Z benče mě bolí rameno a ten stojan nestojí za nic, bojím se zabrat víc.
taky jedno cítím... tak pojedeme close-grip a více opáček s menší váhou, nebo si dáme ty šikmé, tam to vypadá o malinko líp.
Magumi napsal:
U třetí série těžkých dřepů se mi zamotala hlava, bohužel jsem vyměkl a odložil to, a pak jen pumpoval s nižší váhou, teď si zpětně říkám, že jsem měl zabrat a tu trojku docvičit, síla na to myslím byla.
síla na to byla, ale moje chyba, musím líp sparrovat ;)
Z benče mě bolí rameno a ten stojan nestojí za nic, bojím se zabrat víc.
taky jedno cítím... tak pojedeme close-grip a více opáček s menší váhou, nebo si dáme ty šikmé, tam to vypadá o malinko líp.
Magumi napsal:
U třetí série těžkých dřepů se mi zamotala hlava, bohužel jsem vyměkl a odložil to, a pak jen pumpoval s nižší váhou, teď si zpětně říkám, že jsem měl zabrat a tu trojku docvičit, síla na to myslím byla.
síla na to byla, ale moje chyba, musím líp sparrovat ;)
Hm, možná to s tím benčem bude lepší. Nebo jednoručky?
Ten dřep jsi nemohl čekat, chytil jsi mě včas, takže pohoda. :)
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
mobilita doma 30 min, v posilce 25 min, ohs s tyčí, výtahy a přemístění s osou,
Silové přemístění od kolen + přední dřep
6 x 60
Přední dřepy
5 x 20
5 x 50
5 x 70
3 x 90
3 x 100
5 x 110
5 x 110
4 x 110
4 x 110 (Vlk na mě sáhl, ale tvrdil, že nepomáhal :))
Military press
5 x 20
3 x 50
3 x 60
10 x 70
10 x 70
8 x 70
7 x 70
Pozved
3 x 70
3 x 120
3x 150
5x 170 kg
4 x 170 kg (resp. 3 + 1)
Hacken-dřepy
8x BW
8x 40
8x 80
8 x 80
Horní kladka
12 x 60 kg
12 x 60 kg
12 x 60 kg
Bylo to fajn, hezky jsme se zahřáli. Doufal jsem, že těch pětek bude víc, na předních i na pozvedu; dřepy jsem jel zadkem na zem, tam bych víc nedal, pozved bych asi nějak urval, ale nechtěl jsem šidit techniku. Vlk je k neutahání. :) Budu zkoušet na ty základní cviky přidávat série s pětkami, až jich bude víc, přihodím.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
mobilita 30 minut doma, 30 minut v posilce, ohs s osou, výtahy a přemístění s osou,
Silové přemístění od kolen + přední dřep (stopka) + tlak nad hlavu
8 x 60
Benč
6 x 50
3 x 70
3 x 90
3 x 110
7 x 120
3 x 120 (vzdal jsem, rameno nespolupracuje)
Zadní dřep
5 x 60
3 x 100
3 x 110
3 x 120
3 x 130
4 x 140
4 x 140
4 x 140
4 x 140
4 x 140
6 x 140
12 x 110
Přítahy VČ k pasu
8x 60 kg
8 x 100
7 x 100
7 x 100
Dneska mě to bavilo, i když jsem byl ze začátku hodně ztuhlý. Vlk ty dřepy natáčel, ale z výšky dvou metrů, takže to vypadá jako polodřepy, i když jsem přitom sedal na lýtka. :) U benčů se budu muset šetřit, bolí to, na rozdíl od tlaků nad hlavu.
Dneska mě to bavilo, i když jsem byl ze začátku hodně ztuhlý. Vlk ty dřepy natáčel, ale z výšky dvou metrů, takže to vypadá jako polodřepy, i když jsem přitom sedal na lýtka. :)
jj, už to stříhám, buď nedřepujeme dost hluboko, a nebo to bylo fakt z blbýho úhle :) příště najdu lepší stanoviště, ať je vidět, že to nešidíme ;)
jinak dnes sis dal parádní objem a ta šestá-šestka na 140 byla luxusní ;)
Dneska mě to bavilo, i když jsem byl ze začátku hodně ztuhlý. Vlk ty dřepy natáčel, ale z výšky dvou metrů, takže to vypadá jako polodřepy, i když jsem přitom sedal na lýtka. :)
jj, už to stříhám, buď nedřepujeme dost hluboko, a nebo to bylo fakt z blbýho úhle :) příště najdu lepší stanoviště, ať je vidět, že to nešidíme ;)
jinak dnes sis dal parádní objem a ta šestá-šestka na 140 byla luxusní ;)
Ty stopro dřepuješ hluboko, stojím za tebou, tak to vidím. :)
MEN IN BLACK - videa z dnešního společného tréninku v Růžovce ;)
Dřepy, hluboké:
Magumi: 3x 130, poslední zahřívací
Vlk: 3x 130 kg
Magumi: 4x 140, 1. pracovní
Vlk: 3x 140 kg
Magumi: 4x 140 kg, 2. pracovní
Vlk: 3x 150 kg (PB max reps)
Magumi: 4x 140 kg, 3. pracovní
Vlk: 1x 160 kg (PB)
Magumi: 4x 140 kg, 4. pracovní
Vlk: 6x 140 kg (PB max reps)
Magumi: 4x 140 kg, 5. pracovní
Vlk: 5x 140 kg
Magumi: 4x 140 kg, 6. pracovní
Vlk: 6x 140 kg
Magumi: 12x 100 kg, pumpa na závěr
Vlk: 12x 100 kg
mobilita doma 15 min, v posilce 30 min, ohs s tyčí, výtahy a přemístění s osou,
Silové přemístění od kolen + přední dřep
6 x 60
Přední dřepy
5 x 20
5 x 60
5 x 80
3 x 100
5 x 110
5 x 110
5 x 110
4 x 110
3 x 110
10 x 85
Military press
5 x 20
3 x 50
3 x 60
3 x 70
3 x 80
1 x 80
7 x 70
6 x 70
8 x 60
Pozved
3 x 60
3 x 100
3 x 140
5 x 160
3 x 180
5 x 160
4 x 160
Přidal jsem další pětku na předních dřepech, military jen tak odpočinkově; na pozvedech jsem chtěl dorovnat Moochu, ale nevěděl jsem, že mezitím tam dal 185, musím přidat. Ale nebylo to tak těžké. Dneska v Aréně; byla radost vidět Kulíška, keto jí sluší, vypadá hrozně štíhle a ladně, radost pohledět.
Díky, i když proti tobě to je jak nic. :) Musím pořádně zabrat na hloubce, jak jsem se až doteď neviděl, tak jsem vůbec netušil, že dřepuju tak mělce.
Ale zase mam o cca 8kg (bw 92kg) viac ako ty. Skus o nieco cca 10cm mat sirsi postoj a myslim tie drepy budu lepsie. Je to moj nazor, ale nech sa vyjadria aj skusenejsii.
Díky, i když proti tobě to je jak nic. :) Musím pořádně zabrat na hloubce, jak jsem se až doteď neviděl, tak jsem vůbec netušil, že dřepuju tak mělce.
veru veru, hlavne tie čelňáky boli všelijaké pokrútené
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
veru veru, hlavne tie čelňáky boli všelijaké pokrútené
Na svou obhajobu chci říct, že momentálně to je nadoraz, nenechávám si tři opáčka rezervu. :) Ale jinak máš pravdu, vidím ty chyby a jsem ze sebe dost zklamaný, myslel jsem, že ta technika je lepší. Mám co zlepšovat.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru