Dřepy ATG
20 kg
5x50 kg (+ 3 x přemístění od kolen a výraz)
3x60 kg (+ 1 x přemístění od kolen a výraz)
3x80 kg (+ 1 x přemístění od kolen a výraz)
0x90 kg
0x90 kg
3x100 kg
3x110 kg
5x110 kg
3x110 kg
-prasácká technika na přemístění, těch 90 kg prostě nedám, jsem slaboučkej... asi na tom zapracuju,
-zajímavý, že 90 kg loglift přemístim docela v pohodě
Dřepy na úzko
8x50 kg
8x50 kg
8x50 kg
Benchpress
40 kg
8x60 kg
8x80 kg
8x90 kg
8x90 kg
8x80 kg
-docela těžký, zase mi úplně zatuhly předloktí z toho vyššího počtu reps
Shyby nadhmat
5xJá
3xJá + 20 kg
3xJá + 20 kg
3xJá + 20 kg
HSPU
5xJá
5xJá
5xJá
Biceps kladiva střídavě vestoje
8x12 kg
6x18 kg
5x22 kg
5x26 kg
Dva dny se teď ozývaly kolena, stará známá bolest. Naštěstí dnes už to bylo lepší a taky už asi vím z čeho to je... Cvičit jsem byl dneska hodinu po obědě a dvě hodiny po snídani, takže se mi necvičilo moc dobře. Po dřepech jsem byl docela bez energie, ale donutil jsem se makat a nakonec to nebyl špatnej trénink. Brutálně mě vše pumpovalo.
Čus, včerejší trenink v Podolí po kámoše semináři.
22.3. Podogym
Mrtvý tah polosumo
60 kg
80 kg
5x102,5 kg
3x132,5 kg
1x157,5 kg
1x177,5 kg (střídavej úchop)
0x177,5 kg
-hodně špatný, osa měla větší průměr, takže se blbě držela (taky prý má 22,5 kg) - při zvedání 157,5 kg nadhmatem mě to málem vyplo, gumová podložka taky špatná, připadala mi nerovná a tahal jsem lehce nakřivo, nakonec si ještě přítelkyně vyhodila kotník..
Rope climbing (bez nohou)
1x
1x
1x
-v gymu je lano, tak jsem ho využil
-vše ze sedu a celkem lehce
HSPU
6xJá
18xJá BIG PR !
8xJá
-tady jsem si spravil chuť, byl tam na kliky ve stojce super povrch, zeď byla taky hladká, takže ideál
-vše samozřejmě striktně
-dosavadní PR bylo myslím 13 :)
Nevím co k tréninku říct. Měl jsem hlad a ty deadlifty mě docela nasraly. Pak mě ale naopak potěšil ten šplh jak byl lehkej a HSPU taky ! Skončili jsme dřív.
ATG dřepy
60 kg
3x80 kg
3x100 kg
1x120 kg
1x130 kg
1x140 kg
1x140 kg
1x140 kg
ATG dřepy s resistance bands
40 kg + rb
6x60 kg + rb
8x80 kg + rb
8x80 kg + rb
8x60 kg + rb
-ty osmičky s 80 kg byly peklo, už třetí opáčko bylo na krev, kámoška na mě "pojď ještě jedno" a já dal ještě 5, ani nevim jak jsem to udělal
-ty jedničky proti tomuhle byla procházka růžovým sadem, ani jsem se nezpotil, ale s gumama ze mě lilo už po první serii
-nahoře odhadem +40-50 kg
Benchpress
60 kg
80 kg
6x90 kg
5x100 kg
6x100 kg
5x100 kg
6x100 kg
Shyby
6xJá
8xJá
8xJá
Shyby (neúplný rozsah)
Max
Max
Max
-ty počty byly někde kolem 6-8 reps, úchop byl taky netradiční, vše procítěně, latty strašně pumplý
Tlaky na ramena vestoje
15x14 kg
15x14 kg
15x14 kg
-pumpa, nejdřív jsem ani nemohl propnout ruce nahoře kvůli nateklym křídlum
Triceps Stahování horní kladky
8x20 kg
8x20 kg
8x20 kg
-pumpa, poslední opáčka podržený
Superserie Diamonds pushups + Biceps zdvihy s EZ
10x + 12x20 kg
10x + 12x20 kg
10x + 12x20 kg
Vis na hrazdě na jedný ruce na max
Pravá 38 s
-tohle bolelo, asi bych ještě vydržel, ale už jsem cítil, že se mi tam něco trhá, bylo to na hladký hrazdě
-jsem zvědavej na PU, kolik dá s jeho 60 kg :D
Skvělej trenink. Vše mě strašně pumpovalo, spousta energie a i ty dřepy docela šly.
co si budem povídat, ta mrtvola je solidní trapas, na takovou osvalenou postavu bych očekával alespon 250 kg
myslím, že by jsi měl nabrat trochu tuku, protože udržování se na takto nízké tukové zásobě tvé tělo dosti vyčerpává a v 50ti budeš chodící mrtvola. Pokud si ale budeš chtít i v pokročilejším věku užívat sex s partnerkou čuchat její krásnou vůni po ranním treninku, tak by jsi ale opravdu měl začít se sebou něco dělat. Doporučuji pro začátek nabrat alespon 5 kg tuku a začít trenovat na trx. Mimochodem trx je naprosto nedoceněný nástroj pro budování funkční síly a měl by si zvážit, jestli by nebylo lepší nechat chvilku železo ležet a radši se věnovat posílování s vlastním tělem.
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
Jak jsem vysadil creatin, tak zas váha šla dolu. Mám 85 kg . Nevadí, aspoň vše teď můžu přepočítávat na procenta bw a zesměšňovat zdejší špeky .
27.3. Bulldog gym
Pushpress
20 kg
50 kg
3x70 kg
2x90 kg
0x100 kg
1x100 kg
1x105 kg PR
0x105 kg
1x100 kg
-docela nezvyk nemít před sebou zrcadlo
-tu druhou sérii s kilem jsem se zastavil v mrtvym bodě, ale silou vůle jsem to tam začal tlačit, už jsem to měl skoro nahoře a v tom přiskočil kámoš ze strany a na tý jedný straně mi pomohl...docela si pak něco od nás vyslech a jak jsem byl nasranej, tak jsem pak zatlačil 105 kg
Apollon bar deadlift
up to 190 kg
-bylo hrozně moc sérií, 190 kg šlo docela lehce, 210 kg už jsem missnul, osa byla hrozně hrubá a ke konci se mně strhnul mozol, těch 210 kg je škoda, jsem teď slabej na tahy
-výška osy pár cm pod koleny
Shyby na kruzích
8x
8x
8x
8x
CG benchpress s resistance bands
8x20 kg + rb
8x50 kg + rb
6x60 kg + rb
7x70 kg + rb (8. opáčko miss, kámoš mě tam nechal podusit)
1x90 kg + rb PR
-ta poslední série už dobře dávala, měl jsem z toho respekt, protože v horní poloze tam bylo cca 150-160 kg, ale dal jsem to
Triceps dipy v sedě na stroji
up to 12x90 kg (zátěž na jednu ruku v kotoučích, celkem 180 kg + konstrukce)
-naložili jsme tam skoro všechno železo v okolí, museli jsme se navzájem držet, aby nás to nevystřelilo - bylo to trochu homo, ale nevadí
Biceps zdvihy s VČ vestoje
asi 3 série, v poslední 2x60 kg
Hrozně vyhecovanej trénink, byli jsme tam zas do zavíračky. Po tréninku klasicky KFCčko, abych nabral trochu tuku a mohl v 50 letech stále čichat přítelkyni vůni po ranním tréninku nebo tak něco. Přemýšlím, že i začnu po ránu pít vlastní moč a cvičit na trx, protože mi teď nejdou tahy. Aspoň že ty tlaky jsou pořád docela slušný a zesměšnil bych v nich Cmeniho i o 15 kg těžšího Diamonda dohromady.
Superserie Shoulder static holds + Vis na hrazdě (různé úchopy)
1x
1x
1x
Celej tejden strašná rýma, ale už jsem šel na lehčí trénink. Chtěl jsem jít už dřív, ale 2x mě začly bolet dutiny a je to hrozně nepříjemný, naštěstí to vždy za pár hodin přešlo. Vše dnes docela easy, akorát se mi hůř dýchalo - v BBC zas klasicky hroznej vzduch, jak se trochu oteplilo.
Ve středu odjezd do Kolína na FIBO - uvidím se tam s někym ve čtvrtek ? Někdo nějakej tip na fitka v Kolíně/Bonnu ?
Sumo mrtvý tah
...
1x180 kg
1x190 kg
0x200 kg
3x170 kg
-pod kotoučema byly nízký gumy
Loglift
30 kg
50 kg
3x70 kg
3x80 kg
1x90 kg
1x95 kg (PR)
0x100 kg
-potěšilo, i tu stovku jsem přemístil docela v pohodě :)
Angled-Bar Shoulder Press
4 serie
Tlaky na stroji v sedě
3 serie
Shyby
4-5 serií
Kliky na bradlech
2 serie
Zdvih 100 kg jednoručkyk pasu s podržením, tlustá osa
3x
Na to, že jsem strávil půl dne v autě - 700 km a z toho půlku odřídil, to nebylo špatný :). Jinak Muscle gym strašnej hardcore, víc brutální a zapadlou posilku jsem ještě neviděl. Správnej německej underground.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru