|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Bijete se často? |
| ano |
|
16% |
[ 16 ] |
| ne |
|
83% |
[ 82 ] |
|
| Celkem hlasů : 98 |
|
| Autor |
Zpráva |
JPS
|
Zaslal: po září 14, 2009 3:12 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | A zas je plno thaixeru co rozstep neudela..
Tahle diskuze je slepa ulicka |
Asi tak
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: po září 14, 2009 3:15 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Č174 napsal: | | já sem reagoval hlavně na to jak zde někdo srovnával strongmana s kulturistou.. já si neumim 150 kilovýho obtloustlýho strongmana představit jak dělá to co někteří kulturisti ve svých sestávách.. |
muzu te ujistit, ze jsem nedavno jednoho 155kg strongmana videl pri treninku a "zkracenej" nebo "pomalej" byly asi ty posledni slova na svete, ktery by me napadly... takze zase vedle
nesmis si taky myslet, ze kdyz Flex Wheeler udela pri sestave rozstep, ze to zvladne kazdej kulturista znam kulturisty, co jsou tak zkraceny, ze maji problem si dosahnout na boty, aby si zavazali tkanicky (samozrejme to uz je zase extrem, tentokrat z toho druheho konce) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po září 14, 2009 3:21 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | herza napsal: | | JPS: Ano, ale Kick-Boxu se věnoval (kondičně) ještě během závodní kariery v kulturistice. Jak jsem napsal, znám ho z posilovny osobně. Byl pružný jak guma, během volné sestavy neměl problém s rozštěpem. |
Ohebnost je z velke casti dana geneticky, navic to ze udela rozstep znamena akorat to ze je ohebny. |
Flexibilitu můžeš výrazně ovlivnit tréninkem. Připomínám, že nejsem fajter a na ulici bych se ze zkušeným fajterem měřit nemohl, nicméně před kulturistikou jsem dělal 9 let Karate (Shotokan). Byl jsem s pružností na tom podobně jak Dan (rozštěpy, přemety a salta po předu), všechno jsem silovými tréninky ztratil.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po září 14, 2009 3:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: po září 14, 2009 3:24 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | JPS napsal: | | herza napsal: | | JPS: Ano, ale Kick-Boxu se věnoval (kondičně) ještě během závodní kariery v kulturistice. Jak jsem napsal, znám ho z posilovny osobně. Byl pružný jak guma, během volné sestavy neměl problém s rozštěpem. |
Ohebnost je z velke casti dana geneticky, navic to ze udela rozstep znamena akorat to ze je ohebny. |
Flexibilitu můžeš výrazně ovlivnit tréninkem. Připomínám, že nejsem fajter a na ulici bych se ze zkušeným fajterem měřit nemohl, nicméně před kulturistikou jsem dělal 9 let Karate (Shotokan). Byl jsem s pružností na tom podobně jak Dan (rozštěpy, přemety a salta po předu), všechno jsem silovými tréninky ztratil. |
A protahoval ses ty roky cos nedelal karate?
