Ma kulturista nebo powerlifter vyhodu při rvačkach?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ma kulturista nebo powerlifter vyhodu při rvačkach?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Ma kulturista nebo powerlifter vyhodu při rvačkach?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Bijete se často?
ano
16%
 16%  [ 16 ]
ne
83%
 83%  [ 82 ]
Celkem hlasů : 98

Autor Zpráva
začátečnikova

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo pokud ho nesundáš do půl minuty tak tě uskáče
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Č174

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Č174 napsal:
Drago napsal:
Maji pomaly nohy ti velci chlapy co netrenuji boj, sporty. Mozna ma ranu, rychlost v ruce, ale pomaly nohy a tim sem si jistej. Dobrej boxer si z neho udela boxovaci pytel. To stejny kombinace nejaky. Ja myslim rychlosti to ze nekdo da za vterinu 4 udery typu 2 haky na spodek, 2 do obliceje a jeste si do toho naskoci a pak zas se dostane behem mrknuti zpatky na distanc. Takze ani hovno tohle s 50cm rukou a 75stehnem.

argument proti argumentu... sílá a hmotnost může být taky výhoda..

Jako kulturista jsem vážil okolo 95 kg. Dělal jsem jak boj, tak i kulturistiku a věř mi, že bez tréninku bych k fajterovi do ringu nevlezl, protože bych neměl šanci. Drago ví o čem mluví...

OK já žádnej bojovej sport nedělal ale ring je stejně prostě něco jinýho.. když se s někym budeš prát třeba na chodbě tak tam ty výhodu budou v jinym poměru než v ringu si myslim.. ta diskuze mě baví..

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
m4l

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
kdyz byla rec o Danovi Pechankovi, tak on vedl treninky kicku na letny a byl v dobry forme i potom co delal kulturistiku, byl i jednou u nas na treninku a rychlost mu teda vubec nechybela predvadel nam nejaky praseciny jako kliky s tlestknutim pred sebou a za zadama etc. takovej ceskej melvin manhoef

dan je strasnej talent, uz jen to co dokazal v BS a pak v kulturistice... potkavam ho pravidelne v letnanech kde trenuje ... respekt tomuto panovi (a srat na ten jeho talent )

*ad ostatni nema cenu resit to je furt dokola:D
JPS

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Č174 napsal:
herza napsal:
Č174 napsal:
Drago napsal:
Maji pomaly nohy ti velci chlapy co netrenuji boj, sporty. Mozna ma ranu, rychlost v ruce, ale pomaly nohy a tim sem si jistej. Dobrej boxer si z neho udela boxovaci pytel. To stejny kombinace nejaky. Ja myslim rychlosti to ze nekdo da za vterinu 4 udery typu 2 haky na spodek, 2 do obliceje a jeste si do toho naskoci a pak zas se dostane behem mrknuti zpatky na distanc. Takze ani hovno tohle s 50cm rukou a 75stehnem.

argument proti argumentu... sílá a hmotnost může být taky výhoda..

Jako kulturista jsem vážil okolo 95 kg. Dělal jsem jak boj, tak i kulturistiku a věř mi, že bez tréninku bych k fajterovi do ringu nevlezl, protože bych neměl šanci. Drago ví o čem mluví...

OK já žádnej bojovej sport nedělal ale ring je stejně prostě něco jinýho.. když se s někym budeš prát třeba na chodbě tak tam ty výhodu budou v jinym poměru než v ringu si myslim.. ta diskuze mě baví..

Tak je idealni cas si neco zkusit, a hned ti bude jasny jak to funguje.

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
CIZO

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Č174 napsal:

"tak dobre frajere, pujdeme se bit, ale tady na ulici ne, tady je moc mista a jsem v nevyhode. Pojd, rozdame si to v nejake tesne chodbe, kde plne vyuziju sve mohutne objemy"

takhle nejak?

Derek Poundstone
hobbyt

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 3:38 pm    Předmět: bla bla bla Odpovědět s citátem

inac tiez neviem preco kazdy porovnava 70 kg fightera so 110 kg kulturistom... fighteri su len 70 kilovy? kazdy kulturista ma 110 kilov?
cela tato diskusia je dost divna
JPS

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Č174 napsal:

"tak dobre frajere, pujdeme se bit, ale tady na ulici ne, tady je moc mista a jsem v nevyhode. Pojd, rozdame si to v nejake tesne chodbe, kde plne vyuziju sve mohutne objemy"

takhle nejak?

hahaha

Č174

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Č174 napsal:

takhle nejak?

třeba tak..

Drago

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 3:42 pm    Předmět: Re: bla bla bla Odpovědět s citátem

hobbyt napsal:
inac tiez neviem preco kazdy porovnava 70 kg fightera so 110 kg kulturistom... fighteri su len 70 kilovy? kazdy kulturista ma 110 kilov?
cela tato diskusia je dost divna

100+ a dobrej fighter je uz jinde uplne podle me. Kral ulice
hobbyt

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 3:45 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

drago ja zdielam tvoj nazor... ale najdu sa aj taki ktori nezdielaju... ale ja si myslim ze aj 70 kg dobry fighter (nie borec co bol tri krat na treningu a uz si mysli ze je thaiec) zostreli 100 kg kulturistu, ktory netrenuje s nicim inym ako s cinkami
Č174

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 3:47 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

hobbyt napsal:
drago ja zdielam tvoj nazor... ale najdu sa aj taki ktori nezdielaju... ale ja si myslim ze aj 70 kg dobry fighter (nie borec co bol tri krat na treningu a uz si mysli ze je thaiec) zostreli 100 kg kulturistu, ktory netrenuje s nicim inym ako s cinkami

může a nemusí..

hobbyt

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

č174 kolko vazis?
JPS

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 3:49 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

Č174 napsal:
hobbyt napsal:

může a nemusí..

Tebe predsvecit jedine na disku kde se najednou objevi Coleman a Silva co?

Č174

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 3:51 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

hobbyt napsal:
č174 kolko vazis?

74 jinak k tam tomu eště.. asi bude záležet taky na tom kdo dá první ránu a i kde se budou prát a jak se to bude vyvíjet.. jeden má kilogramy a sílu druhej rychlost a výdrž.. klec, nebo rink..?? Myslím si že to bude pořád stejný dohadování kdyžby prostě se ten kulturista dostal k němu na tělo tak má výhodu to je bez debat si myslim..

Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste ze sem velkej (v porovnani s normalnimi lidmi) a mirumilovnej..:D Nikdo si nic nedovoluje vetsinou:D Ale kdyby na me nabeh nejakej 70kg borec aniz by to byl fighter dal by mi do drzky a zlomil mi sani tak se ani nezvednu...:D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ma kulturista nebo powerlifter vyhodu při rvačkach? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: