Však tréning je teraz trošánek pozmenený, nabudúce tam bude napr. úzky benč, potom opäť jednoručky a pod. a jasné, intenzita bude tiež aspoň ako-tak iná tréning od tréningu. Ono to bude sčasti aj tým, že teraz nedávam kreoš, ten pôjdem opäť asi až v marci.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Na kreatin bych se zrovna rád zeptal. Bral jsem ho snad 2x v životě, poprvé na vojně, ale tam jsem nevěděl o stravě a cvičení vůbec nic, poté asi před 2ma (možná 3ma) rokama, ale nějak si nejsem vědom, že by mi nějak silově pomohl, krom natažené vody.
Kolik si myslíš, že ti dal?
Přemýšlím, jestli ho mám vůbec znova zkoušet...
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
možno tak 5/10 percent zjavne, ako ja z toho nenaberiem ani prd, ale som plnší a silovo trošinku lepšie. Dávam nasycovací týžden (4 x 5g) a potom 2 x 5g ďaľšie týždne, v trén. den 5g pred/5g po, v normálny deň 5g doobeda, 5g večer. Minule som mal od reflexu, teraz pôjdem od muscle meds.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ok, dík.
Možná mu ještě dám tenhle rok nasposledy šanci.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
mŕtvy ťah
60 x 4
60 x 4
100 x 2
100 x 2
140 x 2
140 x 2
160 x 2
160 x 2
170 x 1
170 x 1
180 x 1
180 x 1
190 x 1
200 x 1 PR na no belt
dnes všetko bez opasku, sústredenie na každý ťah, ako keby som bol na súťaži, dokonca aj pri 170 to malo ešte vcelku peknú dynamiku, čo som rád, krok za krokom...
sťahovanie hornej kladky s napnutými rukami v stoji s lanom
3 série x 12 reps v každej
rozpažky s jednoručkmi v stoji
2,5ky x 12
5ky x 12
7,5ky x 12
10ky x 12
rozpažky v predklone
2,5ky x 10
5ky x 10
5ky x 10
5ky x 10
brucho
10 sérií
pullovrik s 5kou
1 séria x 15 reps
"Conor Bless"
military press
os x 15
40 x 8
60 x 5
60 x 5
70 x 5
80 x 2
80 x 2
80 x 2
70 x 5
60 x 10
striktne, nato, že bolo ráno, ešte vcelku good, aj keď 80 nič ľahkého
čelné drepy
60 x 3
60 x 3
60 x 3
80 x 3
80 x 3
80 x 3
100 x 1
110 x 1
110 x 1
110 x 1
predkopávanie
zakopávanie
brucho
6 sérií
pullovrik s 5kou
1 séria x 21 reps
ranný tréning s láskou, dobre to sadlo, aj keď po sme boli pekne vycucnutý, furt čumíme na videá Roba a Dany Baileyovcov, tak je motivácia - Flag nor Fail!
"Conor Bless"
"Conor Bless"
benč na úzko + zhyby nadhmat naširoko
30 x 10 + ja x 3
50 x 5 + ja x 3
70 x 5 + ja x 3
90 x 5 + ja x 3
100 x 2 + ja x 3
110 x 2 + ja x 3
120 x 2 + ja x 3
125 x 1 + ja x 3
130 x 1 + ja x 3
110 x 5 + ja x 3
stopky po 120, 130 plynulý pokus, good.
kliky na bradlách
ja x 15
ja x 15
ja x 15
ja x 15
francúzsky s veľkou činkou v stoji + bicepsové zdvihy s veľkou činkou
35 x 8 + 35 x 8
35 x 8 + 35 x 8
35 x 8 + 35 x 8
35 x 8 + 35 x 8
35 x 8 + 35 x 8
35 x 8 + 35 x 8
35 x 8 + 35 x 8
príjemá kombinácia na antagonistické supersérky
brucho
8 sérií
fajn tréning, možno trochu večeršie ako zvyčajne, ale v starej zostave a v domovskom areáli.
"Conor Bless"
Ach ten areal, ten som davno nevidel
Zhybujes tam tym svojim sposobom, ze visis na klietke drepovacej?
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
hehe teraz nie, teraz som šiel na mulťáku hore vyvesenom, ono ale pravda je, že rovná tyč mi sedí viac aj na široké zhyby ako tvarované.
"Conor Bless"
hehe teraz nie, teraz som šiel na mulťáku hore vyvesenom, ono ale pravda je, že rovná tyč mi sedí viac aj na široké zhyby ako tvarované.
Taky mi víc vyhovuje rovná tyč nebo spíš absolutně nevyhovujou tvarovaný hrazdy s danou šířkou úchopu a bohužel v posilkách moc široký rovný hrazdy nebývají. Proto mnohem radši dělám shyby podhmatem na úzko.
videá Roba a Dany Baileyovcov, tak je motivácia - Flag nor Fail!
Díky za inspiraci. Teď mě tak napadlo. Spiro je latinsky dýchat. In je dovnitř, takže inspirace je vdechnutí/vnuknutí nějaké myšlenky. Konec filosofického koutku :-)
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
videá Roba a Dany Baileyovcov, tak je motivácia - Flag nor Fail!
Díky za inspiraci. Teď mě tak napadlo. Spiro je latinsky dýchat. In je dovnitř, takže inspirace je vdechnutí/vnuknutí nějaké myšlenky. Konec filosofického koutku :-)
pošlete mi odkaz na nejaký to video..jsem hledal (asi špatně) a nic jsem nenašel
_________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru