Magumi - Lean strength

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 213, 214, 215  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Magumi - Lean strength
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Arnie_one

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele ja bych te z ty letargie dosta, potrebuju makat na baraku, privezli me matros. Takze tatru michacky na beton, poskladat plot udelat terasu a mame hotovo. Piti jidlo zajistim.

Tkaova mala aerobka pri cvičení
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Magumi

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Házet maltou by mi nevadilo, ale momentálně bych potřeboval spíš nějakou krásnou masérku (nebo dvě ), vířivku, saunu a aspoň osm hodin spánku místo svých obvyklých čtyř. Už mi trochu otrnulo, ještě si to do pátku s tím odpočinkem rozmyslím.
Magumi

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Další zajímavý článek: http://suppversity.blogspot.com/2012/05/two-max-isometric-contractions-reduce.html

Velmi stručné shrnutí: Zatínání svalů cca. dva dny před tréninkem pomáhá při následné regeneraci svalů po tréninku.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

od toho mam BCCA, abych nebyl po civiceni a druhej den na kaši, se nebudu takhle unavovat
seeya

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Další zajímavý článek: http://suppversity.blogspot.com/2012/05/two-max-isometric-contractions-reduce.html

Velmi stručné shrnutí: Zatínání svalů cca. dva dny před tréninkem pomáhá při následné regeneraci svalů po tréninku.

to bude asi dost podobny mechanizmus ako co sa doporucuje po treningu velmi poctivy strecing aby sa zo svalov odplavil bordel a prisli ziviny v skratke. Jasne ze na to s prehladom dlabem ale ty si mlady ambiciozny a nie taky ignorant jak ja :)
Magumi

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
Jasne, ze na to s prehladom dlabem, ale ty si mlady ambiciozny a nie taky ignorant jak ja :)

Spíš jsem starý chcípák, který se dokáže na pár dní odrovnat ubohýma dvěma sériema a tak je rád za každou radu, která mu pomůže se rychleji zregenerovat.
Magumi

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tahy
rozcvičení (dyn.strečink, dřepy 20, 60, 100, kliky, tahy 60, 100)
6x145 (klasik)
6x145 (sumo)

Přítahy v předklonu
10x65
10x65

Lying hack squat
10x140
10x140

Shyby
5, 5, 5

Biceps vstoje JČ
2x10x25

Břicho
stroj 3x12x45
dragon flies 2x10

Lehký regenerační trénink, ale triko jsem propotil. V pondělí mě čeká lehký tlakový trénink, ve středu budu muset vynechat a v pátek uvidím, jak se budu cítit. Včera jsem si udělal po dlouhé době cukrovací den - stopové množství tuků a proteinů, ale asi 600-700 gramů sacharidů . Měl jsem pocit, že by si tělo mělo aspoň den odpočinout od všech těch bílkovin, co do něj peru a trochu se zásobit energií. Rameno pořád bolí, nejvíc ho cítím u shybů.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sokolíku, bacha na rameno u tlaku, at se neco neposere. Jo jinak to neni moc 600-700sachru, kdybys napsal 2kg ale tohle
Magumi

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Benč
rozcvičení (dyn.strečink, dřepy 20, 60, 100, kliky pomalé + s odrazem, benč 20, 40, 60, 80)
5x100
5x100

Benč na šikmé (úzký úchop)
10x20
5x60
5x60

Pullover
2x10x25

Kliky na bradlech
12, 12

Tricepsová kladka
2x10x25

Břicho
stroj 2x12x40
dragon flies 2x12

Biceps s E-Z
8x50
3x65 (trochu cheating)
8x50

Další lehký, regenerační trénink. Biceps normálně nikdy necvičím, ale řekl jsem si, že se po tom věčném šmidlání dřepů, tahů a tlaků trochu vzmužím a pořádně jsem to napumpoval, ať jsem taky pro jednou za chlapáka.

Arnie: Snažím se to protahovat, a před cvičením se rozcvičuju a rozehřívám jak blázen, ale ty váhy jsou na moje vazy a úpony nejspíš trochu moc těžký. A 700 gramů sacharidů na moji váhu je fakt dost. (dneska ráno )
Magumi

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2012 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tahy
rozcvičení (dyn.strečink, dřepy 20, 60, 100)
8x60 + 8x60 (klasik + sumo)
5x100 + 5x100 (klasik + sumo)
5x140 + 5x140 (klasik + sumo)
3x170 + 3x170 (klasik + sumo)
1x190 + 1x190 (klasik + sumo)
0x200 (fail)
0x190 (fail)
5x170 + 5x170 (klasik + sumo)

Přítahy v předklonu
10x90
10x90

Lying hack squat
10x100
15x180
15x180

Zakopávání
10x60
10x60

Shyby
2x10

Dragon flies
2x12

Nevím, co dělám špatně, ale tahy byly opět dost katastrofa. Možná jsem udělal tu chybu, že jsem zkoušel jít na 200 a úplně jsem se při tom pokusu vyčerpal; mám pocit, že 2x5x190 bych byl dal, i když to bylo těžké, ale šetřil jsem se na vyšší váhu. Ach jo.
Rachela

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2012 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nic si z toho nerob, nieco musi byt vo vzduchu, ja tiez taham jedno velke nic v poslednej dobe.
Hej, ale dragon flies, to ma byt dragon flags? To musi byt velka sranda
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
matejkorvin

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2012 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to je normalne, ked nieco missnes tak sa odpalis a v dalsich seriach si uz o dost slabsi. Myslim, ze to nesuvisi ani tak so svalovou unavou, ale s CNS
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
Magumi

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2012 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za povzbuzení; snad se to zlepší, úplně mi to dneska zkazilo náladu. Ještě před pár týdny to šlo dobře, ale teď mi připadá, jako bych narazil do zdi. Chtěl jsem do konce léta potáhnout tak 225-230, ale asi jsem měl velký oči.

Re Rachela: JJ, to je totéž, myslel jsem, že se ten cvik jmenuje podle vážky. První série bývá v pohodě, ale druhá hodně bolí, většinou si musím dát v pozici nahoře vždycky po pár opakováních aspoň pár vteřin přestávku. Horší je snad už jenom abwheel ze stoje s patnáctikilovým dítětem na zádech. :-)
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2012 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

můžeš vyzkoušet Creatin, mě to v podobné situaci pomohlo, ale nepopírám, že jeho účinnost může být individuální.
matejkorvin

PříspěvekZaslal: pá červen 01, 2012 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

myslim si, ze na maximalke ti to neprida ked tahas sucasne klasiku aj sumo. Je to ako keby si sa sucasne ucil pisat pravou a lavou rukou :) Ked tak by som napr. mesiac isiel klasiku a mesiac sumo a potom sa rozhodol, v com je vacsi potencial na zlepsovanie
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 213, 214, 215  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: