Jel jsem s tim rovnou na urazovku, tam mne dle sona bylo receno, ze tam pry utrzene nic nebylo, ale ze na zaklade teto zobrazovaci metody to uplne vyloucit nemuzou. Asi 2 tydny jsem necvicil vubec, ale porad to hodne bolelo a postupne jak opadal otok zacal muj triceps/loket dostavat zajimavy tvar. Horni cast je normalni jak ma byt, pak je velka propadlina a pak jakysi divne tvarovany loket. Takze to vypada fatk hrozne, coz mne tu muze par lidi potvrdit. Samozrejme jsem to nijak neresil, ale jeden znamy tak trochu z oboru, co se na to podival rekl, ze se mne jedna hlava tricepsu upnula uplne jinam nez mela. Zrejme mam okolo i znacne ochable stabilizacni svaly, takze nejsem schopnej vytlacit ani 7,5kg jednorucku. Okamzite mi ta ruka zacne povolovat. Moje lajcka diagnoza je takova, ze jsem si utrhl / natrhl upon tricepsu, coz mi teda zjisteno nebylo a ta jedna hlava tricepsu se upnule jinam nez mela. Na multipressu mne to problme nedela, i kdyz kdyz uz je to uplne na krev, tak se do toho bojim zatlacit. Ze jsem ko*ot vim , to mi psat nemusite a vic k tomu asi nemam co rict _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 23, 2014 1:02 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | já fakt musím, ty jsi kokot... , ale snad se z toho někdo poučí, aspoň jednoho člověka kdyby to zachránilo před podobným zraněním, tak by to splnilo svůj účel... |
I me by to tesilo, kdybych byl v tomhle pro nekoho prinosem, ale zase aby se pak lidi nebali cvicit a nedavali si mesic pauzu, jen kdyz je nekde pichne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 23, 2014 1:25 pm Předmět: |
|
|
23/9 ZADA, TRAPEZY
mrtvy tah
(rozcvicka 4 lehke serie 8x60kg,5x100kg,3x130kg, 1x160kg
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
180kg x 5
-od nedelniho treninku nohou a ramen jsem porad totalne rozjebanej, boli me uplne vsechno, snad i CNS trochu prepalena, takze jsem dnes nic velkyho necekal. Tajne jsem doufal, ze dam tech 5x5x170kg, , tzn +10kg od minule. Po prvni serii jsem ale vedel, ze to rozhodne zadna sranda nebude. 5x5 se 170kg jsem dal, paradoxne ty posledni 3 serie byly lehci nez ty prvni 2. Posledni 6. serii jsem chtel dat taky se 170kg , uz jsem se steloval k cince, ale na posledni chvili jsem se rozhodl, ze tam jeste tech 10kg pridam, bud to pujde nebo ne :) silu na to mit musim a je to jen v hlave. No bylo to mega tezky, ale u poslednich 2 opakovani jsem si kontroloval zada z boku v zrcadle a zadnej kocicak tam nebyl, takze spokojenost, ale kdyby to v tech rukach bylo o neco lehci, byl bych jeste spokojenejsi. Kazdopadne jsem byl rad, ze to mam za sebou. ted uz asi tempo +10kg drzet nepujde D
pritahy spodni kladky (V-adapter)
60kg x 15
70kg x 12
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
90kg x 8 + 60kg x 12
pritahy JR (v klece)
30kg x 12 (2x)
35kg x 10 (2x)
40kg x 8 (2x)
40kg x 8 (2x)
45kg x 6 (2x)
45kg x 6 + 25kg x 12 (2x)
stahovani kladky shora v leze na sikme lavicce
50kg x 18
55kg x 15
55kg x 15
55kg x 15
60kg x 12 + 40kg x 15 + 30kg x 20
stahovani kladky na hrudnik (siroky uchop)
50kg x 10
50kg x 11
50kg x 12
50kg x 13
50kg x 14
stahovani provazu s napnutyma rukama
25kg x 18
30kg x 15
32,5kg x 12
35kg x 12
37,5kg x 10 + 25kg x 12 + 20kg x 20
krceni ramen s JR
32,5kg x 15
32,5kg x 15
35kg x 12
35kg x 12
37,5kg x 10
37,5kg x 10
25kg x 20
25kg x 20
25kg x 20
-zadnej endorfinak to dnes nebyl, spis "umirak" , ale vicemen si nemam na co stezovat, jen by ze me nemusely valit proudy vody, stacilo by kdyby jen kapalo a o neco lepe bych ty serie mohl vydychavat, ale co taky chci, kdyz jsem za ani ne 14 dni pribral 10kg.... :D
-vaha pred treninkem 113kg _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
metlak

|
Zaslal: út září 23, 2014 3:20 pm Předmět: |
|
|
Sice skoro vobec neprispievam na forum, takze ma nepoznas Drejpr :D Ale kedysi som sledoval tvoje prispevky (jako spravny voyer v ramci svojho fetisu  ) a vzdy som ti fandil  Ty si taky ten maskot celej stranky, proste ujety Drejpr  drzim ti palce!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 23, 2014 3:58 pm Předmět: |
|
|
diky , fakt jsi me pobavil :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
STAKOCMA

|
Zaslal: út září 23, 2014 6:28 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, lékaři s tím nedokáží udělat nic? Nebo to tak chceš nechat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út září 23, 2014 6:34 pm Předmět: |
|
|
| metlak napsal: | Sice skoro vobec neprispievam na forum, takze ma nepoznas Drejpr :D Ale kedysi som sledoval tvoje prispevky (jako spravny voyer v ramci svojho fetisu ) a vzdy som ti fandil Ty si taky ten maskot celej stranky, proste ujety Drejpr drzim ti palce! |
To sedí, ono Drejp je určite merítkom intenzity a megaobjemu v rámci tréningovej jednotky, len ma mrzí, že si to vybralo svoju daň, ako aj on pravidelne uvádza, neberte si z neho príklad, čo sa týka tohto, no tréningové nasadenie a výdrž, aby človek niečo podobné opakovane podstupoval, stojí za zmienku a verím, že skutočne geneticky disponovanému jedincovi by to mohlo priniesť neskutočný impulz k rastu (ak by však nerobil k tomu ešte tie megadávky kardia, ked už samotný jeden tréning vydá za riadne kardio). _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
|
| nahoru |
|
 |
metlak

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: st září 24, 2014 7:25 am Předmět: |
|
|
a co zada pater jak zvladaji ty tvoje treninky na krev tam bylo taky nejaky zraneni? jinak forma dobra to mas tak 7 8 procent tuku pri 113 kilech _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 24, 2014 4:02 pm Předmět: |
|
|
28/9 PRSA, BICEPS, TRICEPS
edit: kurva omylem jsem si smazal zapis
znovu se mi to psat nechce _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
Naposledy upravil Draper dne ne září 28, 2014 3:01 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: st září 24, 2014 4:17 pm Předmět: |
|
|
novy a trochu min tretardovany Draper... to kardio jako tezce prekvapilo.. ten tvuj giga urputnej narust svalu a vahy ale vubec, to ste proste vy z jinyho vesmiru....
zitra, esi se nejak slusne probudim po nocni, se potkame... pojedu ramena + nejake doplnkove srandy, doufam, ze si budem vsude zavazet
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt září 25, 2014 2:11 pm Předmět: |
|
|
svalová paměť funguje výborně, alespoň co koukám na ten progres na mrtvole... tím líp se pak cvičí, když to člověka baví ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt září 25, 2014 5:52 pm Předmět: |
|
|
25/9 VOLNO
-vcera jsem prisel z treninku, jidlo mne nechutnalo, ze jsem ho ani nedojedl a to se na nej jindy strasne tesim, zacalo se mi navalovat (vlastne na zvraceni uz mi bylo jak jsem do sebe v satne kopl PTN) , padla na me strasna unava, zapsal jsem si trenink a sel jsem si lehnout. Asi do hodiny jsem se krasne vyzvracel, coz jsem si behem noci jeste nekolikrat zopakoval, do toho prujem, horecka, obrovska nechut k jidlu, ktera se mi nastesti vratila dnes okolo poledne a celkova unava, klasicka viroza, u me vzdy stejny prubeh. U me je to nastesti vzdy zalezitost tak 2 dni, ted uz je mi lepe, takze predpokladam, ze zitra navrat. (prosim bez nejaky kazani o tom, ze bych se mel nejdrive uzdravit :) kdyz budu citit, ze jsem schopny na trenink jit, pujdu)
Martina : zitra zdar
Arnold Strong: krome toho, ze jsou asi pekne krivy (asi urcite) , tak zatim drzi. Obcas tedy spodni boli asi z celkoveho pretizeni, ale nic extremniho. Byly doby kdy zvladaly mrtvoly a 4 dny po sobe klidne i 10 tezkych serii v kazdem treninku, dnes uz bvch si to ale netroufl
vlk: jj jit do posilovny s radosti a ne s odporem, to je pak uplne o necem jinem. Bohuzel ale ta radost a nadseni vzdy postupne ,aniz bych to spozoroval, v ten odpor prejde a stane se z toho nucene zlo, viz. obdobi kveten, cerven , kdy uz jsem si pak rekl dost. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|