Máčův kondiční log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 241, 242, 243 ... 278, 279, 280  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Máčův kondiční log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Máčův kondiční log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Máča

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2024 4:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh kolem Brodu
57 minut - 10,8km
Klasický ranní (noční), ale šlo to pěkně ikdyž už ve 4 bylo dusno příští týden už snad to vedro poleví a budu moct běhat zase v časech jak člověk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Máča

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2024 5:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cvčení
kliky/shyby
kliky-190x (51,32,30,28,30,23x)
shyby-45x (nadhmat-8,6,5,5,4x paralel-6,6,5x)
spodní záda balon - 7 sérií

No původně mělo být dneska volno (na které jsem se těšil), ale vzbudil jsem se kolem 3tí a říkám si co budu čumět do stropu du si trošku zacvičit..
Máča

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2024 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota:
kolo Brod-Polichno-Biskupice-Ludkovice-březůvky-Zlín-Otrokovice-Napajedla-Starák-Kostelany-Kunovice-Brod
4:14 - 93km

Pěkná vyjížďka s jedním asi 3kilomerrovým kopcem.Z toho jsem měl strach už od pátku, ale nakonec jsem ho vyšlápl celkem na pohodu,takže super
Máča

PříspěvekZaslal: po září 09, 2024 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cvičení
kliky/shyby
kliky-225x (52,32,32,28,30 ráno-50x)
shyby-57x (nadhmat-7,6,5,5,4x paralel-5,5,5x ráno nadhmat-7x paralel-8x)
břicho zkracovačky balon-5x
Máča

PříspěvekZaslal: út září 10, 2024 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh kolem Brodu
54:14 - 10,9km
Tak minulý týden jsem byl běhat jenom 2x (na úkor kola) a tento týden to asi dopadne stejně (na úkor chlastu ), nevím jestli to bylo tím ale dneska se běželo pocitově těžce,takže v příštím týdnu bych chtěl jít pokud možno 4x abych to trochu dohnal, páč 28. září mám v plánu půlmaraton pokud nebudou nějaké rýmečky nebo jiné zdrvotní komplikace..Pak od půlky října cca měsíc a půl odpočinková fáze, zase po 5ti letech vysazuju letrox na štítnou žlázu a jedu si poležet do motola, ale aspon si trochu odpočinu holt no

Jinak za srpen naběháo 177 km, což je na mě slušné, na to že jsem jezdil i na kole a sem tam plaval a cvičil, kdyby to tak šlo každý měsíc bylo by to super..
Máča

PříspěvekZaslal: st září 11, 2024 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

workout
bradla/shyby
bradla-65x (12,9,8,7,7,6,6,5,5x)
shyby-47x (nadhmat-6,5,5,5,4x paralel-6,6,5,5x)
spodní záda planky balon-7 sérií

ráno:
kliky-50x
shyby: nadhmat-7x paralel-8X
Máča

PříspěvekZaslal: čt září 12, 2024 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod-Maršov-Brod
1:04 - 12,25km
Tak zase po víc jak půl roce ta hnusná kopcovitá trať co tak miluju Navíc ještě k tomu bylo "parádní" počasí a chcalo jako z konve takže se to krásně všecko sešlo a užil jsem si to no vyloženě Nee dobré, mákl jsem si do kopců pěkně, ale i akové běhy jsou potřeba a teď jsem fakt rád že to mám za sebou..zase na pár měsíců klid
Máča

PříspěvekZaslal: po září 16, 2024 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neděle:
plavání
40 minut - 1400m 100 prsa/100 kraul -> 7x
Běhat se vzhledem k počasí fakt nedalo tak aspoň jsem si šel zaplavat (bohužel by to odpoledne šlo už i venku )
Máča

PříspěvekZaslal: po září 16, 2024 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cvičení
kliky/shyby
kliky-200x (50,32,28,30,28,29x)
shyby-50x (nadhmat-8,7,5,5,5x paralel-5,5,5,5x)
břicho-svíčka-5x10

No zítra už snad půjde vyběhnout.
Máča

PříspěvekZaslal: út září 17, 2024 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod-Drslavice-Hradčovice-Veletiny-Podolí a zpátky
1:45 - 20,6km
Tak na to, že jsem vyběhl po 4denní pauze od posledního běhu a navíc poslední 2 týdny byl běhat jenom 2x týdně tak to šlo kupodivu parádně Běželo se krásně zlehka, možná naopak odpočinek prospěl.Chtěl jsem do půlmaratonu příští sobotu zkusit aspon jeden delší běh at jsem na startu klidnější Doufám, že o víkendu zvládnu ještě 1..
cohen999

PříspěvekZaslal: út září 17, 2024 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dlhy beh uz nedavaj, potrebujes telo trosku zregenerovat a dobit baterky. To je osvedcena strategia. 4 dni pred pretekom si daj 5km a potom uz len oddychuj.
Máča

PříspěvekZaslal: st září 18, 2024 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolo Brod-Drslvice-hradčovice-veletiny-Podolí-Kunovice-ostroh-Ostžská-Hluk-Dolněmčí-Nivnice-suchá loz-Bánov-Nezdenice-šumice-Újezdec-bROD
3:06 - 71km
Tak původně kolo nebylo v plánu, ale jelikož jsme měli v prác ještě dnes volno tak mě to nedalo toho nevyužít, zvlášTˇkdyž vyšlo tak nádherné počasí a bylo to dost možná poslední letošní kolo.Prvních cca 40 km se jelo super, pak to začalo jít o dost hůř a byla to celekm dřina, možná byla znát únava nohou po včerejším běhu, těžko říct..Ale celkově fajn vyjížďka.

Jinak Cohene nevím jestli jsme se dobře pochopili, půlmarato n mám až tu další sobotu 28.9. ne tuto, takže tento týden ještěodběhám normálně a v sobotu (tzn. týden před závodem) bych si chtěl dát ještě jeden delší běh (i proto abych byl na startu víc v klidu že mám natrénováno )Týden na regeneraci je myslím si ještě dost.V příštím týdnu už pak jenom maximálně 2 lehké výběhy do 10 km..tam už nic nedoženu
cohen999

PříspěvekZaslal: st září 18, 2024 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pochopil som to na 100% 🙂 Uz cez 10km nechod, kilometre mas v nohach, teraz sa musis trosku bezecky "vyhladovat".
Máča

PříspěvekZaslal: čt září 19, 2024 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh Brod-Újezdec-brod
58 minut - 11,6km
Šlo to fajn, super počasí.Bylo to teda o něco víc než 10 (vím, vím ) ale mám před sebou ještě nějské 3 týdny běhání a pak bude muset být cca měsíc a půl polevení tak si to chci ještě užít
Máča

PříspěvekZaslal: so září 21, 2024 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pátek:
workout
bradla/shyby
bradla-65x (12,9.8,7,7,6,6,5,5x)
shyby-47x (nadhmat-6,5,5,5,4x paralel-6,6,5,5x)
spodní záda balon - planky - 7x

ráno:
kliky-50x
shyby-8,7x

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Máčův kondiční log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 241, 242, 243 ... 278, 279, 280  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: