|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JENDA10
|
Zaslal: út prosinec 22, 2020 12:17 pm Předmět: |
|
|
| OukyDouky napsal: | | A opravdu nesouhlasím s tím, že kdo s něčím nesouhlasí, ať to nečte. Je to diskuzní fórum, ať si každý reaguje na co chce a zrovna on tam měl už pár docela nebezpečných věcí an které si myslím, že je povinnost upozornit, kdyby si to přečetl někdo kdo tomu věří. |
Ano, jenomže tady mu pořád ti samí lidé dokolečka píšou, že je narcis, patří do panoptika atd......což nemá s upozorněním na nebezpečné věci nic společného.
Je to prostě zatvrzelost proti zatrvzelosti - na jedný straně Lukin, co není schopen přijmout jedinou kritiku, na druhý straně jste ale stejně tak zatvrzelí vy, kdo tady do něj pořád hustíte a urážíte ho......ani mně se jeho přístup zrovna dvakrát nezamlouvá, ale vážně nevím, jaký má smysl ho tady pořád urážet.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JENDA10
|
Zaslal: út prosinec 22, 2020 12:30 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Pozri, prečo chodia ľudia do panoptika alebo cirkusu? |
Už je to pár let zpátky a lidi mají krátkou paměť, ale ty sám jsi určitě nezapomněl, že jsi byl tady na fóru taky párkrát "v panoptiku" ohledně svých ortodoxních názorů na AS, military press.......
Tím se do tebe nechci navážet, jenom že každý je někdy za blbce, takže tyhle posměšky o panoptiku jsou trochu mimo......
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út prosinec 22, 2020 12:46 pm Předmět: |
|
|
Áno, myslíš, že ja s tým nie som nejak vyrovnaný, heh? A inak proti pokrytectvu v užívaní som stále, no s dobou škaredo vykryštalizovalo. Či už v poz. alebo neg. zmysle je otázne. Podobné pokrytecké modly ako Draper a množstvo vtedajších stálic, ktorých výkonnosť balamutila generáciu, zmizli, teraz sa o sypke hovorí otvorene a výkonnosť dosiahnuteľná čistou či anabolickou cestou dostáva aspoň jasnešie kontúry. Na druhej strane tu vidíme adoráciu užívania vo veľkom, čo ublíži možno ešte viacerým. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út prosinec 22, 2020 2:02 pm Předmět: |
|
|
Podobné pokrytecké modly ako Draper
Cywe, v čem byl Draper jako pokrytec? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 22, 2020 3:26 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Podobné pokrytecké modly ako Draper
Cywe, v čem byl Draper jako pokrytec? |
Mozna mysli tu sypku? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út prosinec 22, 2020 3:42 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | ygg napsal: | Podobné pokrytecké modly ako Draper
Cywe, v čem byl Draper jako pokrytec? |
Mozna mysli tu sypku? |
Tak, tak, roky som to s ním riešil a doťahoval sa ako partyzán, až...
Smiešne mi je doteraz, ako si Ustinov myslel, že Drejp i Cizo ťahajú také balíky načisto... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út prosinec 22, 2020 3:57 pm Předmět: |
|
|
Uprimne, dlho som bol tiez mimo, vravel som si ze sak ma viac kil plus lepsiu predispoziciu ako ja tak preco nie. Plus relativna intenzita nebola az taka velka eg 110 kilovy trenovany chlap moze chodit mrtvoly s 200 aj 2x tyzdenne.. 80kilovy sa utavi za dva tyzdne... dnes uz som trochu menej dovercivy :)) _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: út prosinec 22, 2020 5:39 pm Předmět: |
|
|
Dnešní skvělý trénink vršku v Praze s klientem..
Plus otuzovačka ve Vltavě..
Vše dopadlo perfektně.
Na vlákno jsem nekoukal a dnes se ani na to nechystám.
Mám ještě několik meetingu.
Možná zítra, pozítří.
Zítra další trénink a natáčení. 💥💥💥🔥
Užívejte svátky.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út prosinec 22, 2020 6:30 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
Mozna mysli tu sypku? |
To mi došlo, ale třeba já jsem o ní prakticky celou dobu věděl a dokonce přímo od něj. Nikde se s tím nevytahoval, rozpis AS do logu taky nedával, ale rozhodně si nejsem nějak vědom toho, že by to nějak joo tutlal.
Fakt jsem netušil, že by tohle pro někoho tady bylo nějaké tajemství.
Za mne tedy Draper žádný pokrytec nikdy nebyl a není. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út prosinec 22, 2020 7:30 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Fakt jsem netušil, že by tohle pro někoho tady bylo nějaké tajemství. |
bylo, makal jako blázen, tříhodinové tréninky, vysekaných 115 kg nebo kolik měl... jak píše seeya, tak nějak to korelovalo s jeho výkonností a nebyl důvod ho nutně podezřívat, že píše jenom část reality. v průběhu let se toho samozřejmě člověk, i který se tolik nezajímá, dozvěděl více, bylo více informací a zdrojů, a dal si jedna a jedna dohromady. samozřejmě, kdo byl v obraze už dříve, si tohle dovodil, ale já taky viděl Drejpra v jiném světle a naštěstí to nijak nevadilo, bylo to fajn hecování.
nechtěl jsem teda reagovat v tomhle logu, protože sem to nepatří, ale jinde jaksi reagovat nejde :)
což taky znamená, že to tady čtu, vidím jak do Lukina šijete, znám i jeho starší log, ale k pranýři se nepřipojuji, úplně stačí to tady sledovat :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: út prosinec 22, 2020 8:48 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Podobné pokrytecké modly ako Draper.... |
Nepatří to sem, takže se Lukinovi omlouvám za OT, ale tady fakt prrr.....
Ani já si vůbec nevybavuju, že by Draper kdy nějak zatajoval, že sype.....jo, možná o tom nechtěl diskutovat s tebou - fanatikem na AS, co tu roky lustroval, jestli ten či onen sype a jestli ten či onen tlak je nebo není naturální. S tebou se o tomhle tématu totiž ani rozumně bavit nedá....
.....většina zdejších lidí se o sypání, myslím, nebavila ne kvůli pokrytectví, ale právě kvůli tomu, že se o tom s mnoha lidmi otevřeně prostě mluvit nedá. S fanatickym farářem taky nebudeš rozebírat předmanželský sex, protože to prostě nemá smysl......
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út prosinec 22, 2020 9:04 pm Předmět: |
|
|
Chlape, pokoj, si vysadil či čo? Ja ti názor neberiem, osobne som v danej oblasti postoj nezmenil, neuberám z výkonnosti daných športovcov, sám milujem súťaže v sil. športoch, len som za otvorený postoj, ku ktorému sa mnohí dostali až rokmi. A zároveň som striktne proti tomu, aby sa niečo podobné dostalo do rúk mladým, to chce prevenciu a otvorený diskurz. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne út prosinec 22, 2020 9:19 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
OukyDouky
|
Zaslal: út prosinec 22, 2020 9:10 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | ygg napsal: | | Fakt jsem netušil, že by tohle pro někoho tady bylo nějaké tajemství. |
bylo, makal jako blázen, tříhodinové tréninky, vysekaných 115 kg nebo kolik měl... jak píše seeya, tak nějak to korelovalo s jeho výkonností a nebyl důvod ho nutně podezřívat, že píše jenom část reality. v průběhu let se toho samozřejmě člověk, i který se tolik nezajímá, dozvěděl více, bylo více informací a zdrojů, a dal si jedna a jedna dohromady. samozřejmě, kdo byl v obraze už dříve, si tohle dovodil, ale já taky viděl Drejpra v jiném světle a naštěstí to nijak nevadilo, bylo to fajn hecování.
nechtěl jsem teda reagovat v tomhle logu, protože sem to nepatří, ale jinde jaksi reagovat nejde :)
což taky znamená, že to tady čtu, vidím jak do Lukina šijete, znám i jeho starší log, ale k pranýři se nepřipojuji, úplně stačí to tady sledovat :D |
Tahle jsem to taky vnímal.
Vzpomínám na tu dobu moc rád. Draper mne motivoval, byl jsem ve všem horší. Až na veslařský trenažer Concept, byl jsem ten idiot jak ho měl doma a v tomto se s ním hecoval. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: út prosinec 22, 2020 10:38 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Chlape, pokoj, si vysadil či čo? Ja ti názor neberiem, osobne som v danej oblasti postoj nezmenil, neuberám z výkonnosti daných športovcov, sám milujem súťaže v sil. športoch, len som za otvorený postoj, ku ktorému sa mnohí dostali až rokmi. A zároveň som striktne proti tomu, aby sa niečo podobné dostalo do rúk mladým, to chce prevenciu a otvorený diskurz. |
Jo, vysadil - trénink, už někdy před 3 dětmi. :)
Jinak v pohodě, s tímhle nemám vůbec problém a souhlasím, jen se mi nelíbilo to konkrétní spojení Draper - pokrytecká modla, proto jsem se ozval.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|