Tak to to musí být jen AROMA nebo tak kvalitní zázvor asi jako čínskej česnek
Ale čínskej zázvor by měl být kvalitní, když odtud s největší pravděpodobností pochází.....sakra, ta Čína je všude, česnek, zázvor, vzpírání....hnus velebnosti
Tak to to musí být jen AROMA nebo tak kvalitní zázvor asi jako čínskej česnek
Ale čínskej zázvor by měl být kvalitní, když odtud s největší pravděpodobností pochází.....sakra, ta Čína je všude, česnek, zázvor, vzpírání....hnus velebnosti
A bude hůř...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
STRENGTH Bench press
8x43
7x46
6x50
5x53
4x56
3x60
1x63,5
-bohužel nebylo při posledních opakováních jištění, takže jsem se bohužel nedostal na 65kg.....2.opakování u 63,5 už jsem nedal, dostal jsem se jen do půlky pozitivní fáze druhýho opakování.....a pak to ze mě neměl kdo zvednout
Bear Complex
6x31
5x35,5
5x40
5x44,5
4x47
WOD - Weighted Pullups
2x2xBW+3
2x2xBW+5
2x2xBW+7
2x2xBW+10
-měl jsem trochu problémy s tim, jak na sebe zavěsit zátěž....první byl jen kotouč, další už byly naložený jednoručky, nějak jsem si je chytnul mezi nárty a ani mi to nevypadlo, což se divim
RUN
cca 1200m
Jump rope
200x
Pullup
20x
100 burpees challenge
1x+2x+3x
-pondělí a úterý nebude na posilování čas, tak jsem si dal angličany s předstihem :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru