Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 110, 111, 112  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lukinobr

PříspěvekZaslal: st září 19, 2012 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A
Dřepy (těžké-objem)
4x6 90kg (+6kg) nevim asi jsem z těch těžších vah vypadl ,ale cítil jsem z toho pěkně nohy.
Tlak vleže (střední)
4x4 68kg (+6kg)
Tahy (lehké)
4x4 90kg (+6kg)
Doplňky
Rumusnký mrtvý tah s j.č.
3x20 22kg
Dřepy
3x20 opak.jel jsem to v superserii s rumunama a pumpovalo to neskutečně.Pomalu dolů pomalu nahoru.
Výpady
3x20 každá noha
Výpony na lýtka
10-15serii po 15opak.
Biceps na scottovce
4x (2x5) 10kg-každá ruka
Strečink a lehce břicho.
Dneska mě tréninku vůbec nebavil vstával jsem ráno na nultou přes den jsem se snažil jíst dost ,ale jak beru ten kreatin tak mám pořád hlad a pořád něco musim jíst.Je to fakt hrozný ,ale jim kvalitně jelikož nechci nabírat tuk.Ale s timhle počtem sacharidů nevim nevim.Uvidíme za měsíc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tlak vleže (těžký-objem)
4x6 76 (+6kg)
Dřepy (lehké)
4x6 58kg (+6kg)
Tahy (střední)
3x3 104kg (+6kg)
Odjeto aby se neřeklo.Vše lehké.
Bench hlavou nahoru
5x50kg
5x60kg
5x70kg
5x80kg
5x82kg

5x86kg PR
3x90kg PR

Super síla jde nahoru.
Military press
5x50kg
5x56kg
5x60kg
5x62kg
3x64kg

Tlak za hlavou s v.č.
5x50kg
5x56kg
5x60kg
5x62kg
4x64kg
asi taky PRko..Super příště tam asi ještě přihodím.Jde to jak po másle.Cítim formu ,sice jsem teďka zavodněnej a všechno se zalilo ,ale za to síla roste.Což mě teďka na zimu vůbec nevadí.
Biceps na scottovce
2x10 5kg
3x (2x5 10kg)
Francouzský tlak s EZ
5x26kg
5x30kg
5x36kg
5x40kg
3x42kg

10x26kg-super to pumpovalo.
Výpony na lýtka
Lehce břicho
trénink dobrý akorát jsem nebyl vůbec v tempu.V posilce jen 13°C a tak jsem se skoro vůbec nezpotil.Teďka mám v plánu koupit protein takovou novinku.Tak sem pak hodím recenzi na určený produkt.Je to od aminostáru a dokonce by mě to mohlo i pomoct k výživě kloubů vazů atd..Jsem na to zvědavej.Občas se mě ozývají vazy v koleni a někdy zápěstí.Tak uvidíme.Jinak dneska jsem byl na preventivní prohlídce výška 187,5cm váha 85kg (na lačno) tlak 120/75. Váha dneska v posilce 89kg oblečenej.:D No jo nějakou vodu jsem asi nabral.Zítra se zvážim doma a uvidíme kolik navážim.
Draper

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Teďka mám v plánu koupit protein takovou novinku.Tak sem pak hodím recenzi na určený produkt.Je to od aminostáru a dokonce by mě to mohlo i pomoct k výživě kloubů vazů atd.

To by me zajimalo, co to je presne. To zase bude nejaky radoby kvalitni protein narvany z 3/4 kolagem.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aminostar se asi inspiroval Amixem no nedivil bych se, přecijen ten Amixáckej hovězí HYDRO protein za super cenu měl asi hodně úspěchu. Hlavně pak v recenzi popiš složení, to je jediný důležitý, snad ho tam budou mít co nejpřesnějc
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

https://obchod.ronnie.cz/s-4690-joint-support-protein.html No podle mě to bude kvalitní protein.Za zkoušku to stojí. Tenhle měl kámoš přichuť myslim čokoláda a nestěžoval si ,tak uvidíme.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Laktoza + kolagen + malta + sojovej lecitin... =) kvalitní protein? To máš hodně.... HODNĚ skromný nároky
Draper

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz uz si chces koupit protein, kup si nejakej kvalitni, nejlepe kvalitni viceslozkovy. Pokud si chces koupit neco na zleseni kloubu, slach a vazu, kup si kloubni vyzivu, ale necekej od tohohle nejakou multifunkcnost.
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Guruhonza:Tak asi mám.Jsem student tak mě to tak nějak nevadí.Za zkoušku to stojí.
Draper:Však ja od toho nic extra nečekám jen jsem napsal co by mě mohlo ale nemusí taky pomoct.Jinak kloubní výživa je dobrá ,ale jako samostatný doplněk se mě to kupovat nechce.Uvidíme jeslti překvapí či zklame takhle novinka.
Turakam

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lukinobr nič v zlom, ale sa uvedom a nedrístaj piate cez deviate, ledva na strednej škole aby ťa už kĺby omínali a chceš to riešiť dákym paškvilom, no ok...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jako student si kupuješ výrobek, kterej má tak o 45% vyšší cenu, než by měl mít. Kup si čistej hydro kolagen + glukosamin a máš levnou kloubní výživu na dlouho.
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam: Přečti si to ještě jednou co jsem vše dneska napsal.Nepsal jsem vůbec o tom že mám klouby v špatném stavu.Psal jsem jen že občas cítim úpon u kolene ale to je např. špatným rozehřátím nebo tak.Dříve asi před 3 lety mě to bolelo na každé došlápnutí.To bylo kvůli růstu.
Guruhonza:Vím že to není nejlevnější,ale stejnak to prostě zkusím.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lukine kluci píšou správně, do toho proteinu rozhodně nechoď, nemá to tam raději ani napsané aminospektrum. Bude to určitě plné glycinu a podobných AK, zatímco BCAA a dalších esenciálních poskrovnu.
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten protein nemám za plnou cenu proto ho prostě chci zkusit.Tak už bylo dost diskuze.Uvidíme jaká bude recenze.Sám jsem na to zvědavý.
Draper

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mas tik v oku?
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vím že se ti smajlíky drape nelíbí.Proto je ještě více používám abych ti udělal radost.Až začneš cvičit (a zapisovat log) tak slibuju ,že bych je omezil.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 110, 111, 112  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: