|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Bijete se často? |
| ano |
|
16% |
[ 16 ] |
| ne |
|
83% |
[ 82 ] |
|
| Celkem hlasů : 98 |
|
| Autor |
Zpráva |
začátečnikova
|
Zaslal: po září 14, 2009 3:34 pm Předmět: |
|
|
jo pokud ho nesundáš do půl minuty tak tě uskáče
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: po září 14, 2009 3:37 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | kdyz byla rec o Danovi Pechankovi, tak on vedl treninky kicku na letny a byl v dobry forme i potom co delal kulturistiku, byl i jednou u nas na treninku a rychlost mu teda vubec nechybela predvadel nam nejaky praseciny jako kliky s tlestknutim pred sebou a za zadama etc. takovej ceskej melvin manhoef |
dan je strasnej talent, uz jen to co dokazal v BS a pak v kulturistice... potkavam ho pravidelne v letnanech kde trenuje ... respekt tomuto panovi (a srat na ten jeho talent )
*ad ostatni nema cenu resit to je furt dokola:D
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: po září 14, 2009 3:37 pm Předmět: |
|
|
| Č174 napsal: | | herza napsal: | | Č174 napsal: | | Drago napsal: | | Maji pomaly nohy ti velci chlapy co netrenuji boj, sporty. Mozna ma ranu, rychlost v ruce, ale pomaly nohy a tim sem si jistej. Dobrej boxer si z neho udela boxovaci pytel. To stejny kombinace nejaky. Ja myslim rychlosti to ze nekdo da za vterinu 4 udery typu 2 haky na spodek, 2 do obliceje a jeste si do toho naskoci a pak zas se dostane behem mrknuti zpatky na distanc. Takze ani hovno tohle s 50cm rukou a 75stehnem. |
argument proti argumentu... sílá a hmotnost může být taky výhoda.. |
Jako kulturista jsem vážil okolo 95 kg. Dělal jsem jak boj, tak i kulturistiku a věř mi, že bez tréninku bych k fajterovi do ringu nevlezl, protože bych neměl šanci. Drago ví o čem mluví... |
OK já žádnej bojovej sport nedělal ale ring je stejně prostě něco jinýho.. když se s někym budeš prát třeba na chodbě tak tam ty výhodu budou v jinym poměru než v ringu si myslim.. ta diskuze mě baví.. |
Tak je idealni cas si neco zkusit, a hned ti bude jasny jak to funguje.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
Zaslal: po září 14, 2009 3:38 pm Předmět: bla bla bla |
|
|
inac tiez neviem preco kazdy porovnava 70 kg fightera so 110 kg kulturistom... fighteri su len 70 kilovy? kazdy kulturista ma 110 kilov?
cela tato diskusia je dost divna
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: po září 14, 2009 3:40 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Č174 napsal: |
OK já žádnej bojovej sport nedělal ale ring je stejně prostě něco jinýho.. když se s někym budeš prát třeba na chodbě tak tam ty výhodu budou v jinym poměru než v ringu si myslim.. ta diskuze mě baví.. |
"tak dobre frajere, pujdeme se bit, ale tady na ulici ne, tady je moc mista a jsem v nevyhode. Pojd, rozdame si to v nejake tesne chodbe, kde plne vyuziju sve mohutne objemy"
takhle nejak? |
hahaha
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: po září 14, 2009 3:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: po září 14, 2009 3:42 pm Předmět: Re: bla bla bla |
|
|
| hobbyt napsal: | inac tiez neviem preco kazdy porovnava 70 kg fightera so 110 kg kulturistom... fighteri su len 70 kilovy? kazdy kulturista ma 110 kilov?
cela tato diskusia je dost divna |
100+ a dobrej fighter je uz jinde uplne podle me. Kral ulice
|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
Zaslal: po září 14, 2009 3:45 pm Předmět: ... |
|
|
drago ja zdielam tvoj nazor... ale najdu sa aj taki ktori nezdielaju... ale ja si myslim ze aj 70 kg dobry fighter (nie borec co bol tri krat na treningu a uz si mysli ze je thaiec) zostreli 100 kg kulturistu, ktory netrenuje s nicim inym ako s cinkami
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: po září 14, 2009 3:47 pm Předmět: Re: ... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
Zaslal: po září 14, 2009 3:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: po září 14, 2009 3:49 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| Č174 napsal: | | hobbyt napsal: | | drago ja zdielam tvoj nazor... ale najdu sa aj taki ktori nezdielaju... ale ja si myslim ze aj 70 kg dobry fighter (nie borec co bol tri krat na treningu a uz si mysli ze je thaiec) zostreli 100 kg kulturistu, ktory netrenuje s nicim inym ako s cinkami |
může a nemusí.. |
Tebe predsvecit jedine na disku kde se najednou objevi Coleman a Silva co?
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: po září 14, 2009 3:51 pm Předmět: . |
|
|
| hobbyt napsal: | | č174 kolko vazis? |
74 jinak k tam tomu eště.. asi bude záležet taky na tom kdo dá první ránu a i kde se budou prát a jak se to bude vyvíjet.. jeden má kilogramy a sílu druhej rychlost a výdrž.. klec, nebo rink..?? Myslím si že to bude pořád stejný dohadování kdyžby prostě se ten kulturista dostal k němu na tělo tak má výhodu to je bez debat si myslim.. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po září 14, 2009 3:51 pm Předmět: |
|
|
Jeste ze sem velkej (v porovnani s normalnimi lidmi) a mirumilovnej..:D Nikdo si nic nedovoluje vetsinou:D Ale kdyby na me nabeh nejakej 70kg borec aniz by to byl fighter dal by mi do drzky a zlomil mi sani tak se ani nezvednu...:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|