|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loudy

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 11:17 am Předmět: |
|
|
Flákat?  Jsem na tohle fakt tragickej, 50kliků jsem měl za 02:20 a pak už jsem to jel po 4-6klicích a pokaždý jsem se dostal do selhání  Takže se dá vlastně říct, že z těch skoro 7minut jsem asi půlku odpočíval a podle někoho se flákal, ale podle mě jsem jel co to šlo  Je fakt, že už před tim jsem udělal 20kliků a 40 ring dips, ale na to se vymlouvat nehodlám, ten čas bych měl lepší tak o půl minuty jen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
Zaslal: út srpen 14, 2012 11:48 am Předmět: |
|
|
Polsední dobou jsem fakt nasranej a moje výkony běžecký ani posilovací tomu nepomáhaj. Už je to dlouho, co jsem psal nějaký cíle, kterých bych chtěl v tomhle roce dosáhnout, ale je potřeba je jaksi pozměnit
Od října do prosince bych chtěl zkusit paleo, ne úplně striktní paleo, ale budu se snažit za ty dva měsíce nejíst většinu toho, co je zakázaný. Do 8.září se budu snažit jen držet váhu, pak se budu snažit nabrat.
Tady tedy pár cílů do konce roku:
1. paleo
2. zvýšení váhy na 83-85kg
3. zvládnout 100kliků pod 5minut
4. zvládnout hspu a mu
5. zvládnout 10km pod 50minut
6. udělat 10 shybů najednou
7. přiblížit se aspoň 1xbw (80-85) u benche, power cleanu a pushpressu, u mrtvoly 2xbw (160-170)
8. cvičit pravidelně aspoň do konce roku!
Pokud tohle zvládnu, tak na sebe budu hrdej
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st srpen 15, 2012 8:31 am Předmět: |
|
|
Dneska si dám pauzičku. Večer do kotle na Foo Fighters  , zítra ráno dom a bude jen běh, posilku si dám v pátek a jelikož mi to nedá spát, tak musim znova vyzkoušet těch 100kliků na čas
Od pátečního tréninku si dám občas assaulta, potřebuju ze sebe vymačkat co nejvíc
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 8:45 am Předmět: |
|
|
Hele těch sto kliků na čas jsem teď v neděli taky zkoušel a dopadl jsem dost podobně tragicky  ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 9:01 am Předmět: |
|
|
Nebyl. Přesně si to nepamatuju, protože mě to tak nasralo, že jsem ten čas hned vymazal  , ale bylo to taky k těm sedmi minutám, což mě dost sere, protože za sedm minut a něco jsem měl jednou i 100 explozivních kliků... Asi to taky ještě nějak vyzkouším, snad jsem měl jen blbej den  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 9:35 am Předmět: |
|
|
V pátek asi nemůžu, ale zkusím to znova dneska nebo zítra.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 10:41 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Můžu se přidat? |
NE!
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 4:32 pm Předmět: |
|
|
Po včerejšim koncertu jsem naprosto rozlámanej, tudíž dneska nebude ani kolo, ani běh a ani nic jinýho
Včera jsem se stavil v biketunelu a koupil si návleky na běh od SKINS, zítra dopoledne je mám v plánu vyzkoušet a zatim co jsem je měl na noze, tak ta komprese je neskutečná!
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 12:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|