M@SS BUiLDiNG ROUTiNE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - M@SS BUiLDiNG ROUTiNE  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> M@SS BUiLDiNG ROUTiNE
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
petr616

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Petr, ten bench je o ničem, technicky odjetej špatně, at se ti to libi či ne. Zastavovat činku pred mrtvým bodem, je naopak lehke.
Pokud tě bolí ramena, uber 10kg a jet to líp.

edit:
A uz koukam, ze je to ve starejch kolejich, nikdo sem nesmi nic napsat.

No uprime, rekni me kolikrat si jel bench v MP ?

Dobry, tak ja to zacnu delat jak rikate vy, sice me z toho budou bolet ramena a kozy procitim tak nejak na pul, ale aspon to tady pak bude samej pochvalnej koment a o to me jde predevsim ze jo. Jako ma to fakt duvod proc to tak jezdim...ono volna a mp je sakra rozdil v technice, ale mylsim si ze finale obojiho je procvicit hrudnik a ne ramena...

to edit : Jako sorry, ale borec co sem hodi 3 komenty uplne o nicem, a resi tady formu z videa kde jsou videt akorat bicaky a predlokti kdyz mam 15 sadla na sobe, no tak to jako fakt nemusim cist dal...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Někdo prostě nemá zhůry dáno. Já mam s rameny problém odjakživa, ještě je mám předsazená a to všechno dohromady mi docela znepříjemňuje trénink. Ale dá se s tím bojovat třeba právě tím neúplným rozsahem pohybu.
blazen

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co zkusit jednoručky? taky jsem z BP cítil hodně ramena ať jsem dělal co jsem chtěl a s JR procítím kozy o hodně líp a ramena necítím vůbec
petr616

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
a co zkusit jednoručky?

Jo jednorucky samo jezdim, ale tady je problem cislo dve, sortiment konci na 35kg coz uz neni na 5x5 uplne ono, tak si ti ztezuju aspon naklonem : posledni trenal s JC vypadal takto :

Prsa - tlaky s JC na lavice 35°
1 x 8 x 35 kg
1 x 8 x 35 kg
1 x 7 x 35 kg
1 x 5 x 35 kg
1 x 5 x 35 kg

Tady si aspon vzdalene, pripominam drahu pohybu s volnou na bench, a i kdyz jedu hoooodne pod paralel, neboli me ramena tak jako pri BP na MP, takze opravdu tam je problem ta draha nez spatna technika.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr, nevim, jakej je MP u Vas, u nas se daji zarážky dat uplne dolu, tim padem muzes jet osou až na hrudník (osobni zkušenost). Odrážení osy od hrudníku, je to stejné, jako nedojíždět.
Ja bench v MP nejezdim, pro me MP prakticky nema vyuziti.

JR, to je dle meho to co bys mel jezdit. Kdyz chci ulevit, prave z težkych benchu, jedu jen JR (ted uz cca 2 mesice, tlaky, rozpažky)

Rozhodne nema cenu se zkur..it. Jak tady nekdo napsal, bud to jedes spatne technicky, nebo proste musis zmemit cvik.
petr616

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ani jedno a druhy, hosi, kurna, kdyz to jezdim uz pres 1,5 roku vice mene stejnou technikou, ktera se menila prave kvuli bolestem ramen, ktere ted nemam ani pri max vahach, krasne procitim kozy, tak seru na nejaky dotykani hrudniku, kdyz se jedna o 2-3 cm rozdil, kozy me kvuli tomu urcite zazracne nevyrostou akorat me budou bolet ramena...jezdi to stejne od rozviceni po max vahy, ja chapu ze to muzete brat jako ulejvkum ze s "cistou technikou" bych to nedal, nedal, protoze bych pak pristi trenink mel uplne v prdely ramena a na to dakt seru...Tim bych to uravzel, aspon pro ty co na MP akorat koukaji z 5metru, kdo cvici bench na MP a ma k tomu jeste neco tak prosim ale jinak bych to nechal byt.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Já osu u BP zastavuju pár čísel nad hrudí a taky kvůli ramenům. Ubrat váhu nepomáhá.. Sice nestavím tak vysoko jako kolega, ale docela ho chápu, protože ty ramena umí vážně znepříjemnit trénink.

zkus pozici shrugu (krčení ramen), tzn že si lehneš na trapézy... pak by to mělo jít na hrudník i bez bolesti ramen

jinak k videům nemám nic, co by nebylo řečeno
petr616

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak diky Moocha za tvoje komenty, jinak bych to tady sam asi nikomu nevysvetlil. To je videt jak funguje "argument davu", pak uz PRAVDU dela strana kde je vic sympatiznantu a to ze na MP nidko nikdy z nich BP necvicil je uplne jedno

edit : btw. to me tak trosku pripomina diskuzi s hovnivalem o tom jestli sou lepsi vlocky nebo cornflaky na snidani, to bylo taky neco, a to bojoval za hovnivala myslim i blazen, ale to uz bych zbytecne nerozpatlaval, myslim ze stranek uz si tohle tema zabralo daleko vic nez si zaslouzilo...

Naposledy upravil petr616 dne ne březen 11, 2012 7:58 pm, celkově upraveno 1 krát
Radyn

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pochybuju ze se najde nekdo kdo by mp nezkusil
Moocha

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdybys argumentoval vklidu a neposílal lidi do prdele, tak jim to taky vysvětlíš.

Držim palce s rameny.
CIZO

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616:

Nedivím se, že tě bolí ramena, když jdeš níž. Jak vidím ten superširoký úchop a začínající vnitřní rotaci v rameni v dolní poloze, tak je to vcelku jasný. Ruce dej o 20cm blíž k sobě, lokty pod osu a spouštěj to až na hrudník, pak nebudeš mít problém. Jinými slovy - jedeš to technicky špatně.

Derek Poundstone

Naposledy upravil CIZO dne ne březen 11, 2012 8:03 pm, celkově upraveno 1 krát
Turakam

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo to vystihol perfektne!
seeya

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Někdo prostě nemá zhůry dáno. Já mam s rameny problém odjakživa, ještě je mám předsazená a to všechno dohromady mi docela znepříjemňuje trénink. Ale dá se s tím bojovat třeba právě tím neúplným rozsahem pohybu.

treba velmi tvrdo fixovat lopatky dozadu a celu vahu tela tlacit na trapezy. Ja mam tiez taku mizernu benchovu genetiku a tiez ma pobolievali ramena. Technika pomoze.

edit: aha az teraz som si vsimol, ta sirka uchopu je uplne brutalna, to sa fakt nedivim. Ja by som sa rozpadol po druhom opakovani..
petr616

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
petr616:

Nedivím se, že tě bolí ramena, když jdeš níž. jak vidím ten superširoký úchop a začínající vnitřní rotaci v rameni v dolní poloze, tak je to vcelku jasný. Ruce dej o 20cm blíž k sobě, lokty pod osu a spouštěj to až na hrudník, pak nebudeš mít problém. Jinými slovy - jedeš to technicky špatně.

cizo ty ses jeden z mala co tomu rozumi, to nerikam nic, ale asi me budes verit ze jsem poprve nelehl pod tycku, nechytil to za nejvzdalenejsi konce a takhle to jezdim porad. jasne ze jsem zkousel milion variant vzdalenosti rukou, osou na bradavku, "pod kozy/ nad kozy", mostovani tady delam z nejakyho duvodu...uz jsem toho vyzkousel opravdu hodne, osobne me ani nejak neprijde ze by to melo smysl resit,ale asi se pletu, ale tak nejak nechapu proc vlastne ? Kdyz jedu na rovne s JC, zacinam s natazenejma rukama nekde v urovni krku, loky muzu poslat smerem k brcihu a cinky poustet v urocni pupku, tak me neboli nic, kdyz jedu BP na MP tak je vsechno ok kdyz to delam tak jak to delam ted...kazdopadne diky za snahu.
honzik833

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hosi, k Multipresu asi tolik. ja cvicivam uz nekolik let ( brano za dobu co jsem cvicil celkem) sam. bez sparinga a hodne ze cviceni jsem si daval na MP a nemel jsem s tim problem. Je to otazka vkusu, moznosti atd. Pokud si je nekdo jistejsi na MP je tato volba ciste na nem. No muj pohled na vec.

Co se tyka provedeni cviku tam veci jinou najit si spravnou techniku a cvicit bez bolesti. cviceni s bolesti je spatne at uz jde o cokoliv rekl bych, ale zkus poresit techniku.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - M@SS BUiLDiNG ROUTiNE Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: