|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Magumi

|
Zaslal: út květen 24, 2016 1:57 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Magumi napsal: |
Ty moje rehbandy nic nepřidají, to si raději pořiď ty černé, co má Pajas. Ale hlavně ty boty; uvidíš sám, jaký rozdíl to udělá, když máš pořádné vzpěračky. |
Nejaký link? PM, keď môžeš, vďaka Moje už dosluhujú. |
Botky? Já mám šité na míru od pana Matochy (http://www.sportovniobuv.wz.cz), ale netuším, jestli ještě funguje. Stály třetinu toho, co Adidasky nebo Nike, a slouží mi perfektně, i když mám nohu širší než delší. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Scheila
|
Zaslal: út květen 24, 2016 1:58 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | ...každopádne je to klasa a odpovedal veľmi diplomaticky. |
Což se ovšem o tobě říct nedá, a už jsme u toho kamenování .
Každý má svůj pohled na věc, ať už preferuje RAW nebo EQUIP. Jen mě zaujala diskuze ohledně soutěží, kluci jsou šikovní a jistě i v dresech by byli dobří, ale omlouvám se, že jsem tě svým příspěvkem popudila .
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út květen 24, 2016 1:59 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | decarabas napsal: | | Magumi napsal: |
Ty moje rehbandy nic nepřidají, to si raději pořiď ty černé, co má Pajas. Ale hlavně ty boty; uvidíš sám, jaký rozdíl to udělá, když máš pořádné vzpěračky. |
Botky? Já mám šité na míru od pana Matochy (http://www.sportovniobuv.wz.cz), ale netuším, jestli ještě funguje. Stály třetinu toho, co Adidasky nebo Nike, a slouží mi perfektně, i když mám nohu širší než delší. :) |
Neneee, bandáže - tie už sa mi rozpadajú. Botky mam Adidas a tie, z vlastnej skúsenosti môžem povedať, sú lepšie ako Matohy. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: út květen 24, 2016 2:18 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | decarabas napsal: | | Magumi napsal: |
Botky? Já mám šité na míru od pana Matochy (http://www.sportovniobuv.wz.cz), ale netuším, jestli ještě funguje. Stály třetinu toho, co Adidasky nebo Nike, a slouží mi perfektně, i když mám nohu širší než delší. :) |
bandáže na kolena mám tyto - http://www.goodlift.cz/cs/bandaze/102-sbd-knee-sleeves.html - stály docela ranec, ale nedám na ně dopustit a ta investice mě vůbec nemrzí
boty za docela slušnou cenu se dají pořídit v Praze ( http://www.botyobleceni.cz/vzperacky-na-crossfit/25988-panske-vzperacske-boty-adidas-.html ) - v Košířích je kamenný obchod, kde můžeš vyzkoušet
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út květen 24, 2016 2:19 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Ty moje rehbandy nic nepřidají, to si raději pořiď ty černé, co má Pajas. Ale hlavně ty boty; uvidíš sám, jaký rozdíl to udělá, když máš pořádné vzpěračky. |
Pajas má snad SBD... a ty v českých RAW pravidlech nevidím,... tam mají akorát Titan, Metal, Rehband, ale je možné, že to není aktuální, jinak by si je asi nekupoval. a ty Rehbandy jsem chtěl 7 mm... spíše by to chtělo do zkušebny
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út květen 24, 2016 3:40 pm Předmět: |
|
|
Dokážeš odhadnout, jestli ti na maxku něco přidají?
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út květen 24, 2016 4:32 pm Předmět: |
|
|
Ked sme uz pri tych vzpierackach na drepy, ktore maju (naj)vyssiu patu? Vie niekto? Teraz by mozno uz pre mna davalo zmysel si take kupit. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: út květen 24, 2016 5:02 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | Ked sme uz pri tych vzpierackach na drepy, ktore maju (naj)vyssiu patu? Vie niekto? Teraz by mozno uz pre mna davalo zmysel si take kupit. |
Nike Romaleos by měly mít výšku podpatku úměrnou velikosti boty, ty ale v ČR k sehnání nejsou (nebo aspoň půlrok zpátky nebyly, nevím jak je to teď). Potom vzpěračky ze strengthshopu mají taky vyšší patu než Adidasky. Osobně je mám a za tu cenu jsou velice slušné. Ty stahovací pásky jsou sice zbytečně dlouhé a suchý zip se na nich hned vytrhal, jinak jsou ale super. Teď jsou dokonce v tom německém ve slevě, takže bych neváhal (poštovné bylo okolo 300kč).
Jinak SBD Knee Sleeves mám doma nerozbalené velikost L, takže kdyby je někdo z vás chtěl, napište.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út květen 24, 2016 5:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út květen 24, 2016 5:53 pm Předmět: |
|
|
U eMek si můžeš říct výšku, jakou chceš, a i u komerčních ji můžeš vždycky zvýšit, každý obuvník ti může dolepit dole kousek tvrdé gumy. Jestli se ptáš kvůli nepohyblivým kotníkům, taky jsem se bál, že mi standardní pata nebude stačit, páč jsem dřevo, ale ukázalo se, že v kombinaci s pravidelným protahování není vyšší pata potřeba.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út květen 24, 2016 6:23 pm Předmět: |
|
|
Kolko pridavaju tie Matochy? Nie, urcite nechcem ist do ziadneho extremu a ani nahradzat moju zdrevnatelost 5cm podpatkami. Chcem byt tak blizko standardu ako to len pojde. Naposledy som uz drepoval s mojimi maratonkami bez podloziek ale tie neviem kolko presne pridavaju a navyse sa v nich citelne potapam. Viem ze v teniske s plochou podrazkou nedrepnem. Vzpieracky by vyriesili oba problemi. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út květen 24, 2016 6:43 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | Kolko pridavaju tie Matochy? Nie, urcite nechcem ist do ziadneho extremu a ani nahradzat moju zdrevnatelost 5cm podpatkami. Chcem byt tak blizko standardu ako to len pojde. Naposledy som uz drepoval s mojimi maratonkami bez podloziek ale tie neviem kolko presne pridavaju a navyse sa v nich citelne potapam. Viem ze v teniske s plochou podrazkou nedrepnem. Vzpieracky by vyriesili oba problemi. |
Jsem ti to změřil - podpatek samotný má 30-32 milimetrů vzadu a 8 vpředu, plus je tam vložka a kus dřeva nad podpatkem, takže reálně tak 25 - 28 milimetrů určitě. Je to hodně cítit, naboso tak tak dřepnu i po mobilitě a rozcvičení, v botech jsem naprosto komfortní a zvládnu i dřep vzpažmo (OHS) clean úchopem.
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: út květen 24, 2016 7:08 pm Předmět: |
|
|
NESKUTOCNE  vykony. Fakt klobuk dole a tie osobaky. Fuuu😱😈
Ticha zavist😊...
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: st květen 25, 2016 7:47 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: |
Dokážeš odhadnout, jestli ti na maxku něco přidají? |
Hele možná pár kilo přidají, odhaduju tak 5kg. Já jsem si koupil velikost XL, abych to na sebe nemusel moc rvát, protože je používám každý trénink. Přijde mi, že s rostoucí vahou na čince jejich účinnost klesá a taky se lehce vytahají častým používáním. Každopádně ten pocit komprese, stability kolene a tepla je super.
Kdybych měl prachy nazbyt, tak bych si koupil ještě jedny o číslo menší a používal bych je jen na soutěž, pak věřím, že by něco výraznějšího přidaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st květen 25, 2016 10:09 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | Dřep vzadu (high bar, atg, dlouhá "protahovací" stopka s pohybem v kolenou a bocích)
|
Tohle mě zajímá. :) Jak to vypadá v praxi a jak se na to tváří kolena? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|