|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: so listopad 07, 2020 10:36 pm Předmět: |
|
|
Luki, si pozri akékoľvek video mojich pressov a i váhy cez 100kg mám nad hlavou stabilizované v prepnutych rukách, tak nedrístaj o čase pod napätím, keď je daný cvik realizovaný s maximálnou snahou o explozivitu. Keď raz striktne zapressuješ vlastnú vahu, daj vedieť. Čauko. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lukinobr

|
Zaslal: ne listopad 08, 2020 7:19 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Luki, si pozri akékoľvek video mojich pressov a i váhy cez 100kg mám nad hlavou stabilizované v prepnutych rukách, tak nedrístaj o čase pod napätím, keď je daný cvik realizovaný s maximálnou snahou o explozivitu. Keď raz striktne zapressuješ vlastnú vahu, daj vedieť. Čauko. |
Vlastní váha je můj cíl, s tím že ho ale nechci dosáhnout s prolomenými spodními zádami jako ty, tak uvidíme.
Měj se hezky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: ne listopad 08, 2020 3:45 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | lukinobr napsal: |
Řeknu to asi takto...
Za mě je úspěch to, že zvládám se silově přitáhnout na shybu s 55kg na sobě, zatlačit 130 a zadřepovat 150. .. |
Ja videl v logu jenom 3* 100 na bench jako BIG PR a neco podobneho na drepech 3*140, o shybech se nebavim vubec
To ze ti neverim ani jedno je vedlejsi,.spis me zarazi, ze o tomhle mluvis jako o "sile", to jsou fakt vykony zdatne trojbojarky nebo obych crosfitaka
Tohle ma k silovým vykonum asi tak daleko jako bagr do opery
EDIT: V jakem sportu delas trenera? Treba na balet by to spatne byt nemuselo |
Sám se cítím silný a to je základ, to že někdo na látkách, nebo díky genetice - lepší stavba a poměr končetin zvedá víc, mě vůbec netankuje. Nesoutěžím, nesoupeřím a neříkám, že jsem nejsilnější ... kdo ví co.
Ale oproti porovnání mé maličkosti před 10 lety a teď jsem totálně někde jinde a to mě těší.
Takže asi tak a tím končím diskuzi s člověkem jako jsi ty. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: ne listopad 08, 2020 6:43 pm Předmět: |
|
|
Lower body
Split squat s vyvýšenou přední nohou s j.c.
4x8 15kg
Tempo 4-2-1-0
Perfektní stretch a posílení, s rozsahem jsem velice spokojen.
Rumunský mrtvý tah
4x8 50kg
Tempo 3-2-1-0
Perfektní práce a opět je to o kus dál.
Step-up
3x15 15kg
Perfekt.
Good morning seated
4x8 45kg
Perfektní posun v mobilitě opět spokojenost.
Lýtka a přitahovače
3x 15
Kolečko na břicho
3x10
Lehký stretch malého prsního svalu na konec a poté už jen relax..
Dnes trochu bolela hlava od rána, nejspíše málo vody, tak to zlepšíme a jede se dál.
Pro ty kdo si řeknou , že to jsou začátečnické váhy, myslete si to..vše je o provedení a rozsahu, protože tam se mění veškeré věci a tato fáze má své opodstatnění a proto bych rád přidával každý trénink.
Uvidíme jak se to povede.
Otužování
Dnes večer splav na 3minuty i s hlavou .
Byla tma a proud byl dost silný, ale zvládl jsem to..
Infrasauna
Poté infrasauna na hodinu a jsem fresh..
Každopádně teď dva dny regenerace a půjdu do dalšího tréninkového týdne.
Vršek , spodek a bude se přidávat, tak uvidíme.[/u]
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: ne listopad 08, 2020 9:35 pm Předmět: |
|
|
| lukinobr napsal: | | Takže asi tak a tím končím diskuzi s člověkem jako jsi ty. :) |
Lukine, omlouvám se za OT, ale nedá mi to, abych se nezeptal na jednu věc, když se to tady tak roztrhlo....
Píšeš, že tvůj životní cíl je pomáhat slabším, a vedle toho, že hejty píšou lidi, kteří jen závidí, protože nemají rádi svůj vlastní život, mají poraněné ego atd.
Nechápu tedy, proč všem hejterům (tedy slabým závistivcům s poraněným egem), kteří ti sem píšou, neodpovídáš laskavě, abys jim pomohl, ale naopak s nimi zacházíš s výsměchem jako s PU v citaci výše, s Turakamem u techniky pressu a břichem atd., čímž pravděpodobně ještě více prohlubuješ jejich závist a slabost......
Já teda nevím, ale zdá se mi to trochu ve sporu - buďto s nimi tady na netu zápasíš, protože slabí nejsou, nebo slabí jsou, ale tobě nejde o pomoc slabším......nebo je v něčem moje úvaha špatná?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po listopad 09, 2020 8:20 am Předmět: |
|
|
| JENDA10 napsal: | | lukinobr napsal: | | Takže asi tak a tím končím diskuzi s člověkem jako jsi ty. :) |
Lukine, omlouvám se za OT, ale nedá mi to, abych se nezeptal na jednu věc, když se to tady tak roztrhlo....
Píšeš, že tvůj životní cíl je pomáhat slabším, a vedle toho, že hejty píšou lidi, kteří jen závidí, protože nemají rádi svůj vlastní život, mají poraněné ego atd.
Nechápu tedy, proč všem hejterům (tedy slabým závistivcům s poraněným egem), kteří ti sem píšou, neodpovídáš laskavě, abys jim pomohl, ale naopak s nimi zacházíš s výsměchem jako s PU v citaci výše, s Turakamem u techniky pressu a břichem atd., čímž pravděpodobně ještě více prohlubuješ jejich závist a slabost......
Já teda nevím, ale zdá se mi to trochu ve sporu - buďto s nimi tady na netu zápasíš, protože slabí nejsou, nebo slabí jsou, ale tobě nejde o pomoc slabším......nebo je v něčem moje úvaha špatná? |
Cela tahle jeho poza je uz od zacatku silne vachrlata :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: po listopad 09, 2020 8:38 am Předmět: |
|
|
| JENDA10 napsal: | | lukinobr napsal: | | Takže asi tak a tím končím diskuzi s člověkem jako jsi ty. :) |
Já teda nevím, ale zdá se mi to trochu ve sporu - buďto s nimi tady na netu zápasíš, protože slabí nejsou, nebo slabí jsou, ale tobě nejde o pomoc slabším......nebo je v něčem moje úvaha špatná? |
Jednu věc jsem možná nezmínil a proto se v tom teď možné ztrácíš, turakamovi jsem napsal ten press jen kvůli tomu, že tam cítím hodně ega a hodně tlačenou sílu na jeho press, ale jde to na úkor techniky, což za mě není ta správná cesta a dlouhodobě na tom budeš jen ztrácet a skrze to v něm vidím cvičení na podporu svého ega než cvičení na podporu svého těla, což dokazuje jeho ,,sixpack" který pocítí třeba za 20let až se mu ozve jeho tělo a všechny dluhy, které s tím jsou spojené a tam pokud toto fórum bude existovat si můžeme nalít čistého vína, teprve až tam, takže si 20let počkáme.
Tomu Petrovi, tam jsem zase napsal kvůli tomu, že z něj cítím napoleonský komplex, který musí kompenzovat tím, že někoho uráží jak je slabý a bůh ví co mi tu ještě psal, tím ho nechci kategorizovat ani nijak více specifikovat, kdyby chtěl poznal by svoji osobnost pravou a surovou a vše by mohl hodit stranou, ale pouze jen kdyby chtěl. Spoustu lidí chce až před smrtí, což je za mě dost pozdě, protože jim to dá hodně stresu a starostí, které se jim zrcadlí v jejich životě aby jim to naznačilo, že by chtělo něco změnit. Nic není náhoda. Jak si zasaješ, tak si sklidíš. Jednoduché a velice účinné pravidlo.
Já rád lidi podporuji, rád jim pomáhám a posouváme je v před, ale jedině za předpokladu, že oni sami chtějí a jsou nakloněni pro změnu.
A to sám musím cítit, pokud to necítím a vidím v tom hodně ega a málo moudrosti a rozmyslu, tak od toho ruce dávám pryč, protože jak se říká, 5lidi kteří jsou v tvém nejbližším okolí tě formují a ty nabíráš postupně jejich zvyky.
Takže za mě je to dost silný argument k tomu abych se s takovými lidmi, kteří mi nejsou při chuti nebavil a nebo je postupně začal ignorovat, protože a jelikož jejich cesta není spjatá s tou mojí a to je v naprostém pořádku. Jak se říká v letadle nasaď masku nejdříve sobě a poté teprve zachraňuj ostatní..a o tom to celé je. Já sebe zachránil a to mi ostatní nevěří a nebo to všelijak zpochybňují, což je v pořádku a jediné co to dotyčným může naznačovat je jejich jádro, jejich zrcadlo, ne Moje.
Jak já vždycky říkám, ten kdo chce si ke mně najde cestu..
A lidé kteří si ji ke mě našli, tak došli ke spoustě uvědomění a zjistili o sobě něco, co dříve nevěděli a to je jedna z věcí co z lidí umím vycítit a poté je nasměrovat správným směrem, který tam vidím.
Jejich budoucí potenciál, který ještě naplno nevyužili, jednoduše proto, protože se bojí a nevěří si a nebo mají hodně šrámů z dětství.
Proto jsem taktéž hned zesměšňován a každý se na mě snaží přiživit, protože mi nevěří, že bych se mohl mít až tak fajn jak povídám ale za mě je tohle vyzrálost.
Absolutně tady nechci nikoho hejtit ani nikoho urážet či narážet na věci, které ostatní dělají..je mi po tom úplné prd, nechtěl jsem se do této diskuze dále pouštět, ale hold některé vzorce chování jsou jasně viditelné a pak s tím musí člověk nějak pracovat.
Už jen to, když mi člověk rozporuje moji sílu značí, že moji sílu srovnává s něčím jiným, což je prostě zbytečný a nic ti to nepřinese..protože takový člověk má svoji hodnotu tak nízkou, že si ji MUSÍ DOKAZOVAT SKRZE OSTATNÍ A ŘÍKAT SI..HELE PODÍVEJ.. JÁ JSEM LEPŠÍ JAKO TENHLE.. v ten moment přijde dopamin a endorfin a člověku je na chvilku dobře.. ale pak?
Pak má zase to stejné prazdno co měl předtím.. protože zaručeně přijde někdo lepší, silnější , atd...
A takto se to opakuje, než si člověk uvědomí konečně svoji hodnotu a svůj smysl a přestane se ohlížet doleva a doprava a začne řešit pouze sám sebe a začne se zlepšovat pouze sám v sobě..a jediný s kým se dokáže porovnávat je on sám a přesně v takovém stádiu jsem já a nebojím se to přiznat a říct..
Proto všechna ta celá diskuze je pro mě pouze odraz ostatních těl a duší a nevidím v tom nic moc hezkého..
Rád bych tento log vedl ve stylu, kdy se Porovnavam pouze já sám se sebou!
A byl bych rád, kdyby to ostatní začali respektovat, protože jinak tyhle diskuze budou probíhat neustále než to ostatní nepochopí.
Tím nikoho nechci kategorizovat ani nijak ponižovat..
Vždy když jsem v nějaké diskuzi ať už offline nebo online, tak si ostatní myslí, že se jim vysmívám, ale tak to vážně není.
Jediné co dělám je, že říkám svoji pravdu a své věci co cítím a to, že je ostatní neumí přijmout či mi říct jejich názor tak jak to vidí oni, za to já nemůžu a není to můj problém , ale jejích..
Thats all..
Snad jsem ti alespoň trochu odpověděl na tvé dotazy.
Ať se to daří.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: po listopad 09, 2020 8:49 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | JENDA10 napsal: | | lukinobr napsal: | | Takže asi tak a tím končím diskuzi s člověkem jako jsi ty. :) |
Cela tahle jeho poza je uz od zacatku silne vachrlata :) |
Kdyby se tato diskuze vedla slovně a v přítomnosti na místě, tak by bylo zcela jasné o co jde a hlavně dotyční by nebyly tak otevření, text snese hodně a proto když jde o něco důležité, tak vše těším reálně nikoliv tak, že si promyslím co napíšu a jsem u toho půl hodiny aby to mělo hlavu a patu..důležité je jednat hned a kdykoliv.. a tím nemyslím fyzicky, ale jasně řečenými slovy.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: po listopad 09, 2020 9:17 pm Předmět: |
|
|
Dnešní mobilita.
Hrudník plus psoaps a přímý sval stehenní plus kotníky.
Za mě naprostý luxus jde to nahoru.
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: po listopad 09, 2020 11:52 pm Předmět: |
|
|
| lukinobr napsal: | | Snad jsem ti alespoň trochu odpověděl na tvé dotazy. |
Děkuju za odpověď, asi ti rozumím, ale přiznám se, že mi v tom pořád něco trochu visí.....
Říkáš, že tě lidi neznají, neví, kdo jsi, a proto tě zesměšňují apod., což je jenom odraz jejich vlastního vnímání sebe sama - prostě sami sebe a své nedostatky projektují do tebe, což je jejich problém, ne tvůj. Budiž. Jenomže potom ty sám začneš psát, že z Turakama cítíš pressové ego, z PU zase napoleonský komplex......není to potom zase naopak pouze tvá projekce do nich? Že ve skutečnosti máš ty (nebo jsi třeba v minulosti měl) problém s egem a zvnějšku to vypadalo podobně jako konání Turakama a PU, proto si do nich teď svoji zkušenost projektuješ a to zase na oplátku vůbec není jejich problém ale pouze tvůj?
Protože pokud by to tak nebylo a tvoje informace o nich by byla objektivní na rozdíl od té jejich informace o tobě, pak bys na sebe nutně musel pohlížet jako na někoho privilegovanějšího, vědomějšího......
A možná si tohle opravdu ve skrytu duše myslíš a místní diskutéři z tebe jenom tuhle povýšenost vycítili, a proto tu do tebe ryjou......ale nevím, to už zvaž sám, nechci tady dál blábolit a každopádně ti přeju, ať se daří.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út listopad 10, 2020 9:17 am Předmět: |
|
|
| lukinobr napsal: | | cohen999 napsal: | Na zaciatku logu normalny sympatak, dnes zhalucinovany narcis. Cas plynie a my sa menime s nim... |
Oukej, zhalucinovaný, opět další urážka,, chlapi, nemůžu si pomoct, ale příjde mi , že vy tu žijete jen neustále z pomluv, urážek a samé hniloby!!! Jeďte si tuto hru sami, já se tu s Vámi dohadovat o tom nehodlám. ABSOLUTNĚ TO NEMÁM ZAPOTŘEBÍ.
Jsem lepší člověk a každý den to jde o lvl výš! Mám neskutečnou radost z mého progressu a budu to dávat ven ať se ti to líbí a nebo ne.:)
Měj se hezky a opět ti doporučím, přestaň sledovat můj ,,sluníčkový log´´ plný sekty a dobré ,,zábavy´´ já se kvůli Vám vážně měnit nebudu.
Buď jsi a nebo nejsi, nic mezi tím. |
Nie, takto to v zivote nefunguje. Ty si prisiel sem, vyzyval si nas hned v prvom tohtorocnom prispevku, aby sme to tu sledovali, tak znasaj reakcie na to co pises a postujes. A z praxe to vidim tak, ze ked ti vacsina hovori, ze nieco nie je OK, tak nieco naozaj nebude OK. Aby som to prelozil do tebe zrozumitelneho jazyka, budem ta parafrazovat: Bud si magor, alebo nie si magor, nic medzi tym. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: út listopad 10, 2020 10:56 am Předmět: |
|
|
| JENDA10 napsal: | | lukinobr napsal: | | Snad jsem ti alespoň trochu odpověděl na tvé dotazy. |
Děkuju za odpověď, asi ti rozumím, ale přiznám se, že mi v tom pořád něco trochu visí.....
Říkáš, že tě lidi neznají, neví, kdo jsi, a proto tě zesměšňují apod., což je jenom odraz jejich vlastního vnímání sebe sama - prostě sami sebe a své nedostatky projektují do tebe, což je jejich problém, ne tvůj. Budiž. Jenomže potom ty sám začneš psát, že z Turakama cítíš pressové ego, z PU zase napoleonský komplex......není to potom zase naopak pouze tvá projekce do nich? Že ve skutečnosti máš ty (nebo jsi třeba v minulosti měl) problém s egem a zvnějšku to vypadalo podobně jako konání Turakama a PU, proto si do nich teď svoji zkušenost projektuješ a to zase na oplátku vůbec není jejich problém ale pouze tvůj?
Protože pokud by to tak nebylo a tvoje informace o nich by byla objektivní na rozdíl od té jejich informace o tobě, pak bys na sebe nutně musel pohlížet jako na někoho privilegovanějšího, vědomějšího......
A možná si tohle opravdu ve skrytu duše myslíš a místní diskutéři z tebe jenom tuhle povýšenost vycítili, a proto tu do tebe ryjou......ale nevím, to už zvaž sám, nechci tady dál blábolit a každopádně ti přeju, ať se daří. |
Já říkám a píšu co doopravdy cítím..
Napoleonský komplex jsem nikdy neměl, měřím 188cm a třeba ve cvičení na to solidně doplacim skrze sílu a pákové poměry, ale je mi to fuk, pracuji s tím co mám, ale na druhou stranu jsem již pracoval s několika podobnými charakteristikami jako je třeba ten Petr, proto mě neudivuje jeho názor a beru to trochu s nadhledem a jsem s tím naplno ztotožněn. Nedělám ze sebe boha, jen člověka co nelže a když se mu něco nelíbí, tak to napíše nebo převážně řekne nezávislé na tom co na to řekne okolí. Tomu říkám zdravá sebedůvěra a mysl.
Nenechám si sebrat sám sebe a nikdo mě tu nepodplatí abych mluvil jak si někdo řekne. :)
Jsme si rovni a tak to i zůstane.
A ano jak říkáš, v minulosti jsem problém s egem měl a proto dokážu Turakama pochopit, ale na druhou stranu jsem takto neurážel ostatní..
Toť asi k tomu.
Vesměs všichni se učíme od všech. Záleží pouze co jsi schopný přijmout a jakou kapacitu máš vytvořenou.
Nepohltíš z konverzace vždycky vše.
Je to o tom se k tomu vracet a pokaždé si z toho vzít něco nového, proto několik knížek čtu několikrát a pokaždé najdu něco nového.
Každopádně na to nahlížíš zajímavě a děkuji ti tím za názor a vyjádření tvého pohledu.
Ať se daří i tobě..hezký den
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: út listopad 10, 2020 10:58 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | lukinobr napsal: | | cohen999 napsal: | Na zaciatku logu normalny sympatak, dnes zhalucinovany narcis. Cas plynie a my sa menime s nim... |
Oukej, zhalucinovaný, opět další urážka,, chlapi, nemůžu si pomoct, ale příjde mi , že vy tu žijete jen neustále z pomluv, urážek a samé hniloby!!! Jeďte si tuto hru sami, já se tu s Vámi dohadovat o tom nehodlám. ABSOLUTNĚ TO NEMÁM ZAPOTŘEBÍ.
Jsem lepší člověk a každý den to jde o lvl výš! Mám neskutečnou radost z mého progressu a budu to dávat ven ať se ti to líbí a nebo ne.:)
Měj se hezky a opět ti doporučím, přestaň sledovat můj ,,sluníčkový log´´ plný sekty a dobré ,,zábavy´´ já se kvůli Vám vážně měnit nebudu.
Buď jsi a nebo nejsi, nic mezi tím. |
Nie, takto to v zivote nefunguje. Ty si prisiel sem, vyzyval si nas hned v prvom tohtorocnom prispevku, aby sme to tu sledovali, tak znasaj reakcie na to co pises a postujes. A z praxe to vidim tak, ze ked ti vacsina hovori, ze nieco nie je OK, tak nieco naozaj nebude OK. Aby som to prelozil do tebe zrozumitelneho jazyka, budem ta parafrazovat: Bud si magor, alebo nie si magor, nic medzi tym. |
Můžeš si myslet že jsem magor nebo nevím jak jsem to měl pochopit, každopádně jedině blázni tvoří svět, kopie jsou pouze sny někoho jiného.. toť asi k tomu..
Jinak já jsem tam psal něco o tom , že tento log píšu pro sebe a pro lidi, kteří chtějí vidět můj naturální vývoj ať už co se týče fyzické stránky tak i psychické, protože tělo a mysl je jedno. Za tím si stojím..
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: čt listopad 12, 2020 8:07 am Předmět: |
|
|
Upper body
STANDING PRESS- DB - NEUTRAL - ONE ARM
4x10 19kg+2kg
Tempo 4-0-0-0
CHIN - UP - MID -SUPINATED
2X8 BW +2kg
2x8kg BW
Tempo 4-0-X-0
PUSH UP - RINGS
4X10
Tempo 3-2-1-0
BENT OVER ROW - DB - NEUTRAL -ONE ARM
4x8 19kg+2kg
Tempo : 3-0-1-2 - 2s podržet v horní pozici
75s rest
External Rotation - DB - Abducted
3x12 4kg,
3-0-1-0
Liatsos Raise - DB
3x12 2kg
Tempo: 3-0-1-0
45s REST
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|