|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loudy

|
Zaslal: pá květen 06, 2011 1:20 pm Předmět: |
|
|
6.května pátek
HOME CROSSFIT 6
WORKOUT
Rozcvička
21-15-9 (pull ups 7-5-3)reps
Burpees
Am KB swings
Sit ups
Farm. walk - 19kg v jedný ruce 20m
Pull ups
Farm. walk - 19kg ........
TIME 1456
+dalších 15shybů (5x3)
Konečně dobrej pocit jak z burpees, tak ze všeho ostatního, ale dneska jsem pocítil ještě výraznou rezervu......už ne tak velkou jako minule ale
Zlepšení o 0547 (asi 347vteřin)
By mě zajímalo, co jsem minule tak dlouho dělal, to bylo tim neustálým pitím, jinak fakt nevim
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: út květen 10, 2011 7:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: út květen 17, 2011 7:36 pm Předmět: |
|
|
17.května úterý
LA. GYM CROSSFIT 1
WORKOUT
Rozcvička 2kola
100 přeskoků přes švihadlo
10 squats
10 push ups
10 sit ups
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 reps
Burpees
Am. KB swings - 12kg
Lunges - prvních 8 sérií s 15kg kotoučem,poslední dvě s 10kg
TIME 3025 (tušim)
BENCH - 2x5x50, 2x3x60, 2x1x65 (tady si bohužel nejsem moc jistej)
DL - 2x5x60, 2x3x80, 2x2x95 (taky si nejsem jistej váhama)
Původně to mělo jít až ještě o dvě série víc, ale bohužel to nešlo, snad to příště někdy půjde líp, ale nechal jsem tam duši
Po cvičení jsem se ještě 4 a půl hodiny zdržel, kecali jsme,koukali jsme a zase kecali
Dozvěděl jsem se nový věci, okoukal pár vzpěrečských cviků a technik a spoustu dalších užitečných informací
Posilovna se mi moc líbila, líbí a bude líbit, takže doufám, že co nejdřív tam zase zajdu a pořádně si zacvičíme, protože to bylo dneska fajn!!!
Doufám, že se tam aspoň část vás, cosi to přečtete, podíváte, protože to vážně stojí za to
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt květen 19, 2011 3:47 pm Předmět: |
|
|
19.května čtvrtek
AKTIVNÍ ODPOČINEK
Kolo - cca 7km.....nohy pořád na sráč
Skládání cca 20metráků úhlí do kotelny
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt květen 19, 2011 4:09 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | Mě včera malinko bolelo bříško... Dneska je to podstatně horší... Nevím jak si sednout a potřebuju se učit...
Nicméně na tréninku jsem nesměla ani ceknout, bych si zase vyslechla.... A tak jsem tiše trpěla... |
Jsi na tom podstatně hůř než já, já nemám žádný dvoufázový tréninky a další aktivity k tomu jako ty
To by se na tebe asi nedívali na tréninku dobře, kdyby si řekla, že tě bolí břicho z nějakýho crossfitu
PS: Uč se, jestli budeš mít někdy na podzim čas, možná by se mi tvoje znalosti z chemie značně hodily
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt květen 19, 2011 4:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 4:56 pm Předmět: |
|
|
20.května pátek
HOME CROSSFIT 7
WORKOUT (bez rozcvičky, hnala se bouřka)
WOD od Cocmana
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10reps
Burpees
KB swings - 12kg
Overhead lunges - 11kg
TIME 2224
Je to sice o 8minut lepší než v LA.GYMu, ale za prvý jsem měl nad hlavou lehčí kotouč, za druhý jsem neměl co pít, takže jsem přestávky moc neměl a za třetí se hnala bouřka, takže jsem chvátal
Ještě k tomu jsem neměl rozcvičku a ani jsem si před tim nezkoušel maximálku na bench
V každym případě se mi nepovedlo atakovat Cocmanův čas, i když s lehčíma vahama, ale stejně
Zítra a pozítří nejspíš odpočinek, do lesa na dřevo se nejde, takže už se připravuju na pondělní LA.GYM
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|