Proc cvicis, kdyz je to tak nahovno, nektery lidi nepochopim.
Bench jedes prakticky bez rozcviceni a vypada to na solidni vahy, nasledne napises, jak te nebavi biceps a triceps, je sval nahovno no o jééééé
Jak sis mohl spravit naladu na nohach, vzdyt toho jedes na ne ješte mín, než já, to nohy prakticky necvičím
Takhle trošku pán by chtel bejt asi mutant.
edit: i fotku by to chtelo ...
Moc nerozumim tvemu jazyku...
- Tu druhou vetu nechapu vubec
- Nebavi me cviky na biceps, nebavi me ho cvicit, premyslim ze ho prestanu cvicit uplne, ztrata casu a podle me sval na hovno z funkcni stranky, dobry tak pro Dr.Prda aby mel co napasovat do uplnutyho rukavu a porovnanvat to v zdrcadle s fotkou Maxi kdo je na tom lip...S tricepsama nemam problem asi jsi to spatne pochopil.
- No ja jsem nohy prakticky taky moc necvicil, maxko mam 2-3 x 150kg, radost jsem si spravil tim, ze jsem dal 5x5x132,5 coz jsem minule failnul. Mimochodme na kazdym videuco jsem videl mas pasek ( i u tlaku s JC), takze drepy asi jedes taky s paskem, to je vec kterou absolutne nepouzivam, to by asi taky byly trosku jiny vahy na drepu a MT... Ale drepy mam tragicky to vim to se nebudu vymlouvat an pasek, tim jde do hajzlu i mrtvola, spis nez zada me nestihaj u MT s 160 - 170 kg nohy, takze na tom se bude pracovat, spis prave vic nez na ztraceni casu na bicepsech.
- Fotka bude, asi klasicky pred a po CKD, ale to ma cas...
Naposledy upravil petr616 dne st únor 29, 2012 10:37 pm, celkově upraveno 1 krát
Bench jedes prakticky bez rozcviceni a vypada to na solidni vahy
.
Jen takova technicka vsuvka. Spis nez bench bych to nazyval neco jako parodie na dotlaky na multipressu, ale i tak je Peta dobrej. ....... a ja mam zase o post navic a citim jako strasne cool borec
Ja verim ze stema 95kg to jezis az na hrudnik neboj
Asi ti nic nerika pojem komplexni postava, píšeš zase milion vymluv. Kluci do tebe ryjou, ja se normalne zeptal, ale kdyz ctu tvuj log, ono to asi bude opravnene.
edit:
Ty si myslis, ze ti pasek pridava vahu ? Neuvazujes o tom, ze pasek, je prakticka zdravotni pomucka ?
Asi ti nic nerika pojem komplexni postava, píšeš zase milion vymluv. Kluci do tebe ryjou, ja se normalne zeptal, ale kdyz ctu tvuj log, ono to asi bude opravnene.
edit:
Ty si myslis, ze ti pasek pridava vahu ? Neuvazujes o tom, ze pasek, je prakticka zdravotni pomucka ?
Co to meles prosimte, to jako nejde cvicit jinak nez vsechny partie na tele co clovek ma, jinak bude vypadat jak mutant jak ty rikas ???
Boze muj, myslim ze v Modre ustrici se schazi opravdu zajimva particka
Podivej se na trojbojare, ti snad cvici nejak extra bicak a vypadaj jak mutanti? A hlavne ze ty cvicis vsechny partie, akorat na ty nohy nejak zapominas, tak bacha ty mutante
No tak si udelej par drepu bez pasku a pak me napis jo prosimte...
Tys moc intelience evidente vazne nepobral. Ja nemam nic proti konstruktivni kriticem, ale placat hlouposti a pak je ubohejma odpovedma obhajovat, tak to si raci usetrime cas a bez psat rady nekomu jinymu do logu, treba se najde nekdo kdo te bude brat vazne.
Laskave si prestan o me otirat tvoji hubu, nenapsal sem nic, proč bys to mel delat.
Napis si do logu, ze ti sem nikdo nema psat a je vyreseno.
No tak promin, ale psat nekomu, ze kdyz nebude cvicit biceps, tak bude vypadat jak mutant, kdyz mam v kazdym treninku minimalne jeden cvik z velke trojky + nejakou formu shybu + doplnkovy cvik na zada, tak je extra cviceni bicepsu opravdu spise nadstandart nez nutnost o tom snad zadna...
K pouzivani opasku a vaze pri drepu nebo mrtvole se nebudu vyjadrovat, nemam stim osobni zkusenost, ale podle meho nazoru je pravdepodobne, ze s paskem bych dal na tyto cviky vetsi vahu, ale na druhou stranu me pripadne trosku debilni, pouzivat pasek kdyz vazim 100kg a na drepu ani MT neprekrocim nejak vyrazne zatezi 1,5 nasobek sve vahy, tak to opravdu nevim na co by me ten pasek byl, to uz bych snim pak mohl jezdit i na rotopedu aby me nahodou nevyhrezla plotynka
Jinak kazdy komu se neco nelibi, tak se muze ozvat, spravne mirena kritika je vitana, ale vylevy "Mr.Biceps ala Maxa"a podobne nejsou bohuzel ani na pobaveni, ale to uz tady k tomu foru tak nejak patri ze
Ne, proste cvicit bicak me fakt nebavi, to uz raci drepy...Tricak ten bych mohl drtit dve hodiny v kuse. Nechapu, ale podle toho to pak tak vypada, ale seru na to, stejne je to sval k hovnu...
- ja se vyjadroval k tomuto postu nadmenou, téze co píšeš dál sou mimo.
citace:
Mimochodme na kazdym videuco jsem videl mas pasek ( i u tlaku s JC), takze drepy asi jedes taky s paskem, to je vec kterou absolutne nepouzivam
- o pasku si začal ty, nechapu a pořád o něm meleš směrem ke mně, ale tohle je tvůj log !
Stale platí co jsem napsal, trenink noh, par drepu. Bench bez rozcvičení. Být komplexní ANO, každý sval v těle pomáha tomu druhému, za tím si stojím.
Na budoucí fotky a videa se teším a tím to ukončíme.
Ty fakt nevis co pises.Tolik k pasku....
Arnie_one napsal:
Stale platí co jsem napsal, trenink noh, par drepu. Bench bez rozcvičení.
2 - 3 serie na zahrati me staci, nic me neboli, nic nepraska, nemusi se ti to libit, ale tak to je snad moje vec.
Ja chapu ze mas urcite pokrocilejsi system, ale 5 x 5 je celkem lety overena vec, rad se necham poucit, smele do toho...
Arnie_one napsal:
Být komplexní ANO, každý sval v těle pomáha tomu druhému, za tím si stojím.
Pokud nechapes, ze v kazdem treninkovem programu nemusi byt cvik zamerny na bicepsi aby clovek nevypadal jak mutant, tak o tom se stebou nehodlam bavit, s timto novatorskym tvrzenim to muzeme skutecne uzavrit, cokiliv dal uz by byl vlastne krok zpet
Mimochodme na kazdym videuco jsem videl mas pasek ( i u tlaku s JC), takze drepy asi jedes taky s paskem, to je vec kterou absolutne nepouzivam, to by asi taky byly trosku jiny vahy na drepu a MT... Ale drepy mam tragicky to vim to se nebudu vymlouvat an pasek
čt březen 01, 2012 7:08 am
Arnie napsal:
Hlavně nezapomeň na výsledky, ty mě zajímají (nejen mě)
edit: jeste poprosim mody, Cizo, promaž to tady, diky.
Nohy - drepy
1 x 10 x osa
1 x 8 x 62,5 kg
1 x 6 x 92,5 kg
1 x 5 x 102,5 kg
1 x 5 x 112,5 kg
1 x 5 x 122,5 kg
1 x 5 x 105,5 kg
1 x 5 x 132,5 kg
1 x 10 x 102,5 kg MRS
Dneska to slo jako po masle, pauzi cca 60sec.
Prsa - tlaky s JC na lavice 35°
1 x 8 x 35 kg
1 x 8 x 35 kg
1 x 7 x 35 kg
1 x 5 x 35 kg
1 x 5 x 35 kg
Kdyz uz nejsou tezsi JC k dispozici tak to jezdim aspon poradne pod paralel, ale ta posledni serka byla uz tak akorat.
Zada - shyby uchop dlane proti sobe
5 x 5 x BW
No ty posledni dve serky nic moc...
Ramena - tlaky s JC v sede
1 x 10 x 25 kg
1 x 8 x 27,5 kg
1 x 5 x 30 kg
Ty 30citky sou tezky, svine
Zada - veslovani s T adapterem
1 x 10 x 80 kg
1 x 10 x 85 kg
1 x 8 x 90 kg
Tenhle cvik jsem nikdy moc nemusel, ale prichazim mu na chut.
Nohy - drepy
1 x 10 x osa
1 x 10 x 62,5 kg
1 x 7 x 92,5 kg
1 x 5 x 102,5 kg
1 x 5 x 112,5 kg
1 x 5 x 122,5 kg
1 x 5 x 132,5 kg
1 x 4 (+ 1 pul drep) x 142,5 kg
Nez me tady zacnete kamenovat, ze to nejezdim az prdely na zem, tak bych chtel rict, ze se fakt snazim Drepy na 90° v koleni, o nejak vyrazne vetsi hloubku se nesnazim. Jelikoz se me to blbe kontroluje v zrcadle, tak jsem to posledni na 132 poslal pro jistotu "na doraz", coz me pak trosku u 142 znejistilo...ale su sracka, mel sem to zkusit na ferovku to pustit aspon +/- na paralel, ne takovejhle pul drep, ono uz by to nejak dopadlo...
Jo a jeste, nejak sem nemohl najit, kde zrusit zvuk u videa na youtube, tak si to mutnete, je tam klasicky naladeny freecko a tech mych ksichtu ala "ted vyseru nejvetsi hov*o na svete" si nevsimejte, to je normalni jev jakmile chytnu cokoli tezsiho 50 kg
Prsa - benchpress
1 x 10 x osa
1 x 8 x 42,5 kg
1 x 6 x 62,5 kg
1 x 5 x 92,5 kg
1 x 5 x 102,5 kg
1 x 5 x 112,5 kg
1 x 5 x 112,5 kg
1 x 8 x 102,5 kg
Kdyz uz jsem byl u toho nataceni, tak sem vzal i BP, dnesak to bylo nejaky divny, pro zacatek jsem si misto 112 nalozil 122. kdyz sem to vzal do ruk, tak sem si rikal ze je to nejaky fest tezky, po jednom opakovani jsem to vzdal a sel se podivat co je spatne. Prvni pokud se 112 jsem natacel ze stejnyho mista jako drepy, takze tam sly videt akorat kotouce, tak jsem to vzal na druhej pokus z jinyho mista, bylo to lehce horsi, ale nejvic me nasralo, ze po tom vsem uz jsem 117 dal akorat dvakrat, o co me slo hlavne...
Zada - pritahy VC v predklonu
1 x 10 x 40 kg
1 x 8 x 60 kg
1 x 5 x 70 kg
1 x 5 x 80 kg
1 x 5 x 90 kg
1 x 5 x 80 kg
1 x 5 x 80 kg Zada - shyby
10 x 1 x BW
Jo tady uz to celkem jde, dva posledni byly horsi, ale jinak pohoda.
Triceps - kliky na bradlech
3 x 10
Biceps - JC ve stoje s vytacenim
2 x 10 x 20 kg
Bricho - zkracovacky
2 x 20
1 x 15
Lytka - vypony ve stoje
1 x 10 x 122,5 kg
2 x 10 x 132,5 kg
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru