|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loudy

|
Zaslal: ne květen 22, 2011 4:23 pm Předmět: |
|
|
22.května neděle
MTB - 15km
procházka - 3km
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
Zaslal: po květen 23, 2011 4:33 pm Předmět: |
|
|
23.května pondělí
LA.GYM CROSSFIT 2
WORKOUT
cca 2x50 přeskoků přes švihadlo
SQUATS
UP TO 1x80 ......1x85 neúspěšně
-váhy před tim už si nepamatuju, ale bylo to 2x5,2x3 a 2x1 (pokaždý jsem přihazoval váhy a začal na 50kilech)
12min SQUATS cca 80%max
67,5 (nebo 62,5 teď nevim) na začátku každý minuty 2dřepy
TOTAL 26reps
3min pauza
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1reps
PULLUPS podhmat
PUSHUPS
TIME 3830 ( 1530 první část)
Shyby mi daly řádně zabrat, ale nějak jsem je dokončil
PS: dobíhání tramvaje mi přišlo jako parodie po tomhle tréninku.....ještě mi k tomu padaly kraťasy
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st květen 25, 2011 3:20 pm Předmět: |
|
|
25.května středa
LA.GYM CROSSFIT 3
WORKOUT
přeskoky přes švihadlo
pár kliků
pár benchů s osou
BENCH
52,5kg - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 6 reps
- na začátku první minuty 1opakování, na začátku každý další o 1víc....bohužel sedmou sérii už se nepovedlo dokončit
15x KB swings - 20kg
15x dřep s výskokem
10x špičky k tyči
10x hození medicimbalu o zem - 10kg
5x nadhoz - 60kg.....technika asi nic moc,budu potřebovat pomoc od profíka :D
5x dřep - 60kg
TIME 0458 (snad se dopře pamatuju čas i cviky a počty opakování)
Ono se to nezdá, ale člověk se u toho docela zadýchá, největší problémy byly u spiček, techniku nedávám, musim zlepšit.
DODĚLÁVACÍ FÁZE
15km kolo + procházka
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
truxi
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 3:22 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že jsme na tom ze shybama stejně, taky je to moje noční můra, ale jak říkáš, aby ses v nich zlepšil tak je musíš cvičit.. Jedeš klasický nebo kipping?
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 5:40 pm Předmět: |
|
|
k tomu Thrusteru - musíš zápěstí mít v horní pozici rovně s předloktím a ne ohnuté. Při tom tlaku se musí přetočit, jelikož při dřepu zase musí být ohnuté, aby si měl lokty v úrovni ramen. Nebo si to mohl blbě chytnout, či můžeš mít problém s flexibilitou => protahovat. _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 7:25 pm Předmět: |
|
|
| Orbb napsal: | | k tomu Thrusteru - musíš zápěstí mít v horní pozici rovně s předloktím a ne ohnuté. Při tom tlaku se musí přetočit, jelikož při dřepu zase musí být ohnuté, aby si měl lokty v úrovni ramen. Nebo si to mohl blbě chytnout, či můžeš mít problém s flexibilitou => protahovat. |
Bylo to poprvý, bude potřeba si to ohmatat nejdřív a najít správnou pozici
Ale v každym případě to držení asi nebylo dobrý, něco s tim udělám
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 9:28 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Loudy napsal: | To by šlo, potřebuju naučit všechny vzpěračský cviky, abych začal zvedat nějaký váhy aniž bych si ublížil |
Tenhle týden jsem měla dvě zkoušky + závody, tak jsem nemohla moc fungovat a až dneska mi došlo, že cocman nám emigroval plavčíkovat a já se s ním ani nerozloučila:/ Určo se domluvíme, čapnu brusle, nebo kolo a dojedu tam k vám a nebo by jsme se mohli evt domluvit a ty si mohl dorazit třeba o víkendu semka...:) ju? :) |
Doufám, že se zadařilo a máš to :)
Emigroval, řikal že 26.září v posilovně znova
Domluvíme se, asi příští týden tam pojedu, v pondělí, tak jrdtli budeš mít čas......LA.GYM volá
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 9:28 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Loudy napsal: | To by šlo, potřebuju naučit všechny vzpěračský cviky, abych začal zvedat nějaký váhy aniž bych si ublížil |
Tenhle týden jsem měla dvě zkoušky + závody, tak jsem nemohla moc fungovat a až dneska mi došlo, že cocman nám emigroval plavčíkovat a já se s ním ani nerozloučila:/ Určo se domluvíme, čapnu brusle, nebo kolo a dojedu tam k vám a nebo by jsme se mohli evt domluvit a ty si mohl dorazit třeba o víkendu semka...:) ju? :) |
Doufám, že se zadařilo a máš to :)
Emigroval, řikal že 26.září v posilovně znova
Domluvíme se, asi příští týden tam pojedu, v pondělí, tak jrdtli budeš mít čas......LA.GYM volá
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|