Asi ti nereknu nic novýho, ale na tyhle zkousky "maximum opakovani s danou vahou" neuveritelne funguje, kdyz pouzijes aktivaci CNS pomoci nejaky submaximalni vahy.
Kdyby jsi dal pred tou stovkou treba 1 trojku se 120kg, tak verim, ze tech opakovani se 100kg das jeste tak o 2-3 vic.
jo to je pravda, mne sa so 100kg vzdy najlepsie benchovalo po testu maxka :)
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
premiestnenie + čelný drep
60 x 3: 3xprem. + 3xdrep
60 x 1: 1xprem. + 1xdrep
70 x 3: 3xprem. + 3xdrep
70 x 1: 1xprem. + 1xdrep
80 x 3: 3xprem. + 3xdrep
90 x 3: 3xprem. + 3xdrep
100 x 1: 1xprem. + 3xdrep
legpress
140 x 15
140 x 15
140 x 15
tlaky na ramená s jednoručkami v stoji
20ky x 5
20ky x 5
30ky x 5
30ky x 5
30ky x 5
30ky x 5
striktne ale so snahou o maximálnu výbušnosť vo výtlakoch, bez nôh
brucho
9 sérií
pullovrik so 7,5kou
1 séria x 21reps
celkovo prepotený jak myš
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Pěkaná zábava . Zkoušels užs někdy bear complex? To musí být teprve sranda.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
to je čo všetko v jednom?, ono keď sa tam pridá ešte samotný výraz, tak sa to žúžo tiež navýši:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Miško vďaka, teším sa na spol. tréning niekedy v budúcnosti.
"Conor Bless"
Jj, to co postl Rachela. Do silovýho tréniku na houby, ale na kondičku to bude určitě super.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Urcite sa ti ozvem, ked pridem do LV na vikend. V poslednej dobe to ale nebyva casto.
No a ten bear je skvele zaradit ako finisher na zaver treningu a btw nepodcenovat! Ak chces naozaj ist vsetky styri serie, zacal by som asi so 40kg :D
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
[b]premiestnenie + čelný drep
60 x 3: 3xprem. + 3xdrep
60 x 1: 1xprem. + 1xdrep
70 x 3: 3xprem. + 3xdrep
70 x 1: 1xprem. + 1xdrep
80 x 3: 3xprem. + 3xdrep
90 x 3: 3xprem. + 3xdrep
100 x 1: 1xprem. + 3xdrep
pekne jsi to rozjel
pro me byly driv tyhle cviky dost nezajimavy a moc jsem je nesledoval, ale dneska, kdyz jsem si to parkrat sam zkusil, co to je premistit par kilo, tak źiskavam porad vetsi respekt k lidem, ktery tyhle cviky cvici a dokazou udelat nejakej vykon.
mŕtvy ťah
60 x 6
100 x 5
140 x 3
140 x 3
160 x 3
180 x 5 vyrovnanie PR na počet reps, posledná technicky ešte stále good, ale hlava už hrozila vypínačom heh
zhyby nadhmat naširoko
ja x 6
ja x 6
ja x 6
ja x 6
ja x 6
kladiváky
20ky x 8
20ky x 8
20ky x 8
brucho
7 sérií
pullovrik s 10kou
1 séria x 15 reps
"Conor Bless"
Dneska si vela nanezhyboval na tvoje pomery? Nechcelo sa ti?
Inak samozrejme parada, gratz k PB!
Jen makejte chlapci, pomalu se vám začnu snažit jít po krku.
No ja nápodobne, musím držať krok, bo toľko makáčov sa tu na fóre vyrojilo ako dávno nie, zhyby dnes veru trošku méne, bol som vyflusnutý z toho mrťáka.
"Conor Bless"
mŕtvy ťah
180 x 5 vyrovnanie PR na počet reps, posledná technicky ešte stále good, ale hlava už hrozila vypínačom heh
to je pekny pri tvoji TH
mame stejne PR se 180kg akorat relativni pomer vykon/TH je nekde uplne jinde
pekne ted jedes
co zadní drepy, planujes zaradit nebo te limituje nejakej zdravotni problem?
Hmm, dá sa povedať, že už ani nelimituje, ale ostanem asi teraz pri čelňákoch v kombináciách s premkamy, výrazmi a pod.
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru