17.8. I.fáze - nakonec bez rozcvičky, posilka možná odpoledne
100x klik 06:05 Posledních asi 30kliků jsem dodělával po třech, ale čas jsem zlepšil o hodně, ale asi to bude fakt tim, že jsem se před tim zbytečně nevysiloval Jinak v první sérii 25kliků, pak to kleslo asi na 6 a pak po pěti. Pokračování v klicích odpoledne, teď běžim na návštěvu
Hmm, dals mi přes minutu ... O co, že byl ten challenge ?
Paráda, to už budu v Praze tak se pak můžeme domluvit
Teď jsem se byl proběhnout jen tak lehce, něco přes 2km, pak mě začala bolet noha tak, že nazpátek jsem už jen šel Vypadá to na pár dní nucenýho volna od běhu
Bench
5x43, 5x47
6x55
6x59
5x62
3x66
Příště budu potřebovat někoho, kdo mě bude jistit, rád bych ze sebe vymáčknul maximum.
Mrtvý tah
10x60
10x70
10x80
2x7x95
Shyby
25x podhmat
15x úzký nadhmat
Dneska jsem měl jít jen běhat, ale chtěl jsem si zacvičit, dát pár shybů.....Moocho, nechápu jak to děláš, ale já s tim musel seknout, měl jsem v plánu 100shybů, ale dal jsem jich jen 50 Asi na to nemám koule!
Teď se pojedu vykoupat do bazénu (se skriptama fyziky ) a večer dám už snad konečně běh
Běh
Abych pravdu řek, tak jsem to čekal mnohem horší, tak o 1km/h pomalejší, to jsem překvapenej. Naštěstí ty běhy v Praze budou téměř rovina, jediná moje záchrana, protože ty kopce mě ničí
Aha, tak těch pár za sebou udělám (nejvíc asi 20) :)) Ale skáču u toho trošku vejš než ten týpek..mám ocelový fighterský švihadlo, to Tě naučí opatrnosti
_________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
Já mám taky ocelový, ale když to budu zkoušet pořád a pořád, tak jich dám časem už taky víc, ale chce to čas. Až bude po zkoušce a po obou bězích, tak začnu s posilkou pořádně
Dneska odpočinek, ale zítra ráno nebo dopoledne, pokud bude hezky, tak mám v plánu zkusit poprvý běh na 10km. Doufám, že to vyjde a vyzkoušim si konečně tu, pro mě ještě nedávno, magickou vzdálenost. To bude první test, do úterý to snad zkusim ještě znova, s kámošem, co se mnou poběží oba závody, po silnici
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru