To tě má potěšit ;) není nic lepšího když ti, jako naturálovi, řeknou že seš sypač...
Horší by bylo kdybys sypal a všichni si mysleli že seš natural :D
To tě má potěšit ;) není nic lepšího když ti, jako naturálovi, řeknou že seš sypač...
Horší by bylo kdybys sypal a všichni si mysleli že seš natural :D
Takých ľudí väčšinou naseriem protiotázkou - 'Nasypaný s týmito smiešnymi výkonmi?', a mám kľud. Takým blbcom aj tak nevysvetlíš,že si to dosiahol dlhoročnou bolestivou drinou.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Tak dneska sype kde kdo a nikdy to nebylo dostupnejsi, co si budeme povidat...
Magumiho treninky jsou na hranici naturalnosti a nechapu, jak je schopny tohle uregenerovat. Nicmene dotaz na sypani bych bral jako maximalni pochvalu formy a sily. Hehe.
A na zaver zlate fitness pravidlo rika, ze kdo je slabsi nez ty je sracka a kdo silnejsi ten sype :)
Tak dneska sype kde kdo a nikdy to nebylo dostupnejsi, co si budeme povidat...
Magumiho treninky jsou na hranici naturalnosti a nechapu, jak je schopny tohle uregenerovat. Nicmene dotaz na sypani bych bral jako maximalni pochvalu formy a sily. Hehe.
A na zaver zlate fitness pravidlo rika, ze kdo je slabsi nez ty je sracka a kdo silnejsi ten sype :)
Naprostý souhlas... :)
Teď se ještě podělím o můj zážitek
Zhruba před 6 roky, když jsem se učil shybovat, nějakým záhadným způsobem jsem absolutně nezapojoval latissimy, ale pouze ruce, tak mi nejmenovaný člověk doporučil neshybovat, ale stahovat kladku, u toho mi latissimy působily dobře. Tehdy jsem cvičil kulturisticky a kvůli vzhledu. Po 6 letech jsem na jedněch závodech udělal 22 shybů a skončil třetí. Nejmenovaná osoba mě za mými zády osočovala že stoprocentně sypu, že nedávno jsem neudělal ani jeden shyb a najednou 22
3 x 60
3 x 80
3 x 100
3 x 120
3 x 130 (opasek)
2 x 140
5 x 120
Tlak na lavičce (stopky)
5 x 50
3 x 80
3 x 110
3 x 130
3 x 140
Pozved trhový
5 x 60
5 x 100
3 x 130
3 x 160
3 x 190
Nafukování
Motýlek
10 x 70
10 x 70
Zádostroj spodní
10 x 70
10 x 70
Prsostroj
10 x 84
10 x 84
Zádostroj horní
10 x 70
10 x 70
Zadkostroj
10 x 70
10 x 70
Ramenostroj
10 x 50
10 x 50
Vlkovi dneska ty čelňáky střílely jak z rakety, je borec, a moc pěkně mu šly tahy. Já včera držel kalorie pod kontrolou, dokonce jsem si i v tom dešti odchodil svou dávku kroků, dneska mě čeká balíček kustovice navíc, jupíí. :)
Co se týče tématu, možná to je tou dietou, že maličko ztrácím trpělivost, ale trochu mě ta otázka začíná unavovat, když se mě na to někdy ptá obtýden. Člověk dře rok za rokem, bojuje o každé opáčko a počítá každou kalorii, ať je objem nebo dieta, plánuje trénink na 12 měsíců dopředu, a stejně to vždycky skončí na tom, že se ho někdo zeptá, jestli sype. Je to trochu depresivní.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
..... a stejně to vždycky skončí na tom, že se ho někdo zeptá, jestli sype. Je to trochu depresivní.
Naopak!
Pokud ti tohle rekne nekdo kdo cvici chvili nebo cte o AS v casopisech, pak by me to tesilo, protoze je pro nej neuveritelne jakou mam formu/silu a mysli si ze naturalne se to nenecha dosahnout!
Pokud ti tohle rekne nekdo kdo uz ma zkusenost s AS, pak si mysli, ze tvoje forma je fakt dobra ve srovnani s jeho a protoze on sype, ty musis zakonite taky!
Takze v obou pripadech by mi to asi nebylo prijemne, ale celkove bych z toho mel DOBRY pocit, protoze moje tvrda prace je videt.
..... a stejně to vždycky skončí na tom, že se ho někdo zeptá, jestli sype. Je to trochu depresivní.
Naopak!
Pokud ti tohle rekne nekdo kdo cvici chvili nebo cte o AS v casopisech, pak by me to tesilo, protoze je pro nej neuveritelne jakou mam formu/silu a mysli si ze naturalne se to nenecha dosahnout!
Pokud ti tohle rekne nekdo kdo uz ma zkusenost s AS, pak si mysli, ze tvoje forma je fakt dobra ve srovnani s jeho a protoze on sype, ty musis zakonite taky!
Takze v obou pripadech by mi to asi nebylo prijemne, ale celkove bych z toho mel DOBRY pocit, protoze moje tvrda prace je videt.
Ja Magumimu rozumiem. Ono keď drieš ako blázon (a že Magumi tomu teda kurva dáva!) a niekto si myslí, že si použil skratku a že si tomu neobetoval reálne toľko, koľko si obetoval, zamrzí to.
Čím netvrdím, že ak to niekto podsype, prestane makať, ale nejaká pomoc z toho určite je
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Naopak!
Ja Magumimu rozumiem. Ono keď drieš ako blázon (a že Magumi tomu teda kurva dáva!) a niekto si myslí, že si použil skratku a že si tomu neobetoval reálne toľko, koľko si obetoval, zamrzí to.
Čím netvrdím, že ak to niekto podsype, prestane makať, ale nejaká pomoc z toho určite je
Děkuju ti náčelníku, že ses mě zastal. :)
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
3 x 60
3 x 80
3 x 100
3 x 120
3 x 140
3 x 150 (opasek)
3 x 160
3 x 170
10 x 140
10 x 140
10 x 140
10 x 140
Tlak silou
5 x 60
5 x 70
5 x 80
5 x 80
5 x 80
8 x 70
Pozved sumo
5 x 70
5 x 100
3 x 140
3 x 160
8 x 180
Nafukování
Motýlek
10 x 105
8 x 105
8 x 91
Přítahy kladky - spodní
10 x 100
10 x 100
10 x 100
Tlakostroj
10 x 105
10 x 105
8 x 105
Přítahy kladky - horní
10 x 90
10 x 80
10 x 80
Zadkostroj
10 x 70
10 x 70
10 x 70
Tlaky - ramena
10 x 65
10 x 65
10 x 65
Je na čase po nízkoobjemovém týdnu zase trochu přidat. Snažil jsem se soustředit na techniku. Velkou radost mi udělal Vlk, tomu to jde parádně. BW 86.5
P.s. Zajímavé video:
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru