|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út květen 31, 2022 6:47 pm Předmět: |
|
|
Běh kolem Brodu
Tak běželo se výborně - noha bez problému, i běhově to šlo krásně a navíc super počasí takže paráda.
Jediná vada na kráse je to, že se asi posral sportester (nebo spíš pás) jelikož tepy co mi ukazoval jsou úplně mimo.Strašně to skákalo od nějakých 70ti skokově až někam na 150 navíc na rovině a při stejném tempu což je prostě blbost. (viz graf) Navíc do kopce ukazoval míň než po rovině nebo z kopce
Takže buď je něco blbě se mnou nebo hodinkama nebo pásem  (První varianta snad padá  )
Nevím čím to je dřív to nedělalo, teď jsem ho použil po delší pauze a začalo to dělat tohle (baterky jsem vyměnil a nepomohlo).
Kdyby někdo tušil čím by to mohlo být budu rád za každý nápad.Jinak ho budu asi muset zkusit reklamovat takhle je mě k ničemu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st červen 01, 2022 7:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út červen 07, 2022 6:26 pm Předmět: |
|
|
cvičení
klik 20x/shyb 5x/dřep-15x -> 8 kol
plus ráno:kliky-49x, shyby-paralel-7x nadhmat-5x
celkem:
kliky-210x
shyby-52x
dřepy-120x
břich planky balon-5 sérií
No to cvičení mě zdaleka nebaví tak jak běh nebo kolo ale čas od času hlavně když je hnusné počasí) si ho dám ať se aspoň trošku udržuju i po této stránce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st červen 08, 2022 7:10 pm Předmět: |
|
|
Běh Brod-Újezdec-Brod (kolem zbrojovky)
(bez pásu)
Šlo to celkem fajn ikdyž zase pocitově trochu ztěžka - částečně kvůli dusnu a částečně nenatrénovanosti.Noha dobrý.
Co mě ale poslední dobou sere je spánek.Když ráno vstávám do práce ve 4:30 jdu spát mezi 8-9 večer ale v poslední době se mě pravidelně (téměř už denně) stává, že se kolem jedné ráno vzbudím a do rána už neusnu  Druhý den samozřejmě unavený a rozbitý a i ta regenerace určitě trpí. Zkusil jsem melatonin, meduňku a bez účinku.Myslím, že je to v hlavě protože když vím, že druhý den nevstávám, tak spím jak zabitý až do rána (v noci se sice vzbudím, ale za chvilku zase v pohodě usnu).Možná hraje vliv i "přetočený" režim z víkendů kdy v sobotu a neděli chodím spát až nad ránem a spím do odpoledne..Každopaádně mě to začíná štvát čím dál tím víc budu s tím muset něco provést..
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út červen 14, 2022 7:02 pm Předmět: |
|
|
Běh kolem Brodu
v průběhu 2x interval cca 650 metrů (ty byly výživné  )
(bez pásu)
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st červen 15, 2022 6:45 pm Předmět: |
|
|
plavání
35 minut - 1250m 100prsa/100kraul->6x plus 25 prsa, 25 kraul
Byl jsem plavat po elší odmlce a dobrý, hlavně i v tom vedru to bodlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|