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: po září 14, 2009 3:25 pm Předmět: |
|
|
Maji pomaly nohy ti velci chlapy co netrenuji boj, sporty. Mozna ma ranu, rychlost v ruce, ale pomaly nohy a tim sem si jistej. Dobrej boxer si z neho udela boxovaci pytel. To stejny kombinace nejaky. Ja myslim rychlosti to ze nekdo da za vterinu 4 udery typu 2 haky na spodek, 2 do obliceje a jeste si do toho naskoci a pak zas se dostane behem mrknuti zpatky na distanc. Takze ani hovno tohle s 50cm rukou a 75stehnem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po září 14, 2009 3:27 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | herza napsal: | | JPS napsal: | | herza napsal: | | JPS: Ano, ale Kick-Boxu se věnoval (kondičně) ještě během závodní kariery v kulturistice. Jak jsem napsal, znám ho z posilovny osobně. Byl pružný jak guma, během volné sestavy neměl problém s rozštěpem. |
Flexibilitu můžeš výrazně ovlivnit tréninkem. Připomínám, že nejsem fajter a na ulici bych se ze zkušeným fajterem měřit nemohl, nicméně před kulturistikou jsem dělal 9 let Karate (Shotokan). Byl jsem s pružností na tom podobně jak Dan (rozštěpy, přemety a salta po předu), všechno jsem silovými tréninky ztratil. |
A protahoval ses ty roky cos nedelal karate? |
Ano, dělal jsem strečink, ale to nestačí. Problém je, že s Karatem jsem přestal v 15 letech a dál rostl. Přestal jsem dělat kopy, otočky, kopy do výšky a roštěpy, k tomu jsem jen zvedal činky a tím jsem o všechno přišel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: po září 14, 2009 3:28 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | Maji pomaly nohy ti velci chlapy co netrenuji boj, sporty. Mozna ma ranu, rychlost v ruce, ale pomaly nohy a tim sem si jistej. Dobrej boxer si z neho udela boxovaci pytel. To stejny kombinace nejaky. Ja myslim rychlosti to ze nekdo da za vterinu 4 udery typu 2 haky na spodek, 2 do obliceje a jeste si do toho naskoci a pak zas se dostane behem mrknuti zpatky na distanc. Takze ani hovno tohle s 50cm rukou a 75stehnem. |
argument proti argumentu... sílá a hmotnost může být taky výhoda.. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: po září 14, 2009 3:29 pm Předmět: |
|
|
| Č174 napsal: | | Drago napsal: | | Maji pomaly nohy ti velci chlapy co netrenuji boj, sporty. Mozna ma ranu, rychlost v ruce, ale pomaly nohy a tim sem si jistej. Dobrej boxer si z neho udela boxovaci pytel. To stejny kombinace nejaky. Ja myslim rychlosti to ze nekdo da za vterinu 4 udery typu 2 haky na spodek, 2 do obliceje a jeste si do toho naskoci a pak zas se dostane behem mrknuti zpatky na distanc. Takze ani hovno tohle s 50cm rukou a 75stehnem. |
argument proti argumentu... sílá a hmotnost může být taky výhoda.. |
Tak ja nevim, jak dlouho se motas kolem bojovych sporty C174? opravdu nema cenu se prit s dragem, ma pravdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: po září 14, 2009 3:32 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | Č174 napsal: | | Drago napsal: | | Maji pomaly nohy ti velci chlapy co netrenuji boj, sporty. Mozna ma ranu, rychlost v ruce, ale pomaly nohy a tim sem si jistej. Dobrej boxer si z neho udela boxovaci pytel. To stejny kombinace nejaky. Ja myslim rychlosti to ze nekdo da za vterinu 4 udery typu 2 haky na spodek, 2 do obliceje a jeste si do toho naskoci a pak zas se dostane behem mrknuti zpatky na distanc. Takze ani hovno tohle s 50cm rukou a 75stehnem. |
Tak ja nevim, jak dlouho se motas kolem bojovych sporty C174? opravdu nema cenu se prit s dragem, ma pravdu. |
Ja myslim ze sme se nepochopili s C174, ja mluvil jen o tom jednom zamereni na kulturistiku vs fighter. Nemluvim o tom kdyz kultik sejme 60kg ajtaka brylatyho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po září 14, 2009 3:32 pm Předmět: |
|
|
| Č174 napsal: | | Drago napsal: | | Maji pomaly nohy ti velci chlapy co netrenuji boj, sporty. Mozna ma ranu, rychlost v ruce, ale pomaly nohy a tim sem si jistej. Dobrej boxer si z neho udela boxovaci pytel. To stejny kombinace nejaky. Ja myslim rychlosti to ze nekdo da za vterinu 4 udery typu 2 haky na spodek, 2 do obliceje a jeste si do toho naskoci a pak zas se dostane behem mrknuti zpatky na distanc. Takze ani hovno tohle s 50cm rukou a 75stehnem. |
Jako kulturista jsem vážil okolo 95 kg. Dělal jsem jak boj, tak i kulturistiku a věř mi, že bez tréninku bych k fajterovi do ringu nevlezl, protože bych neměl šanci. Drago ví o čem mluví...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|