Nějak jsem minulej pátek chlastal, v sobotu se vzpamatovával a v neděli nestíhal
Každopádně jsem dneska před tréninkem dal creatin od MP, Assaulta a HMB, k snídani jsem měl jen piškoty se zakysanou smetanou a broskví a neudělalo mi to vůbec dobře. Nikdy víc nalačno
Ale trénink stál za to, po dlouhý době bych to i tréninkem nazval.
čelní dřep
5/55,60
3/65,70 (přemístění 70kg jako pírko )
military press
10/30
8/35
pushpress
8/40
5/45,45
WOD 8-6-4-2
thruster 30kg
ring dip bw (86kg )
čas 0420
výpony
2x12x60
EDIT
Právě jsem se koukal na plán, který jsem měl v září ohledně cvičení. Tak jak jsem si to představoval to vůbec neni, cvičim dost málo a musim přidat. Hlavně se chci od zítřka zaměřit na stravu, protože posledních pár týdnů je to vážně bída. Nasadil jsem od pátku suplementaci (asi na 5týdnů, pak dám 2-3týdny pauzu a pojedu zase něco jinýho, základem bude creatin od MP, který po těch 3dnech co ho dávám fakt funguje). Síla se pomalu vrací, tréninky už začínaj stát za to (podle mýho hlediska ) a váha jde taky nahoru.
Dneska jsem si nadělil dva dárky od Progenexu, mikinu a shaker. Mikina se zdá být fajn, ještě jsem na sobě ale neměl. Shaker je bombovej. Je teda max na 400ml, což ale bez problémů na rozmíchání proteinu stačí. Navíc má dvě odšroubovávací "přihrádky", do jednoho se daj dát kapsle a do druhýho třeba protein. Ideální věc na trénink
Za dva týdny bych měl mít doma k dispozici další kotouče, vzal jsem 2x25kg a 2x5kg. Kulatý, ne hranatý jako mám teď, takže se těšim na pořádnou mrtvolu. Navíc maj asi o 25-30mm větší průměr, takže osa mi zase o kus povyleze nahoru.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru