|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Máča
|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 11:06 am Předmět: |
|
|
DOMA
shyby-50x po 4-6ti
spodní záda na baloně
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Máča
|
Zaslal: po srpen 12, 2013 2:04 pm Předmět: |
|
|
kliky-150x po 10-25ti op.
bachor na baloně
+
bude 1-1,5 hodiny florbal
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út srpen 13, 2013 5:10 pm Předmět: |
|
|
Běh
46:00 něco přes 9km okolo Brodu
No šlo to o něco líp než posledně, ale na konci už jsem měl dost-pořád to nejde tak zlehka jak dřív.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st srpen 14, 2013 4:17 pm Předmět: |
|
|
Běh
40:00 - 8km stadion
Tak zase na hovno - po cca 30 minutách mě začali tvrdnout stehna (pocit jakoby byly z betonu) trošku brnět a přišla slabost.Musel jsem dávat pauzy-hrozně mně to sere tento pocit při běhu prostě neznám, až posledních cca 14 dní po návratu z dovolené.Pak už ten běh stojí za hovno a radši to zabalím.Máti která je zdravotní sestra tvrdí že to může být nedostatkem vápníku-příští týden jdu na krev tak uvidíme co tam vyjde.No jenom doufám, že se to časem spraví a zase si budu běhání užívat, toto je soíš trápení. Popřemýšlím jestli na čas nenahradím běh plaváním kde zatím žádné problémy nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt srpen 15, 2013 4:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: pá srpen 16, 2013 3:01 pm Předmět: |
|
|
Běh
40:00 - 8km okolo Brodu
Po cca 25-30ti minutách zase začay "těžknout nohy" potom začal takový pocit brnění jakoby na čele, na rtech, ve stehnech..Fyzicky bych myslím ještě v pohodě mohl, ale kvůli tomuto jsem to musel utnout..Sere mě to strašně, to není prostě normální-nikdy mě to nedělalo.To musí něco značit podle mě, jenom chce přijít na to co.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 12:30 pm Předmět: |
|
|
Plavání
40:00 - cca 1,2km kraul/prsa
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po srpen 19, 2013 2:09 pm Předmět: |
|
|
Včera ještě KOLO cca 25 km.
Dnes:
shyby-50X po 4-6ti
kliky-100x
břicho na baloně 10 sérií (zkracovačky,twisty,planky)
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út srpen 20, 2013 3:43 pm Předmět: |
|
|
Doma
kliky/shyby
kliky-150x (25-10op)
shyby-35x (5x4,5x3)
dřepy-100x (v sériích po 10-25ti)
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st srpen 21, 2013 3:03 pm Předmět: |
|
|
Běh
36:00 - 7,2km Les Amerika a Havřice
Dnes už pocitově lepší, včera jsem o těch stevech při běhu říkal doktorce a podle ní je to z nedostatku minerálů.Napsala mě hořčík a draslík v tabletách (CARDILAN). Snad se už to bude OK.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt srpen 22, 2013 2:52 pm Předmět: |
|
|
Běh
26:00 - 5,3km dráha
+
shyby-30x
Pak jsem to musel ukončit  Zase stehna jak z betonu, jakoby slabší křeče+mravenčení ve rtech atd trochu. Jestli to tak půjde dál půjdu na krev na odběr minerálů jestli je to opravdu tím.No je fakt že pocení bylo dost velké..jako bych vylezl ze sprchy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt srpen 22, 2013 3:07 pm Předmět: |
|
|
Čau, sleduju tvůj log a zajímavý běžecký výkony, kterým bych se rád přiblížil, ale v poslední době vidím, že máš problémy...když to procházím kousek zpátky, tak vidím, že běháš nebo něco téměř denně bez pauz, nemyslíš, že to bude jen nějaký přetažení? Možná by to pár dnů volno spravilo... Jinak s tím mravenčením bych si zkusil zajít na neurologii, kamarád s tím měl taky problémy a léčili mu to tam.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: pá srpen 23, 2013 2:07 pm Předmět: |
|
|
kliky-150x po12-26ti op.
+
[b]tenis 60 minut [/b]
Naposledy upravil Máča dne so srpen 24, 2013 8:32 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: pá srpen 23, 2013 2:14 pm Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | | Čau, sleduju tvůj log a zajímavý běžecký výkony, kterým bych se rád přiblížil, ale v poslední době vidím, že máš problémy...když to procházím kousek zpátky, tak vidím, že běháš nebo něco téměř denně bez pauz, nemyslíš, že to bude jen nějaký přetažení? Možná by to pár dnů volno spravilo... Jinak s tím mravenčením bych si zkusil zajít na neurologii, kamarád s tím měl taky problémy a léčili mu to tam. |
Čaues to mě moc těší že to tady sleduješ, jinak máš pravdu, že běhání mně poslední asi 3 týdny fakt nejde kvůli těm problémům. Taky mně to už napadlo, jestli to není přetažené, protože při jiných činnostech (plavání, cvičení,kolo)problémy nemám. Uvidíme jestli zaberou ted ty minerály co mi napsala doktorka.Věřím, že se to zase spraví a zase bez problému hodinku v pohodě uběhnu snad..Snad to odejde tak náhle, jako to přišlo ty stavy. Neurologie nevím čoveče, ono tyto stavy co mám, bývají právě při nedostatku hořčíku i ti mravenci.
Jo a já tě taky sleduju a ted ti jenom závidím jak ti to běhá narozdíl ode mně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: so srpen 24, 2013 12:51 pm Předmět: |
|
|
Kolo
1:45 - cca 30km UB-Nivnice-Bánov-Nezdenice-UB
Ke konci na mně přišla únava, už jsem měl toho plné zuby, ale dojel sem.Dobrá vyjížďka vcelku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|