Magumi - Lean strength

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 213, 214, 215  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Magumi - Lean strength
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

fuj, ty si monštrum na ramená.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Magumi

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:

Jsou tady mnohem lepší borci ; cíl mám 5x100, ale to je hodně daleko, minimálně tak tři čtyři měsíce .
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Turakam napsal:

Jsou tady mnohem lepší borci ; cíl mám 5x100, ale to je hodně daleko, minimálně tak tři čtyři měsíce .

5x 100kg na military nedají i nějací amatérští strongmani =) dávát na military press svou váhu pro jedno opakování je nadprůměrnej výkon
Magumi

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

5x100 na military nedají i nějací amatérští strongmani =)

No, uvidíme, jak to půjde, u těch tlaků je každé kilo a opakování znát. Až dojedu svojí současnou taho-tlakovou rutinu, kterou plánuju do konce srpna, zkusím se na military zaměřit; můj hrdina z dětství Old Shatterhand zvedl jednou rukou nad hlavu dospělého Indiána, to by byl můj ideál. Nejdřív ale musím najít nějakého nedomrlého rudocha.
Oddo

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
guruhonza napsal:

5x100 na military nedají i nějací amatérští strongmani =)

No, uvidíme, jak to půjde, u těch tlaků je každé kilo a opakování znát. Až dojedu svojí současnou taho-tlakovou rutinu, kterou plánuju do konce srpna, zkusím se na military zaměřit; můj hrdina z dětství Old Shatterhand zvedl jednou rukou nad hlavu dospělého Indiána, to by byl můj ideál. Nejdřív ale musím najít nějakého nedomrlého rudocha.

Zkus zvednout tohodle indiána
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Magumi

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:

Zkus zvednout tohodle indiána

Ajaj
seeya

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
můj hrdina z dětství Old Shatterhand zvedl jednou rukou nad hlavu dospělého Indiána, to by byl můj ideál.

karolko toho narozpraval...
Magumi

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Benč
rozcvičení (dyn. strečink, dřepy, kliky pomalé + s odrazem, B 20, 40, 60, 80, 100, ještě strečink )
8x125 PR
7x125

Benč na šikmé
10x90 (širokánský)
7x80 (úzký)

Kliky na bradlech
11xBW+35
9xBW+35

Tricepsové stahování kladky
11x40
10x40

Břicho
Dragon fly 2x12
Stroj 2x10x60

Zase jsem si na benč trochu přidal, v první pracovní sérii jsem i přes všechno rozcvičování cítil rameno; v druhé sérii bylo prvních sedm opakování ve větší pohodě než v první, ale osmé opakování už jsem tam netlačil, bylo by s dopomocí. Přemýšlím, že si příště raději nechám stejnou váhu, abych udělal čisté 2 série po osmi, ale nevím, jestli potom rovnou přejít na pětky nebo mezi to ještě vložit jeden trénink s 8x127.5. Uvidíme ve středu. Na šikmý benč jsem měl se širokým úchopem rezervu, ale úzký byl na doraz i nižší váhou - až přejdu na pětky, budu muset na ještě víc zabrat na tricepsy.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8x 125 na benči je paráda, to máš před sebou slušnou maximálku. já jsem dával osmičku nejvýš se stovkou. ale rameno je sviňa ;) já už kvůli němu půl roku nejedu široký úchop - ani benč, ani šikmý, ani tlaky na ramena... naštěstí můžu aspoň úzký, jinak by mě to nebavilo. až se dá do kupy - doufám, že ještě letos - tak už si ho budu hlídat. jsou různé druhy bolesti, jenže jak je má člověk od sebe poznat... že. tak Ti přeju, aby to v Tvém případě bylo jen nějaké namožení.
Magumi

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky . Myslím (doufám), že to nebude nic vážnýho, pořád se pečlivě rozehřívám a rozcvičuju a úzkostlivě dbám na techniku; nejspíš se ty vazy nestačí regenerovat. Měl jsem to pár měsíců s kolenem a postupně to přešlo. Ale pro jistotu si asi raději zajdu na kontrolu k doktorovi, rameno je hrozně zrádný kloub.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když čtu ty treninky, hlavne tvoje a Turka rikam si, že Vás vlastně ani nechci poznat, ego mám jen jedno
Magumi

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty máš co říkat, když sám odcvičíš 4x10x120 s minutovýma přestávkama.
Turakam

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2012 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Když čtu ty treninky, hlavne tvoje a Turka rikam si, že Vás vlastně ani nechci poznat, ego mám jen jedno

Mňa keby si spoznal, tak by som bol oproti tebe ako škriatok dávid, prosím ťa
Magumi

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2012 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrtvý tah
rozcvičení (dyn. strečink, dřepy 20 až 100, kliky, tahy 60, 100, 130, 160)
1x200 (klasik)
1x200 (sumo)
0x205 (klasik - fail)
1x205 (sumo)

Pendley rows (přítahy v předklonu s položením)
12x85
11x85

Lying hack squat
2x12x190

Přítahy kladky vpředu
3x10x85

Břicho
stroj 2x12x60

Dneska to nestálo za nic, doufal jsem, že dám 5x200, ale nakonec jsem byl rád, že jsem dal jedno opakování, a když jsem si přihodil pět kilo, abych odcvičil aspoň něco, klasický tah jsem dal stěží do půli holeni. A to jsem přibral na 89 kilo a vyžral se do kalhot velikosti 33. Jsem na sebe naštvanej.
Magumi

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Benč
rozcvičení (dyn.strečink, dřepy 20-100, benč 20, 40, 60, 80, 100, 120)
4x135 PR
5x130

Benč na šikmé
5x90 (úzký úchop)
5x90 (úzký úchop)

Kliky na bradlech
12xBW+35
11xBW+35

Tricepsové stahování kladky
11x40
10x40

Pullover
12x20

Břicho
stroj 2x12x60
přitahovačky 2x12

Něco jsem odcvičil, ale míň, než jsem plánoval, nebyla síla. Cítím se pod psa - zbitej, unavenej, bez života, počínající deprese, cvičení mě netěší a z představy, že bych měl v pátek tahat další kila, se mi zvedá žaludek; musím si dát deload. Posledně jsem si udělal devět dní úplnou přestávku, ale hrozně se to projevilo na síle, myslím, že bych měl cvičit dál, ale lehké tréninky, řekněme po pěti opakováních s 50% maxima. Nevím, jestli by bylo lepší pokračovat s tímhle programem nebo si dát spíš nějaké fullbody, rád si nechám poradit. Přemýšlel jsem, že by si dal na deload 4 až 5 tréninků. Rozhodí mi to plán, ale co se dá dělat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 213, 214, 215  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: