_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Díky všem za projevený zájem o můj log. Proti CF nic nemám, uznávám ty lidi, kteří dokážou cvičit CF chytře. Tu špičku občas i sleduju, jsou to zvířata s kterýma se my na ronnie foru vubec nemuzeme rovnat (viz. Froning). Dal si z nich ale budu dělat srandu, protože je to proste vtipný . Btw technika na CF závodech je pak taky další vec, ale je to zbytečný tady řešit.
Dřepy ATG
20 kg
12x40 kg
5x60 kg
5x70 kg
3x80 kg
3x100 kg
3x100 kg
3x100 kg
Benchpress (stopky)
20 kg
40 kg
5x50 kg
5x55 kg
5x55 kg
5x65 kg
Shyby
5xJá
5xJá
5xJá
Rotátory s bandama (externí rotace) + Aktivní vis na hrazdě
20x + 1x
20x + 1x
1x
Svíčka
12x
12x + 1x dragon flag
12x
Stretching
15 min
Lehkej trénink, jen na dřepy jsem trochu přidal. Tyhle šolíchačky mě hrozně nebavěj. Na závěr různý blbosti - vsadil jsem se s kámoškou, kdo bude mít lepší most a vyhrál jsem . Přidal jsem tam i most na jedný ruce pak (ani jsem nevěděl, že něco takovýho dokážu ). Pak jsem zkoušel vis na dvou prstech (respektive čtyřech) a jde to. Jo a od středy na týden vyřazuju všechny umělý sladidla (protein, NO..).
6.12. Strongman trenink s Carabasem, Nabukem, Diamondem (Eagle gym)
Tire flip
200 kg
1x350 kg
1x350 kg
1x350 kg
3x350 kg
1x350 kg
-trochu jsem se bál, jak to půjde, ale nebylo to špatný
Atlas stones
0x115 kg
1x115 kg
1x115 kg
-zapomněl jsem na začátku, jak je to těžký, pak jsem ale dal magnesko a hodil to tam
Farmers walk 2x100 kg
20 m
20 m
20 m
-po závodech zkusim konečně přidat zátěž, uvidíme kolik půjde
Log lift
0x
0x
-ani jsem ho původně nechtěl jet, aby se mi něco nestalo nebo jsem si neunavil ramena, ale zkusil jsem to
-přemístění bylo docela v pohodě (narozdíl od minule), ale nad hlavu to nešlo... druhý pokus jsem byl nejblíž
-příště to dám (neříkal jsem to minule :D?)
Dobrej trénink, dorazil jsem sice pozdějš a šel jsem rovnou na disciplíny (bez rozcvičení), ale docela to šlo. Carabas s Nabukem jsou v pohodě. Už bylo vidět, že jsou dost po včerejšku a po dnešnim gymu vyčerpaný, ale makali stejně. Carabas překvapil u gumy, má výbornou techniku odspodu, je tam vidět ten přenos síly z MT. Kufry taky dával celkem na pohodu. U Atlasu měl problém s úchopem, ale to by se natrénovalo a 115 kg je navíc docela dost na začátek. Log lift jsme měly špatnej oba stejně, ale byli jsme aspoň blízko . Jo a na závěr jsem ještě zkusil 135 kg atlas a ten jsem ani neodlepil - to by se mi dřív strhala kůže na předloktích .
Ještě jsme něco natočili - moje kufry a koule. Kvalita ale hrozná kvůli špatnýmu světlu.
Tu špičku občas i sleduju, jsou to zvířata s kterýma se my na ronnie foru vubec nemuzeme rovnat (viz. Froning). Dal si z nich ale budu dělat srandu, protože je to proste vtipný . Btw technika na CF závodech je pak taky další vec, ale je to zbytečný tady řešit.
Přesně, my z fóra (většina naturálové) se nemůžeme rovnat s Froningem a podobnými sypáči. Jak vypadají naturální crossfiťáci?
Tak mám pár hodin před mým prvním závodem v benchpressu. Že bych se cejtil nějak silně se říct ale nedá . Od včera jsem shodil 4 kg a musí mi teď vystačit půl litru matcha čaje až do večera. Jinak jsem od včerejška úplně bez soli, sachry jsem měl naposled včera k obědu (pár opečených brambor a urugayský býček ). Váha po ránu byla 83,9 kg (nejnižší za posledních pár let, ale ten pohled do zrcadla stál za to - asi půjdu po benchi na nějakou kulturistickou soutěž ). K snídani 4 vejce, váha je teď 85 kg.
Tady mě pak můžete sledovat live. Předpokládám, že půjdu na první pokus kolem 19:00. Váhovka do 85 kg (teda jestli se vejdu ). Tak držte palce !
Nehrozi pri takovem skokovem shazovani i ztrata sily ? Ale nejspis je to lepsi nez skoncit v vyssi vahovce.
Presne takto jsem shazoval par kilo na moji prvni a posledni soutez v pace, pred vic jak 10ti lety, abych byl do 100kg, jenze co to udelalo se silou to jsem vubec posoudit nemohl.
Nehrozi pri takovem skokovem shazovani i ztrata sily ? Ale nejspis je to lepsi nez skoncit v vyssi vahovce.
Presne takto jsem shazoval par kilo na moji prvni a posledni soutez v pace, pred vic jak 10ti lety, abych byl do 100kg, jenze co to udelalo se silou to jsem vubec posoudit nemohl.
To se uvidí večer . Ta dehydratace asi dělá dost, ale vážení je 60-90 min před výkonem, tak snad to dopiju a docukruju.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru