benč
os x 10
60 x 8
80 x 8
105 x 8
115 x 3
125 x 3
130 x 1
105 x 8
kliky na bradlách
ja x 12
ja + 10kg x 12
ja + 20kg x 12
ja + 30kg x 8
ja x 12
zhyby podhmat užší úchop
ja x 10
ja + 10kg x 8
ja + 20kg x 6
ja x 10
brucho
11 sérií
pullovrik s 5kou
1 séria x 21 reps
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Zdar,
premiestnenie + výraz s veľkou činkou
pred superséria predkopávanie + zakopávanie a dve série tlakov s jednoručkami v stoji
60 x 2: 2xprem. + 2xvýraz
60 x 2: 2xprem. + 2xvýraz
70 x 2: 2xprem. + 2xvýraz
80 x 2: 2xprem. + 2xvýraz
80 x 2: 2xprem. + 2xvýraz
90 x 2: 2xprem. + 2xvýraz
95 x 2: 2xprem. + 2xvýraz
100 x 1: 1xprem. + 1xvýraz, stále sa tej stovky bojím, ale keď už som sa konečne odhodlal, tak premko vyletelo no problémo a výraz tiež ok, inak všetky výrazy locknuté a chvíľku podržané
príťahy s veľkou činkou k brade
60 x 5
60 x 5
60 x 5
zhyby na konštrukcii z klikov na bradlá, bezpalcový úchop
ja x 8
ja x 6 tri prsty
ja x 6 tri prsty
ja x 8
sťahovanie hornej kladky s napnutými rukami v stoji s lanom
3 série x 15 reps v každej
brucho
7 sérií
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
premiestneie + čelný drep
40 x 3: 3xprem. + 3xdrep
60 x 3: 3xprem. + 3xdrep
60 x 3: 3xprem. + 3xdrep
80 x 3: 3xprem. + 3xdrep
80 x 3: 3xprem. + 3xdrep
90 x 3: 3xprem. + 3xdrep
90 x 3: 3xprem. + 3xdrep
kokos ale aké zatmievačky do hlavy
legpress
140 x 15
180 x 12
180 x 12
tlaky s jednoručkami na rovnej lavičke
15ky x 12
40ky x 10
40ky x 10
40ky x 10
40ky x 6
už som nevyžmýkal ani prd
brucho
8 sérií
zhyby nadhmat naširoko
ja x 20
po dnešnom doslova presranom doobedí, kde som mal v bruchu jednu veľkú katastrofu, som ešte rád, ako ten trenál dopadol, aj keď teraz to tu ledva píšem, kurnik, riadne to človeka dokáže oslabiť.
"Conor Bless"
do polo ani neviem čo je, sa ti priznám, premiestnim to až nahor, ako ked idem vyrážať a potom drep úplne dole, potom odložím a celá sekvencia znova, je to zaberák, ti poviem.
"Conor Bless"
To premistujes do polo a pak s tim drepnes nebo premisteni technicky, vstanes a zase drepnes? :)
Jak sleduju Turakamův log, tak u něho to bude přemístění silou.
citace:
do polo ani neviem čo je, sa ti priznám, premiestnim to až nahor, ako ked idem vyrážať a potom drep úplne dole, potom odložím a celá sekvencia znova, je to zaberák, ti poviem.
technické přemístění = přemisťuješ do pozice v plným čelním dřepu
přemístění do polo = do půl dřepu
přemístění silou = do "rovných" noh, kde se usmívá Kulich:
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
jj, je to presne, čo predváza Kulíšek a potom z toho čelný drep a znova
"Conor Bless"
tlaky s jednoručkami na ramená v stoji
15ky x 10
20ky x 10
25ky x 10
30ky x 10
32,5ky x 6
premiestnenie + výraz s jednoručkou
40ka x 3: 1xprem. + 3xvýraz každou
40ka x 2: 1xprem. + 2xvýraz každou
40ka x 1: 1xprem. + 1xvýraz každou
sily bolo aj na viac reps a pod. ale rameno nejak dosť bolelo, tak som to ďalej nehrotil, chce to trošánek voľna
zhyby nadhmat naširoko
ja x 8
ja x 8
ja x 8
ja x 8
kliky na bradlách
ja x 12
ja x 12
ja x 12
ja x 12
ja x 12
brucho
6 sérií
"Conor Bless"
Dnes ešte voľno, vyzerá to na aktívny odpočinok vo forme tenisu, zatiaľ aspoň nejaké dve fotk z mobilu:
"Conor Bless"
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Parádní šířka. Ani se nedivím, že tak válíš shyby na široko, úplně mi spadla čelist.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
mŕtvy ťah
60 x 8
100 x 5
100 x 5
140 x 3
160 x 3
180 x 2
190 x 1
premiestnenie
60 x 3
60 x 3
80 x 1
80 x 1
80 x 1
80 x 1
80 x 1
technika
zhyby podhmat užší úchop
ja x 8
ja x 8
ja x 8
ja x 8
kladiváky
10ky x 10
14ky x 6
18ky x 6
18ky x 6
brucho
9 sérií
"Conor Bless"
Zdar,
cez víkend som absolvoval kolaudáciu kamarátovho bytu a bolo fakt parádne, určite jeden z najlepších večerov roka, more tequily, výborný ľudia, smiechoty na n-tú. Podľa toho som však aj vyzeral nedeľu a keď sa k tomu pridá tohtoročné parádne "letné" počasie, juch koľkože len bolo chute do cvičenia...
benč
60 x 10
80 x 10
100 x 10
120 x 3
125 x 2
100 x 5
100 x 5
100 x 5
kliky na bradlách
ja x 12
ja + 10kg x 6
ja + 20kg x 6
ja + 30kg x 6
ja + 40kg x 6
ja + 50kg x 3 PR + ja x 10
noo nepadlo zle
zhyby nadhmat naširoko
ja x 6
ja x 6
ja x 6
ja x 6
ja x 6
striktne, s podržaním v hornej fáze
brucho
6 sérií
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru