Magumi - Lean strength

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 213, 214, 215  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Magumi - Lean strength
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Magumi

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2014 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Inak magumi, padne klik na bradlách so stovkou, to by bolo pekn si mslím a auž aj reálne vzhľadom na ten výkon so 60kou, čo ty nato? Ja skúsim tento rok zatakovať klik s 90 na opasku, uvidíme:).

Možná bych to dal, nevím, ale teď to beru hlavně jako pumpovací doplněk k tomu silovému tréninku, nechce se mi moc jít do nízkých opakování. Raději bych pomaličku přidával a jestli se někdy dostanu k 16x80, možná bych tam zkusil frknout nějakou pětku nebo šestku se stovkou. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2014 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a kurva
Oddo

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2014 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lehká inspirace, tady borec jede dipy se 150kg na pásku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Magumi

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2014 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
a kurva

Já vím, zklamal jsem.

kulíšek

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2014 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Přihodil jsem něco na tahy, sundal jsem si na ně vzpěračky a snažím se to tahat víc dozadu, jak mi Pavla ukazovala. Přemýšlím, že bych si od příště zkusil podložit pod špičky nohou tenké půl centimetrové lino, aby mě to trochu navedlo. A přiložil jsem něco i na tlaky, nemá cenu se tolik držet zpátky, když se mi teď stejně rozhodila synchronizace progrese mezi dřepy, tahy a tlaky.

Jo, přidal jsem k pravidelnému večernímu strečinku ranní a večerní mobilizační cviky z Enter the Barbell.

Chválím moc
S tím linem pod špičky to zkoušej na rozcvičení... jde o to nahodit ten drive :)

A asi si založím fun club...
Díky moc, za pozitivní feedback, moc to potěšilo
Magumi

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozcvička

Zadní dřep (atg, stopka 5 sek.)

8xosa
8xosa
8xosa
5x60
5x100
5x120

Vojenský tlak
6x82.5
6x82.5
6x82.5

Mrtvý tah
3x140
5x190

Shyby
14xbw + 20

Kliky na bradlech
13xbw+65

Jsem nějaký nachcípaný, nějaká viróza nebo co, ale zaháním to koňskými dávkami vitaminu C, snad to bude za pár dní lepší. Raději jsem ale nepřidával, respektive jen jeden shyb navíc a pět kilo na bradla. Vzal jsem sebou svého staršího, devítiletého Theodora, který mi doma vždycky fňuká, když musí dělat korekční cvičení, co má napsané od terapeutky; odcvičil jsem to s ním v rámci svojí rozcvičky, přidal mu kobru, most a rozpláclou žábu :), a pak ho nechal koukat, jak dřepuju, tlačím a tahám. Doufám, že ho to trošku namotivuje a sám se taky začne trochu víc snažit.

P.S. Perlička dne - po dvou a půl letech mi Martin Berkhan (leangains) odpověděl na mail. Nabízí mi plán na míru a týdenní konzultaci za pouhých 575 euro.

kulíšek napsal:

Chválím moc
S tím linem pod špičky to zkoušej na rozcvičení... jde o to nahodit ten drive :)

A asi si založím fan club...
Díky moc, za pozitivní feedback, moc to potěšilo

Já děkuju, za zpětnou vazbu. :)

Fan club ti rád založím, zájemců se jistě najde dost. :) Lino trošku pomohlo s tím zhoupnutím dozadu, asi si udělám jednou za čas nějaký lehčí trénink jen se třema kotoučema a zkusím si patnáct dvacet jedniček jen technicky. Mobilizace je super, zatím dodržuju frekvenci dvakrát denně. :)

vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Vzal jsem sebou svého staršího, devítiletého Theodora, který mi doma vždycky fňuká, když musí dělat korekční cvičení, co má napsané od terapeutky; odcvičil jsem to s ním v rámci svojí rozcvičky, přidal mu kobru, most a rozpláclou žábu :), a pak ho nechal koukat, jak dřepuju, tlačím a tahám. Doufám, že ho to trošku namotivuje a sám se taky začne trochu víc snažit.

tak to Ti držím palce ;) já to s klukem zkouším tak jednou za rok, za dva, a je to úplně zbytečný... má tvrdou palici - nevím po kom :D - a já nulovou autoritu :) přitom když ho někdo učí externě, tak je to pro něj guru, co všechno ví, ve všem má pravdu a musí se poslouchat, ale když mu něco říkají rodiče, tak ví všechno sám líp a bude dělat jenom co chce on... vlastní děti si člověk nevybere ;)

tak ho motivuj... aspoň v reálu uvidí, co je to skutečná síla ;)
Magumi

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozcvička

Zadní dřep (atg, stopka 5 sek.)

8xosa
8xosa
8xosa
5x60
5x80
5x100
5x120
5x120

Vojenský tlak
6x82.5
6x82.5
6x82.5

Mrtvý tah
3x140
5x192.5

Shyby
14xbw + 20

Kliky na bradlech
14xbw+65

Dohnala mě únava, přes včerejší saunu a dlouhý spánek mám po dnešku záda rozbitý, jako by mě přejel parní válec, bolí mě stát i sedět. :) Asi přišel čas, abych přestal tahat třikrát týdně a přešel na systém A+B. Béčko budou dřepy, benč a přítahy v předklonu, přemýšlím, jaké dva doplnky tam dát, jestli zůstat u shybů a kliků nebo tam zkusit něco jiného. Nějaké nápady? Začnu asi nejdřív první dva tři týdny na hammer stroji, abych se aklimatizoval, přece jenom jsem benč necvičil skoro rok, a nejspíš resetuju i ty tahy, abych trochu zregeneroval, i když jsem dneska splnil plán. Upon adductoru pořád bolí, zůstanu ještě chvíli na nízké váze se stopkou a budu se snažit co nevýbušnějši nahoru, snad to bude vůči úponu šetrnější a zároveň ty nohy přece jen trochu protáhnu.

P.s. Zapomněl jsem napsat, že jsem v neděli viděl ve "svém" stojanu po dlouhé době pověstného šedesátikilového pumpovače bicepsu s velkou osou, na které byl po každé straně naložený jeden 2.5 kg kotouček. Pobavilo mě to, už jsem myslel, že vyhynuli. :)

Naposledy upravil Magumi dne po květen 05, 2014 2:56 pm, celkově upraveno 1 krát
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli máš dlouhodobě unavený záda, zkus vynechat přítahy v předklonu a zařadit místo toho nějakou variantu s podporou páteře (např jednoruč s opřením o lavici apod).
Magumi

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
Jestli máš dlouhodobě unavený záda, zkus vynechat přítahy v předklonu a zařadit místo toho nějakou variantu s podporou páteře (např jednoruč s opřením o lavici apod).

Možná jo, taky jsem nad tím dneska uvažoval. Máme tam nějaký hammer stroj na přítahy, možná zkusím pár tréninků ten. Věděl jsem samozřejmě, že mě ty tahy třikrát týdně časem doženou, jen jsem doufal, že se do té doby dostanu na 5x200. :)

Magumi

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozcvička

Zadní dřep (atg, stopka 5 sek, výbušnost)

8xosa
8xosa
8xosa
5x60
5x80
5x100
5x120
5x120
5x120
5x120
5x120

Hammer tlaky na šikmé (testovací, konstrukci nepočítám)
6 sérií do 6x110

Hammer přítahy v sedě (testovací, konstrukci nepočítám)

6 sérií do 6x160

Shyby (podle Turakama )
3xbw + 25
3xbw + 35
3xbw + 45
20xbw

Kliky na bradlech
12xbw + 70

Úpon pořád bolí, zůstanu u lehčích pauzovaných dřepů; snažím se o maximální výbušnost. Rozhodl jsem se přidat objem; připadám si jak tele, když dřepuju třikrát týdně a po skoro dvou a půl letech tréninku nedám aspoň 5x2bw, musím se do toho opřít víc, už mě to fakt rozčiluje.

Turakam

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Boha jeho, ty si zviera, ja sa idem rozpadnúť, a ty máš zjavne ešte rezervy a môžeš pridať plyn, paráda, len ten benč nechápem, načo ho suplovať iným cvikom a nezačať radšej s menou váhou, to mi príde zvláštne, však práve tento úvodný čas by ti sadaol, aby si sa dostal do techniky/dal tam dynamiku, poksúšal stopky atd., nemusel by hned byť na 80+ percent 1MR hehe
vlk#

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkný "kladiva"... u nás máme ty Hammer stroje různé - na šikmé tlaky máme incline (šikmo nahoru) a decline (od těla - šikmo dolů) a na přítahy v sedě máme High Row (šikmo shora) a D. Y. Row (k pasu). ale na ty tvoje "testovací" váhy jsi musel zaplnil celé osy :)
Magumi

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Boha jeho, ty si zviera, ja sa idem rozpadnúť, a ty máš zjavne ešte rezervy a môžeš pridať plyn, paráda, len ten benč nechápem, načo ho suplovať iným cvikom a nezačať radšej s menou váhou, to mi príde zvláštne, však práve tento úvodný čas by ti sadaol, aby si sa dostal do techniky/dal tam dynamiku, poksúšal stopky atd., nemusel by hned byť na 80+ percent 1MR hehe

Mám trochu obavy, že jak jsem benč necvičil, zase mi prsa celý otečou, než si trochu zvyknou. Dám tři čtyři tréninky na strojích a pak půjdu na benč. Ale máš pravdu, chtěl bych poctivě se stopkami a snažit se co nejvíc pracovat na technice a dynamice.

Magumi

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
pěkný "kladiva"... u nás máme ty Hammer stroje různé - na šikmé tlaky máme incline (šikmo nahoru) a decline (od těla - šikmo dolů) a na přítahy v sedě máme High Row (šikmo shora) a D. Y. Row (k pasu). ale na ty tvoje "testovací" váhy jsi musel zaplnil celé osy :)

Vypadá to nějak tahkle http://www.gym80.de/pages/en/sygnum_plate_loaded_detail.php?line=6&pid=143, s přítahy v předklonu se to samozřejmě nedá srovnávat, ale je fajn, že se můžu opřít a nechat spodní záda trochu odpočívat, pořád jsou rozsekaný, jako by mě v noci někdo mlátil. :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 213, 214, 215  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: