Máčův kondiční log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 202, 203, 204 ... 278, 279, 280  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Máčův kondiční log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Máčův kondiční log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Máča

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2022 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolo Brod-Újezdec-Šumice-Nezdenice-Bánov-Suchá loz-Nivnice-Dolněmčí-Hluk-Ostrožská-Kunovice-Kostelany-Starák-UH-Kunovice-Veletiny-Drslavice-Hradčovice-brod

(bez pásu - kalorie jsou blbě) Super.Víc komentovat netřeba
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Máča

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2022 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod (přes město)-Újezdec chata-Brod

Tak po delší době tato trasa.Šlo to trošku ztěžka ale to je holt běžeckým výpadkem, čekal jsem to ještě horší, noha v pohodě a to je hlavní!
Máča

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2022 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh kolem Brodu

Tak běželo se výborně - noha bez problému, i běhově to šlo krásně a navíc super počasí takže paráda.
Jediná vada na kráse je to, že se asi posral sportester (nebo spíš pás) jelikož tepy co mi ukazoval jsou úplně mimo.Strašně to skákalo od nějakých 70ti skokově až někam na 150 navíc na rovině a při stejném tempu což je prostě blbost. (viz graf) Navíc do kopce ukazoval míň než po rovině nebo z kopce
Takže buď je něco blbě se mnou nebo hodinkama nebo pásem (První varianta snad padá )
Nevím čím to je dřív to nedělalo, teď jsem ho použil po delší pauze a začalo to dělat tohle (baterky jsem vyměnil a nepomohlo).
Kdyby někdo tušil čím by to mohlo být budu rád za každý nápad.Jinak ho budu asi muset zkusit reklamovat takhle je mě k ničemu..
Máča

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2022 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolo Brod-Drslavice-Hradčovice-Veletiny-Kunovice-UH-Starák-Kostelany-kunovice-Veletiny-Drslavice-Hradčovice-Brod

Jelo se fajn.Jinak vzal jsem si na zkoušku pás a na kole byly tepy řekl bych OK, držely se celkem konstatně a neskákaly jako včera při běhu (ikdyž na grafu to vypadá "rozlétaně" tak kdykolik jsem se během jízdy podíval na hodinky ukazovaly v rozmezí cca 95-11é což by odpovídalo a pohybovaly se i v závislosti na profilu trati).No nic ještě to znovu vyzkouším u běhu a uvidím ale je to ňáké divné
Máča

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2022 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh kolem Brodu
v průběhu 2x interval 600 metrů.

Běželo se dobře noha úplně bez problému, jenom ty tepy jsou furt nějaké divné..
Máča

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2022 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KOLO
Brod-Polichno-Biskupice-Kňovice-Doubravy-Bohuslavice-Březolupy-Bílovice-UH-Starák-Kostelany-Ostrožská-Kunovice-veletiny-drsla-Hradčovice-Brod

Dobré pěkně jsem si mákl, na konci už ani nezbyly síly na závěrečný kopec, měl jsem fakt dost tak jsem ho vynechal, asi bych to nedal
Máča

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2022 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod-Havřice-Drslavice-Hradčovice (po cyklo) - zpět- Brod schody zbrojovka

Dneska jsem zkusil novou trasu a fajn oživení.Běželo se celkm ztěžka bylo celkem dusno a těžký vzduch.Co je blbé, že jsem začal při běhu cítit pravé lýtko, zase pocit jakoby se stahovalo do křeče.Teď jsem to rozmasíroval na válci a je to o dost lepší zatím tak snad to nebude nic hrozného..
Jinak sportester se nečeka sám od sebe "chytnul" dnes bych řekl, že tepy by odpovídaly realitě - nechápu..
Máča

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2022 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cvičení

klik 20x/shyb 5x/dřep-15x -> 8 kol
plus ráno:kliky-49x, shyby-paralel-7x nadhmat-5x
celkem:
kliky-210x
shyby-52x
dřepy-120x

břich planky balon-5 sérií

No to cvičení mě zdaleka nebaví tak jak běh nebo kolo ale čas od času hlavně když je hnusné počasí) si ho dám ať se aspoň trošku udržuju i po této stránce.
Máča

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2022 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod-Újezdec-Brod (kolem zbrojovky)

(bez pásu)
Šlo to celkem fajn ikdyž zase pocitově trochu ztěžka - částečně kvůli dusnu a částečně nenatrénovanosti.Noha dobrý.
Co mě ale poslední dobou sere je spánek.Když ráno vstávám do práce ve 4:30 jdu spát mezi 8-9 večer ale v poslední době se mě pravidelně (téměř už denně) stává, že se kolem jedné ráno vzbudím a do rána už neusnu Druhý den samozřejmě unavený a rozbitý a i ta regenerace určitě trpí. Zkusil jsem melatonin, meduňku a bez účinku.Myslím, že je to v hlavě protože když vím, že druhý den nevstávám, tak spím jak zabitý až do rána (v noci se sice vzbudím, ale za chvilku zase v pohodě usnu).Možná hraje vliv i "přetočený" režim z víkendů kdy v sobotu a neděli chodím spát až nad ránem a spím do odpoledne..Každopaádně mě to začíná štvát čím dál tím víc budu s tím muset něco provést..
Máča

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2022 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod-Nivnice-Brod

Po delší době 15tka, byl jsem trochu v očekávání jak to půjde ale dobrý nakonec.
Máča

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2022 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh kolem Brodu
v průběhu 2x interval cca 650 metrů (ty byly výživné )

(bez pásu)
Máča

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2022 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

plavání
35 minut - 1250m 100prsa/100kraul->6x plus 25 prsa, 25 kraul
Byl jsem plavat po elší odmlce a dobrý, hlavně i v tom vedru to bodlo.
Máča

PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2022 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh kolem Brodu

Až na to hnusné vedro to byl dobrý výběh.
Máča

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2022 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolo
Brod-Draslavice-Hradčovice-Veletiny-Kunovice-Ostrožská-Ostroh-Veselí-Strážnice-Veselí-Ostroh-Ostrožská-Kunovice-Kostelany-Starák-UH-Kunovice-Veletiny-Hradčovice-Drslavice-Brod

Super vyjížďka
Máča

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2022 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod-Újezdec-Brod

bez pásu.Vybíhal jsem už hodinu a půl po oběě takže se běželo docela ztěžka ale jinak energie bylo hlavně ke konci až neočekávaně hodně takže spokojenost.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Máčův kondiční log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 202, 203, 204 ... 278, 279, 280  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: