|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 11:03 am Předmět: |
|
|
6.8.
Běh - chtěl jsem dneska vytrvalost, aspoň půl hodiny, ale vůbec to nešlo, takže jsem si zkusil dvě čtyřstovky
390m....01:51
410m....01:27
lýtka totálně zatuhlý, takže dneska to na víc nebylo.....odpoledne asi zase 20bazénů a lehčí cvičení
EDIT
Kolo 7km
Plavání 10x25m prsa
Na posilku kašlu, jsem totálně bez energie
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 6:58 pm Předmět: |
|
|
7.8.
Dneska jsem natíral 7hodin palubky v garáži u jedno chlápka, celou dobu ohnutej, takže záda celkem zatuhlý. Pak jsem se stavil v posilce
10x dřep
10x klik
10x sedleh
10x kolíbka
10x ring dips
10x shyb
10x angličák
10x DU
17x angličák
Pak jsem usoudil, že to dneska stačilo, vzal jsem si 8kg a 12kg kettlebell a jel domu. Doma budu dělat TGU. Ještě dneska si dám 3x8kg a 3x12kg, víc asi nedám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 3:59 pm Předmět: |
|
|
Práve jsem se přihlásil na seminář KB minimum, který bude v září. Celkem se těšim a uvažuju ještě o KB1, který je hned týden na to, uvidim jak vyjdu s penězma...pokud se teda dřív nenaplní
Jinak dneska jsem zase natíral palubky a záda jsou na tom stejně jako včera, ale asi dám si něco lehčího doma v pokoji s vlastní vahou
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 4:30 pm Předmět: |
|
|
bla bla, to uz nevyzehlis  jinak ty instruktorsky kurzy dou vic do hloubky, je tam vetsi prostor pro reseni detailu, atd. + se naucis i jak to vysvetlit klientum, ale kdyz uz instruktorskej kurz, tak to chce proste vzit az do KB3, aby to melo imho smysl.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 4:46 pm Předmět: |
|
|
do roka cekam naval zmrzacenejch mladejch crossfitacku s bolesti v bedrech a znicenejma ramenama, s prosikem o nauceni TGU a swingu, aby se dali jakztakz dohromady _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 5:45 pm Předmět: |
|
|
8.8.
Rozcvička 3 kola
10x dřep (bez zátěže, 8kg ktb, 12kg ktb)
10x klik
10x sedleh (bez zátěže, 8kg ktb, 12kg ktb)
10x kolíbka
TGU
3+3x8kg
3+3x12kg
Teď si sjedu pro prachy za brigádu a bude následovat
3+3x pistol squat (s dopomocí)
3x15 ktb swing 8kg a pak 12kg
3x10 ktb snacth 8kg (spíš nácvik techniky)
nakonec 50kliků a 50 sedlehů + 15minut strečink
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 2:53 pm Předmět: |
|
|
Vim, ze to je mozna ten nejdebilnejsi a nejvic amatersky napad, ale projed si micoach (webovky), on tam ma programy, ktere te pripravi na zavody
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 5:17 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Vim, ze to je mozna ten nejdebilnejsi a nejvic amatersky napad, ale projed si micoach (webovky), on tam ma programy, ktere te pripravi na zavody |
Díky za info, mrknu na to
II.fáze
Rozcvička 2 kola
15x dřep a sedleh
10x klik a angličák
5x shyb a ring dip
čelní dřep+thruster 3x5+5
5+5x40, 5+1x45
Pak mě píchlo v trapézech tak jsem se na to radši vykašlal, kdysi mě to trápilo hodně
shyb+ring dips
1+1,2+2,3+3,4+4,5+5
19x angličák - víc v kuse jsem jich ještě nikdy nedal
flutterkicks+good morning darlings
50+50
plank
3x20s
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|